Het leven is niet zwart-wit. Dus kiezen tussen een lekker stuk vlees of een fris slaatje: hoef je niet te doen. Dit gerecht kan met zijn zomerzoet avocado-mangoslaatje en koteletten in een honingsausje zowel carnivoren als herbivoren bekoren. Dubbele jackpot! [naar artikel]
Je steekt wat groenten met een stukje vis -- en zonder vetstoffen! -- in aluminiumfolie en schuift het pakje de oven in. Heerlijk toch, hoe snel,... [naar artikel]
Een slaatje is pas compleet als het ook crunch bevat. Haal je geliefde granola uit de ontbijtkast (of maak er zelf!), et voilà: met die voedzame... [naar artikel]
Het is een van de eerste gerechten die we zelf leren maken in de keuken: een omelet. Terecht, want eieren zijn erg voedzaam en je kan er eindeloos mee variëren. Reden genoeg om de eieren in de verf te zetten met een gezond, stevig herfstomelet. [naar artikel]
De Belg eet dan wel alsmaar minder vlees, dat wil nog niet zeggen dat iedereen weet hoe je lekker vegetarisch kookt. Zeker met de oer klassieke... [naar artikel]
Vuur in de kolen en een lekker stukje vlees op de grill: het barbecueseizoen is volop bezig en daar genieten we van. Barbecuespecialist Joris Verkoyen van Barbelicious in Eksel maakte er zijn beroep van. [naar artikel]
Een extreem verrukkelijk slaatje maken is helemaal niet zo moeilijk. Doe net zoals foodblogster Fouett Magic en ga voluit voor seizoensgroenten.... [naar artikel]
Het leven is niet zwart-wit. Dus kiezen tussen een lekker stuk vlees of een fris slaatje: hoef je niet te doen. Dit gerecht kan met zijn zomerzoet... [naar artikel]
Een maaltijd die voedzaam, lekker, makkelijk te bereiden en héél Instagramable is, is dat too much to ask? Nee, deze rainbowbowl van health queen... [naar artikel]
Zomers terrasje met een lekker drankje en een portie nacho’s om te delen met vrienden, heerlijk toch? Wij gingen op zoek naar de lekkerste nacho’s met juicy pulled pork. “Nacho’s met een smaakje? Liever niet!” [naar artikel]
Ook in de winter kan een gezond slaatje op het menu staan. Met superfood spruitjes in de hoofdrol voor een stevige portie vitamines, bijvoorbeeld, vergezeld van winterse lekkernijen als champignons en veenbessen. En alles lekker warm natuurlijk. Heerlijk! [naar artikel]
Een patatje kapsalon kennen we allemaal: een heerlijke hoop frietjes, vlees, kaas, groenten en saus. Geen zin in zo’n vette hap? Maak de frietjes... [naar artikel]
Tournée Minérale is voorbij en de Dagen Zonder Vlees zijn begonnen. Veertig dagen waarin opgeroepen wordt om bewuster om te gaan met je vleesconsumptie en de impact op het klimaat. Wij geven je alvast vijf tips om heerlijk vegetarisch te eten. [naar artikel]
Mooi weer, barbecue en vlees … het perfecte trio voor een smakelijke en gezellige avond. Maar hoe kies je nu een goed stukje vlees voor op de barbecue? En hoe hou je het lekker sappig? Sterrenchef Luc Bellings deelt zijn beste tips zodat je stukjes vlees voortaan altijd perfect gegrild zijn op de barbecue. “Om vlees lekker te grillen, heb je warme en minder warme plekken nodig.” [naar artikel]
Het zal je maar gebeuren. Je bestelt een slaatje en zit lekker te eten. Dan hap je plots in iets vies, en het blijkt een dode kikker. Het overkwam... [naar artikel]
Altijd lekker, zelfs een tikje feestelijk en je kan er heerlijk creatief mee omspringen. Tartaar van vis, vlees of groenten: telkens weer een schot... [naar artikel]
Een chili zonder vlees is, als je het goed aanpakt, minstens zo lekker als eentje met. Met supergroente butternut in de mix krijg je een even... [naar artikel]
Voor een lekker stukje vlees moet u bij de beenhouwer zijn. Dat nam slager Darren Gerrand uit het Australische dorp Lancelin wel heel erg [naar artikel]
Niets zo winters als gezellig tafelen met vrienden en familie rond de fonduepot. In het Fonduehuis in Hasselt waan je je nog tot eind maart in een Alpense skihut. Maar is het vlees ook even lekker als in de Oostenrijkse bergen? [naar artikel]
Op zoek naar een licht slaatje boordevol gezonde ingrediënten? C’est chic et très classique: met dit gerecht zet je het lekkerste van de Middellandse Zee in een handomdraai op tafel. Het slaatje ziet er vrolijk uit, heeft een krokante bite en zit vol goede vetten. So nice, recht uit Nice! [naar artikel]
Buitenland, maar toch dichtbij: in Lille vind je bij L'Ecume des mers nog de klassieke Franse keuken, in een sinds drie jaar opgefrist, licht interieur. Veel vis maar ook vlees in een ongedwongen sfeer. 'De toiletten? Hier de trap op, zevende verdieping!' [naar artikel]
Het zal je maar gebeuren. Je bestelt een slaatje en zit lekker te eten. Dan hap je plots in iets vies, en het blijkt een dode kikker. Het overkwam... [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.