Wondergoal Wanyama, pareltje Salah en twee dubieuze penalty's voor Kane: slotfase Liverpool - Tottenham had álles

04/02/2018 - 20:29
"Voor het knotsgekke matcheinde moest je dit weekend op Anfield zijn. In minuut 95 scoorde Harry Kane op penalty de laatste goal (2-2) nadat hij in..."

1. MULTILIVE: Kane laat in slotfase penalty liggen tegen Liverpool - Barcelona blijft op 1-1 steken op zwemvijver Espanyol (04/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

2. Liverpool na rust op en over Tottenham via Henderson en penalty Salah (27/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

* Tiende speeldag Premier League [naar artikel]

3. LIVE. De Bruyne laat met zeldzame penaltymisser na om City op voorsprong te trappen tegen Liverpool (08/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Liverpool met Jota, Mané, Firmino én Salah • 13': 0-1 via Salah op penalty • 31': 1-1 Jesus na assist De Bruyne • 40': De Bruyne mist zelf afgedwongen penalty [naar artikel]

4. Wat een derby! Harry Kane trekt Tottenham over de streep in knotsgekke slotfase (19/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Hij was al ontzettend geliefd op White Hart Lane, maar na wat Harry Kane vanavond geflikt heeft voor Tottenham mag hij zo stilaan een [naar artikel]

5. Mo Salah brengt redding: Liverpool raakt pas in slotfase voorbij laagvlieger Southampton en is opnieuw leider (05/04/2019 - Het Belang van Limburg)

Oef. Liverpool slaakte vrijdagavond een zucht van opluchting in het St. Mary’s Stadium. Op bezoek bij Southampton stevenden The Reds af op duur puntenverlies in de titelstrijd, maar in de slotfase zorgde wie anders dan Mo Salah voor de bevrijding. Aanvoerder Henderson deed er voor de zekerheid nog eentje bij, Liverpool won met 1-3 en blijft leider in de Premier League. [naar artikel]

6. Belgen in het buitenland – De Bruyne en Vertonghen halen Team van het Jaar in Engeland (23/04/2018 - Metro)

Kevin De Bruyne (Manchester City) en Jan Vertonghen (Tottenham) hebben zondag een plekje in het Team van het Jaar behaald op de PFA Awards, de prijzen uitgereikt door de Engelse spelersvakbond. De twee Rode Duivels krijgen het gezelschap van David De Gea (Manchester United), Kyle Walker (Manchester City), Nicolas Otamendi (Manchester City), Marcos Alonso (Chelsea), […] Het bericht Belgen in het buitenland – De Bruyne en Vertonghen halen Team van het Jaar in Engeland verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

7. Pareltje van Son en onvermijdelijke Kane bezorgen efficiënt Tottenham zege tegen Arsenal (06/12/2020 - Het Belang van Limburg)

Tottenham Hotspur heeft in de North London Derby met 0-2 de maat genomen van Arsenal. Son en Kane zorgden al in de eerste helft voor de dubbele voorsprong. Door de zege komt Tottenham, met Alderweireld de hele match op het veld, opnieuw aan de leiding in de Premier League. Arsenal blijft op de sukkel en staat pas vijftiende. [naar artikel]

8. LIVE. Tottenham mist kansen op 1-2 nadat ongelukkige Alderweireld schot Salah deed afwijken voor 1-0 (16/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Alderweireld in basis Spurs, Origi op bank Liverpool • Tottenham en Liverpool op kop met allebei 25 punten • 26': Salah scoort via op Alderweireld afgeweken schot • 33': Son met de 1-1 op assist van Lo Celso [naar artikel]

9. LIVE. Tottenham mist kansen op 1-2 nadat Alderweireld ongelukkig schot Salah deed afwijken voor 1-0 (16/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

10. LIVE. Tottenham mist kansen op 1-2 na de pauze nadat Alderweireld ongelukkig schot Salah deed afwijken (1-1) (16/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

11. Kane is de held bij Tottenham in dolle slotfase tegen West Ham (19/11/2016 - Sporza)

Tottenham heeft op de valreep een eerste nederlaag van het seizoen vermeden. Tot de 89e minuut stond Tottenham 1-2 achter. [naar artikel]

12. LIVE. Wat een wedstrijd! Harry Kane bezorgt Tottenham drie punten in dolle slotfase (19/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Wat een onwaarschijnlijk slot! Met een rake kopbal bezorgde Harry Kane Tottenham de overwinning in minuut 96. Enkele tellen eerder had Mahrez er vanop de stip 2-2 van gemaakt. (Dadelijk meer) [naar artikel]

13. Wat een wedstrijd! Harry Kane bezorgt Tottenham drie punten in dolle slotfase (19/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Wat een onwaarschijnlijk slot van een uiterst interessante topper! Met een rake kopbal bezorgde Harry Kane Tottenham de overwinning in minuut 96. Enkele tellen eerder had Mahrez er vanop de stip 2-2 van gemaakt. [naar artikel]

14. LIVE. Kane zet Tottenham via penalty op voorsprong na slecht uitverdedigen bij Leeds (02/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Aftrap: 13u30 • Tottenham Hotspur Stadium • Tottenham is teruggezakt naar de zevende plek [naar artikel]

