Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Opwarming beperkt tot 1,5 graad? Vergeet het maar

08/10/2018 - 06:58
"Het is vrijwel uitgesloten dat de opwarming van de aarde beperkt blijft tot 1,5 graad Celsius. Alleen 'snelle, verreikende en ongekende veranderingen in alle onderdelen van de samenleving' zouden de opwarming nog binnen de perken kunnen houden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Opwarming beperkt tot 1,5 graad? Vergeet het maar (08/10/2018 - De Morgen)

Het is vrijwel uitgesloten dat de opwarming van de aarde beperkt blijft tot 1,5 graad Celsius. Alleen 'snelle, verreikende en ongekende veranderingen in alle onderdelen van de samenleving' zouden de opwarming nog binnen de perken kunnen houden. [naar artikel]


2. ‘Kans klein dat opwarming beperkt blijft tot 1,5 graad’: klimaatrapport brengt opnieuw sombere boodschap (04/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


3. ‘Kans dat opwarming beperkt blijft tot 1,5 graad lijkt zo goed als verkeken’: klimaatrapport brengt harde boodschap (04/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Klimaatrapport brengt harde boodschap: ‘Kans dat opwarming beperkt blijft tot 1,5 graad lijkt zo goed als verkeken’ (05/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Na vernietiging eindtermen tweede en derde graad: Katholiek onderwijs wil nu aangepaste eindtermen voor eerste graad (23/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

De onderwijskoepel Katholiek Onderwijs Vlaanderen gaat gelijkwaardige eindtermen indienen voor de eerste graad secundair onderwijs. Dat staat te lezen in een nieuwsbrief aan scholen. De huidige eindtermen, die al drie jaar in voege zijn, zijn volgens het katholieke net immers te gedetailleerd en sturend. [naar artikel]


6. Na vernietiging eindtermen tweede en derde graad: Katholiek Onderwijs wil aangepaste eindtermen voor eerste graad secundair (23/08/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Klimaatblog - "Alle landen willen de opwarming onder 1,5 graad houden, maar met dit akkoord lukt dat niet" (14/11/2021 - VRT NWS)

Met een dag vertraging was er gisteravond dan toch een klimaatakkoord in Glasgow. Maar echt lyrisch werden de meeste betrokken partijen daar niet van. Nu al lijkt het erop dat de huidige afspraken niet zullen volstaan om de opwarming van de aarde onder de kritieke drempel van 1,5 graad te houden. "De landen moeten volgend jaar hun huiswerk opnieuw maken." [naar artikel]


8. VN-klimaatpanel: ‘Opwarming aarde beperken tot 1,5 graad is haalbaar, maar we moeten nú handelen’ (04/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Klimaatexpert: "Beslissing van Trump kan leiden tot extra opwarming van 0,3 graad" (02/06/2017 - Het Laatste Nieuws)

De terugtrekking van de VS uit het klimaatakkoord van Parijs zou ertoe kunnen leiden dat de opwarming van de aarde met nog eens 0,3 graad Celsius [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!