29/12/2018 - 16:48
"• Tottenham Hotspur - Wolverhampton • Wembley Stadium • Twintigste speeldag Premier League • Spurs hebben 15 op 15 in Engeland"

1. LIVE. Tottenham duikt dankzij pareltje Kane met voorsprong kleedkamer in, Dendoncker en co hebben werk op de plank (29/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Tottenham Hotspur - Wolverhampton • Wembley Stadium • Twintigste speeldag Premier League • Spurs hebben 15 op 15 in Engeland [naar artikel]

2. LIVE BURNLEY-TOTTENHAM. Kompany ziet Tottenham op slag van rust op voorsprong komen (02/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vincent Kompany en Burnley konden nog niet aan het langste eind trekken in de Premier League. Komt daar tegen Tottenham verandering in? Voorlopig staat het 1-2. Volg alle actie op de voet via onderstaande liveblog. [naar artikel]

3. Wondergoal Wanyama, pareltje Salah en twee dubieuze penalty's voor Kane: slotfase Liverpool - Tottenham had álles (04/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Voor het knotsgekke matcheinde moest je dit weekend op Anfield zijn. In minuut 95 scoorde Harry Kane op penalty de laatste goal (2-2) nadat hij in... [naar artikel]

4. LIVE BUITENLAND. Pareltje van Lucas zet Tottenham op weg, Mitrovic en co moeten achtervolgen (18/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

De Premier League is vandaag toe aan speeldag twee. Starten doen we om 16u, wanneer Tottenham het in een Londense derby opneemt tegen Fulham. Om... [naar artikel]

5. LIVE BUITENLAND. Pareltje van Lucas zet Tottenham op weg, Mitrovic en co moeten vol aan de bak na rust (18/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

6. Pareltje van Son en onvermijdelijke Kane bezorgen efficiënt Tottenham zege tegen Arsenal (06/12/2020 - Het Belang van Limburg)

Tottenham Hotspur heeft in de North London Derby met 0-2 de maat genomen van Arsenal. Son en Kane zorgden al in de eerste helft voor de dubbele voorsprong. Door de zege komt Tottenham, met Alderweireld de hele match op het veld, opnieuw aan de leiding in de Premier League. Arsenal blijft op de sukkel en staat pas vijftiende. [naar artikel]

7. Jens Dendoncker doet opvallende onthulling: “Ik ben geen echte Dendoncker” (06/12/2022 - Het Belang van Limburg)

‘Even goede vrienden’-presentator Jens Dendoncker (32) heeft een opvallende onthulling gedaan in de Qmusic-podcast ‘De tien meest gegoogelde vragen’. “Eigenlijk ben ik geen echte Dendoncker”, zegt hij. [naar artikel]

8. LIVE. Engelse FA Cup: Vertonghen kopt Tottenham op voorsprong tegen Norwich - City dichtbij voorsprong tegen Sheffield Wednesday (04/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Na een moeizame eerste tien minuten, komt Manchester City er stilaan door op het veld van Sheffield Wednesday. Gabriel Jesus mist op een haar na de... [naar artikel]

9. LIVE. Engelse FA Cup: Vertonghen kopt Tottenham op voorsprong tegen Norwich - City op zoek naar voorsprong tegen Sheffield Wednesday (04/03/2020 - Het Laatste Nieuws)