15. Sterke Tielemans met Leicester op kop in Premier League, Spurs gedeeld tweede na 150ste van Kane (08/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Trefzekere topspitsen. Dankzij winners van Harry Kane en Jamie Vardy flirten Tottenham en Leicester met de koppositie in de Premier League. Kane kopte de Spurs in minuut 88 naar de winst bij promovendus West Bromwich, Leicester had genoeg aan een penaltygoal van Vardy om de Wolves te kloppen. Dankzij de draw in City - Liverpool gaat Leicester op kop, Tottenham en Liverpool tellen een puntje minder. [naar artikel]

16. LIVE: Liverpool kan pas tegen 10 Everton-spelers scoren met penalty van Salah (21/10/2023 - Sporza)

Terwijl Liverpool probeert aan te haken bij de koplopers in de Premier League, doet Everton er alles aan om de degradatie te vermijden. Maar vanmiddag staat er in Liverpool veel meer op het spel dan enkel 3 punten. [naar artikel]

17. LIVE. Furieus gestart Liverpool snel op voorsprong via penalty Salah bij City van kapitein De Bruyne (08/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Liverpool met Jota, Mané, Firmino én Salah • Etihad Stadium • Blinkt De Bruyne uit? • Ref: Craig Pawson [naar artikel]

18. Divock Origi beslist saaie Champions League-finale: Liverpool pakt beker met de grote oren ten koste van Tottenham (01/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Wat in 2018 niet lukte, is in 2019 wel gelukt. Liverpool heeft voor de zesde keer de Champions League gewonnen. In een al bij al saaie wedstrijd in Madrid werd met 0-2 gewonnen van Tottenham. De Reds kregen al in de eerste minuut een penalty, die Mo Salah scoorde. In het slot besliste Divock Origi de partij met een droge knal. [naar artikel]

19. Club Brugge is rond met Tottenham: maar liefst 15 miljoen inclusief bonussen voor Wanyama (22/08/2019 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge heeft een akkoord met Tottenham Hotspur over een bedrag van tien miljoen euro plus vijf miljoen aan bonussen voor middenvelder Victor Wanyama (28). Het is nu aan Wanyama om te beslissen of hij effectief naar Brugge komt. Als de deal doorgaat, wordt de Keniaan de duurste inkomende transfer ooit in België. [naar artikel]

20. Harry Kane krijgt doelpuntje extra toegekend in Premier League (11/04/2018 - Metro)

De Premier League heeft Tottenham-topschutter Harry Kane een extra goal toegekend. Het winnende doelpunt zaterdag, tijdens de partij van Tottenham bij Stoke (1-2), werd in eerste instantie toegeschreven aan de Deense spelmaker Christian Eriksen. Maar na een klacht van Kane, die benadrukte de bal te hebben geraakt, kwam de Premier League terug op die beslissing […] Het bericht Harry Kane krijgt doelpuntje extra toegekend in Premier League verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

21. Vervanger van Mignolet stopt strafschop van Kane, maar die maakt in 95e minuut alsnog gelijk vanop de stip (04/02/2018 - Het Belang van Limburg)

Liverpool en Tottenham speelden 2-2 gelijk op de 26e speeldag in de Premier League. Bij de thuisploeg zat Simon Mignolet opnieuw op de bank en daar zag hij zijn vervanger Loris Karius een strafschop stoppen van topschutter Harry Kane. In de 95e minuut kreeg die echter een herkansing vanop de stip en die tweede strafschop trapte hij wél binnen. Salah scoorde de twee goals voor The Reds. [naar artikel]

22. Kane: "De grappigste Tottenham-Belg? Zonder twijfel Moussa!" (23/02/2017 - Sporza)

Sporza strikte Tottenham-aanvaller Harry Kane voor een exclusief interview voor de wedstrijd tegen AA Gent. Kane had het onder meer over de drie Duivels van Tottenham. [naar artikel]

23. Harry Kane schrijf alweer geschiedenis in ruime zege van Tottenham (13/01/2018 - Het Belang van Limburg)

Tottenham zette Everton vlot opzij met 4-0 en komt zo (voorlopig) naast Liverpool op de vierde plaats. De Zuid-Koreaan Heung-Min Son scoorde voor de vijfde thuiswedstrijd op rij maar het was toch weer topschutter Harry Kane die met alle aandacht ging lopen... [naar artikel]

24. Manchester United zet rivaal Liverpool een fikse hak in de Engelse titelstrijd (07/04/2024 - Sporza)

Liverpool heeft twee punten laten liggen in een zinderende wedstrijd op Old Trafford. De thuisploeg maakte de mooiste goals, maar Mo Salah tekende in de slotfase voor de gelijkmaker: 2-2. Liverpool moet de koppositie aan Arsenal laten. [naar artikel]

25. Harry Kane mist penalty, maar loodst Tottenham alsnog naar overwinning bij promovendus (28/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Tottenham heeft zijn uitstekende competitiestart verdergezet op het veld van promovendus Nottingham Forest. De Spurs haalden het met 0-2. Held van de dag was - wie anders - Harry Kane: de spits scoorde beide goals, maar miste zowaar ook een strafschop. [naar artikel]