Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Kris Peeters doet belofte aan Antwerpenaar: “Ik verlaat regering als ik in stadsbestuur stap”

13/10/2018 - 09:44
"In een open brief aan de Antwerpenaar belooft vicepremier Kris Peeters (CD&V) de regering te verlaten indien hij “verantwoordelijkheid” opneemt in het beleid van de stad. Lees: als hij burgemeester of bijvoorbeeld schepen wordt na de lokale verkiezingen van zondag."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Kris Peeters doet belofte aan Antwerpenaar: “Ik verlaat regering als ik in stadsbestuur stap” (13/10/2018 - Het Belang van Limburg)

In een open brief aan de Antwerpenaar belooft vicepremier Kris Peeters (CD&V) de regering te verlaten indien hij “verantwoordelijkheid” opneemt in het beleid van de stad. Lees: als hij burgemeester of bijvoorbeeld schepen wordt na de lokale verkiezingen van zondag. [naar artikel]


2. Stadsbestuur Ieper bekijkt of extreemrechts festival Frontnacht kan doorgaan, Rousseau dreigt met Vooruit uit stadsbestuur stappen (16/08/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Stadsbestuur Ieper bekijkt of extreemrechts festival Frontnacht kan doorgaan, Rousseau dreigt met Vooruit uit stadsbestuur te stappen (16/08/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Filip Watteeuw: “Inzet van verkiezingen is stadsbestuur met N-VA of stadsbestuur met Groen” (08/03/2023 - Het Nieuwsblad)

“De inzet van de lokale verkiezingen in 2024 is een stadsbestuur met N-VA of een stadsbestuur met Groen”. Dat heeft schepen en Groen-kopman Filip Watteeuw woensdag gezegd, nu duidelijk is dat Open VLD en Vooruit hoogstwaarschijnlijk samen naar de kiezer trekken in 2024. De langverwachte toelichting van die stadslijst, die ‘Voor Gent’ zal heten, verandert niets aan de electorale ambities van Groen, die in Gent sterk vertegenwoordigd is en ook in de toekomst wil meebesturen. [naar artikel]


5. Belofte Gents stadsbestuur: scherpere regels voor Ghelamco-skybox (23/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Op de Gentse gemeenteraad heeft het stadsbestuur beloofd de regels voor het gebruik van de Ghelamco-skybox aan te scherpen. Op vraag van... [naar artikel]


6. Mechels stadsbestuur maakt belofte om ontbossing te compenseren nog niet waar: extra maatregelen op til (28/02/2019 - Gazet van Antwerpen)

Het stadsbestuur bekijkt samen met natuurverenigingen om bos of bomen die gekapt worden in de toekomst zo veel mogelijk in Mechelen te compenseren. In de lus van de R6 lukt dat nog niet. Enkele van de pistes die de stad bewandelt, zijn de verwerving van gronden, groepsaankoop van bomen en de oprichting van een fonds om gekapte bomen op privéterrein te compenseren. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!