Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

De sportvoeding van Mathieu van der Poel? Pasta met ketchup en achteraf... een grote friet

30/11/2018 - 09:41
"Voor het één-programma ‘Over eten’ mocht Kobe Ilsen het fenomeen Mathieu van der Poel een ganse dag volgen. Wat eet hij op een wedstrijddag? Niet veel. En blijkbaar moet een frietje achteraf wel kunnen. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. De sportvoeding van Mathieu van der Poel? Pasta met ketchup en achteraf... een grote friet (30/11/2018 - Het Belang van Limburg)

Voor het één-programma ‘Over eten’ mocht Kobe Ilsen het fenomeen Mathieu van der Poel een ganse dag volgen. Wat eet hij op een wedstrijddag? Niet veel. En blijkbaar moet een frietje achteraf wel kunnen. [naar artikel]


2. Pasta met ketchup en een stevige bestelling in het frituur: het aparte menu van crosskeizer Mathieu van der Poel (29/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

Dat Mathieu van der Poel het veldrijden domineert, is zacht uitgedrukt. Maar wat eet de Nederlander eigenlijk allemaal op een dag dat hij door de... [naar artikel]


3. Mathieu van der Poel promoot sportvoeding op basis van DNA-test: “Van masseren is toch ook nooit bewezen dat het helpt?” (08/01/2020 - Het Nieuwsblad)

Met behulp van een DNA-test optimale sportvoeding samenstellen zodat je beter gaat sporten. Dat belooft het bedrijfje 4Gold waar veldrijder Mathieu van der Poel mede-eigenaar van is. In ruil voor 250 tot 300 euro en wat speeksel krijg je een individueel rapport met aangepaste voedingssupplementen. Maar experts zijn uiterst sceptisch. “Wetenschap? Ik noem dit marketing.” [naar artikel]


4. Mathieu van der Poel promoot sportvoeding op basis van DNA (08/01/2020 - Het Belang van Limburg)

Met behulp van een DNA-test optimale sportvoeding samenstellen zodat je beter gaat sporten. Dat belooft het bedrijfje 4Gold waar veldrijder Mathieu van der Poel mede-eigenaar van is. In ruil voor 250 tot 300 euro en wat speeksel krijg je een individueel rapport met aangepaste voedingssupplementen. Maar experts zijn uiterst sceptisch. “Wetenschap? Ik noem dit marketing.” [naar artikel]


5. Mathieu van der Poel onder vuur voor eigen bedrijf met sportvoeding op basis van DNA-test: “Ik wist dat er kritiek zou komen” (08/01/2020 - Gazet van Antwerpen)

Met behulp van een DNA-test optimale sportvoeding samenstellen zodat je beter gaat sporten. Dat belooft het bedrijfje 4Gold waar veldrijder Mathieu van der Poel mede-eigenaar van is. In ruil voor 250 tot 300 euro en wat speeksel krijg je een individueel rapport met aangepaste voedingssupplementen. Maar experts zijn uiterst sceptisch. “Wetenschap? Ik noem dit marketing.” [naar artikel]


6. “Ketchup maakt alles beter, proef maar eens spruitjes met ketchup” (29/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Belegen kaas en gestoomde broccoli: twee dingen die blogster en auteur Karolien Olaerts van Karola’s Kitchen heel graag eet en die je altijd in haar koelkast zal terugvinden. Meer verrassend: ook het brood dat ze samen met de kaas eet, ligt in de frigo. “We bewaren ons brood altijd in een hersluitbare zak in de koelkast, zo droogt het minder snel uit”, zegt Karolien. [naar artikel]


7. Zo zien de zussen van Las Ketchup er nu uit, 21 jaar na hun monsterhit ‘The Ketchup Song’ (27/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

21 jaar na hun megahit ‘The Ketchup Song’ zien de zussen van de Spaanse meidengroep Las Ketchup er totaal onherkenbaar uit. Het trio treedt nog steeds op en deelde recent een foto op Instagram. [naar artikel]


8. PORTRET. Niets smaakt als pasta van ‘la nonna’: “Ketchup hoor niet thuis in spaghettisaus. Foei” (02/12/2018 - Het Belang van Limburg)

Ze zijn een hit op YouTube, de ‘pasta grannies’ die nog met de hand deegwaren maken. Maar zelfs in Italië zijn ze stilaan een zeldzaamheid aan het worden. Sjiek ging op bezoek bij vijf Limburgse nonna’s die met water en bloem, soms een eitje, en véél liefde en geduld zelf pasta maken. [naar artikel]


9. Dit zijn de grootste misdaden tegen de regels van de Italiaanse keuken: “Doe in godsnaam géén ketchup op je pasta” (23/02/2022 - Gazet van Antwerpen)

De Italiaanse keuken is heerlijk, maar staat ook bol van de expliciete en ongeschreven regels. Wat vinden Italianen nu de grootste faux pas? Uit een enquête blijkt dat een pizza beleggen met ananas of pasta carbonara mét room maken niet de grootste misdaad tegen de smakelijkheid is. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!