Peter Goossens van Hof van Cleve, Gert De Mangeleer van Hertog Jan en Benoit Dewitte van Benoit & Bernard Dewitte staan in de top vijftig van Top300 Award van The Best Chef, een rangschikking van de beste chefs ter wereld. Joan Roca van El Celler de Can Roca in Gerona, Spanje, prijkt bovenaan de lijst. [naar artikel]
Peter Goossens van Hof van Cleve, Gert De Mangeleer van Hertog Jan en Benoit Dewitte van Benoit & Bernard Dewitte staan in de top vijftig van The Best Chef Awards, een rangschikking van de beste chefs ter wereld. Joan Roca van El Celler de Can Roca in het Spaanse Gerona prijkt bovenaan de lijst. [naar artikel]
Volgens hun collega-chefs behoren drie Belgische chefs tot de honderd beste koks in de wereld. Dat blijkt uit een lijst van het Franse magazine Le Chef. Voor de vijfde keer staat een Fransman op de prestigieuze eerste plek. [naar artikel]
Het Franse culinaire magazine Le Chef publiceert een lijst met de 100 beste Chefs ter wereld. Dit jaar prijken er drie Belgen op de lijst. Naast Peter Goossens (van het Hof van Cleve) en Gert De Mangeleer (van Hertog Jan) staat ook Christophe Hardiquest (van Bon Bon). [naar artikel]
Roger Van Damme, chef van restaurants ‘Het Gebaar’ in Antwerpen en ‘Toque Tok’ in Schelle, is woensdagavond tijdens The Best Chef Awards 2017 in het Poolse Warschau uitgeroepen ‘Best Pastry Chef’ van de wereld. Met zijn restaurant ‘Het Gebaar’ behaalde hij samen met Nick Bril een verdienstelijke plek in de lijst van de top-300 chefs in de wereld. [naar artikel]
Peter Goossens van Hof van Cleve, Gert De Mangeleer van Hertog Jan en Benoit Dewitte van Benoit & Bernard Dewitte staan in de top vijftig van Top300 Award van The Best Chef, een rangschikking van de beste chefs ter wereld. Joan Roca van El Celler de Can Roca in Gerona, Spanje, prijkt bovenaan de lijst. [naar artikel]
Moet gezond eten altijd saai zijn? Is het niet erg moeilijk vol te houden? We gingen ontbijten met de Britse kooksensaties Jasmine en Melissa [naar artikel]
Een lekker frietje met mayonaise: daar kan niemand aan weerstaan. Ook de (sterren)chefs in ons land niet, en al zéker niet op vrijdag. Zin om eens een andere frituur uit te proberen dit weekend? We passeerden bij 17 (sterren)chefs, onder wie Viki Geunes, Peppe Giacomazza, Seppe Nobels, Tim Boury en Dominique Persoone om hen uit te horen over hun favoriete frituur(bestelling). “Hier zijn de frietjes krokant vanbuiten en smeuïg vanbinnen, en zo hoort het!” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.