Voor het één-programma ‘Over eten’ mocht Kobe Ilsen het fenomeen Mathieu van der Poel een ganse dag volgen. Wat eet hij op een wedstrijddag? Niet veel. En blijkbaar moet een frietje achteraf wel kunnen. [naar artikel]
Dat Mathieu van der Poel het veldrijden domineert, is zacht uitgedrukt. Maar wat eet de Nederlander eigenlijk allemaal op een dag dat hij door de... [naar artikel]
Met behulp van een DNA-test optimale sportvoeding samenstellen zodat je beter gaat sporten. Dat belooft het bedrijfje 4Gold waar veldrijder Mathieu van der Poel mede-eigenaar van is. In ruil voor 250 tot 300 euro en wat speeksel krijg je een individueel rapport met aangepaste voedingssupplementen. Maar experts zijn uiterst sceptisch. “Wetenschap? Ik noem dit marketing.” [naar artikel]
Met behulp van een DNA-test optimale sportvoeding samenstellen zodat je beter gaat sporten. Dat belooft het bedrijfje 4Gold waar veldrijder Mathieu van der Poel mede-eigenaar van is. In ruil voor 250 tot 300 euro en wat speeksel krijg je een individueel rapport met aangepaste voedingssupplementen. Maar experts zijn uiterst sceptisch. “Wetenschap? Ik noem dit marketing.” [naar artikel]
Met behulp van een DNA-test optimale sportvoeding samenstellen zodat je beter gaat sporten. Dat belooft het bedrijfje 4Gold waar veldrijder Mathieu van der Poel mede-eigenaar van is. In ruil voor 250 tot 300 euro en wat speeksel krijg je een individueel rapport met aangepaste voedingssupplementen. Maar experts zijn uiterst sceptisch. “Wetenschap? Ik noem dit marketing.” [naar artikel]
Belegen kaas en gestoomde broccoli: twee dingen die blogster en auteur Karolien Olaerts van Karola’s Kitchen heel graag eet en die je altijd in haar koelkast zal terugvinden. Meer verrassend: ook het brood dat ze samen met de kaas eet, ligt in de frigo. “We bewaren ons brood altijd in een hersluitbare zak in de koelkast, zo droogt het minder snel uit”, zegt Karolien. [naar artikel]
21 jaar na hun megahit ‘The Ketchup Song’ zien de zussen van de Spaanse meidengroep Las Ketchup er totaal onherkenbaar uit. Het trio treedt nog steeds op en deelde recent een foto op Instagram. [naar artikel]
Ze zijn een hit op YouTube, de ‘pasta grannies’ die nog met de hand deegwaren maken. Maar zelfs in Italië zijn ze stilaan een zeldzaamheid aan het worden. Sjiek ging op bezoek bij vijf Limburgse nonna’s die met water en bloem, soms een eitje, en véél liefde en geduld zelf pasta maken. [naar artikel]
De Italiaanse keuken is heerlijk, maar staat ook bol van de expliciete en ongeschreven regels. Wat vinden Italianen nu de grootste faux pas? Uit een enquête blijkt dat een pizza beleggen met ananas of pasta carbonara mét room maken niet de grootste misdaad tegen de smakelijkheid is. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.