Foodie Luc Hoornaert gaat op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week ging hij langs bij Hümm in de Kronenburgstraat, waar hij de gravlax 2.0 (15 euro) proefde. [naar artikel]
In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week slurpt hij van een heerlijke kippenbouillon bij Caldo: 6 euro. [naar artikel]
Foodie Luc Hoornaert gaat op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week ging hij langs bij een pita-instituut op het Antwerpse Zuid, Finjan, waar hij koos voor de fattoush (11,90 euro). [naar artikel]
Je been breken op de scène en het publiek dat denkt dat dit bij de opvoering hoort. Het overkwam actrice Marijke Pinoy (65) zopas in Parijs. [naar artikel]
Foodie Luc Hoornaert gaat op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week ging hij langs bij de Frieterij, waar hij smulde van frieten met stoofvlees (10 euro). [naar artikel]
Als meisje was actrice Marijke Pinoy (60) een rebel en vocht ze bevlogen voor haar vrijheid. Tot ze op haar 17de zwanger werd én trouwde. Vandaag... [naar artikel]
In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week eet hij voor 11,50 euro een stevige boterham bij Blend op het Eilandje. [naar artikel]
Actrice Marijke Pinoy (65) herstelt momenteel van een ernstige beenbreuk die ze opliep tijdens een toneelopvoering in de Franse hoofdstad Parijs. "In de laatste minuten van de laatste voorstelling liep het mis", vertelt ze. Ze viel 1,5 meter diep, het bot in haar been is "in veel stukjes gebroken". Pinoy is geopereerd in Parijs en is intussen weer thuis. [naar artikel]
Foodie Luc Hoornaert gaat op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week proefde hij van de Griekse keuken bij Varelli waar hij het gerecht ‘gitanes’ uitkoos, of grote witte bonen met groentesaus en feta (11,50 euro). [naar artikel]
In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week eet hij voor 6 euro dimsums bij 5 Flavors Mmei op het Antwerpse Zuid. [naar artikel]
Lang is er melk, maar dan gaat je baby ook andere dingen eten. Wat dan, in welke vorm, en vanaf wanneer? Kinderdiëtist Stefan Kleintjes en... [naar artikel]
Tien jaar geleden maakten regisseur Eric De Volder en componist Dick van der Harst 'Achter 't eten': een diepzwart incestverhaal waarin een moeder en een dochter - Ineke Nijssen en Marijke Pinoy - zingend en stotterend hun ellende blootleggen. Op het Theaterfestival 2014 hernemen ze hun treurig-komische lied: al die, al die, Aldi kommer en kwel achter 't eten... [naar artikel]
In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week ontdekt hij de Indische keuken bij Aahaar Delux: Dahi Puri, 6 euro. [naar artikel]
In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week proeft hij de pannenkoekjes van spinazie met yoghurt bij vegan-restaurant Wild Project: 12,50 euro. [naar artikel]
Dit jaar stappen Tiany Kiriloff, Gert Verhulst, Niels Destadsbader, Marijke Pinoy en Liliane Sant-Pierre op een volgende tram: ze worden 40, 50,... [naar artikel]
Door een val van het podium brak ze haar been op verschillende stukken, maar het aanwezige publiek dacht dat Marijke Pinoy (65) gewoon heel goed acteerde. De actrice, die optrad in een theater in Parijs, herstelt nu van de breuk. [naar artikel]
In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week gaat hij langs bij Las Mañas voor de chipirones a la plancha: 12 euro. [naar artikel]
In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week eet hij bij Barrio mosselen met gember en chili voor 6 euro. [naar artikel]
In Iran ontmoet dokter Nadjmi een gezin met een baby van tien maanden oud met een ernstige schisis. De baby kan door de aandoening zelf niets eten. [naar artikel]
In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze keer gaat hij de Indische toer op bij Nora in Zurenborg, waar hij voor 14 euro samosa met kip en qulfi met pistache eet. [naar artikel]
Het hoeft niet altijd fine dining te zijn: goedkoop kan ook effectief ‘goed’ zijn. Wij lijsten daarom elke week 10 eetadresjes op waar je kunt eten onder 10 euro, telkens in een andere stad. Deze week: Gent, waar je voor minder dan 10 euro veganistisch, Libanees of Japans kunt eten. [naar artikel]
De Belg gaf vorig jaar 878 euro minder uit aan eten en drinken buitenshuis. Eet- en drinkgelegenheden zagen hun inkomsten zakken met gemiddeld 50 procent. Dat blijkt uit een bevraging van Foodservice Alliance bij 12.000 Belgen waarover Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen berichten. [naar artikel]
“Voor mij hoefden ze ‘Sara’ niet opnieuw uit te zenden, maar m’n mémé is content: zo ziet ze me nog eens tijdens de lockdown”, zegt Lotte Pinoy... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.