Kroket uit de muur halen, dat kan vanaf nu ook in het Centraal Station van Antwerpen. Karin en haar dochter Lina hebben daar met 't Spoorfrietje een gloednieuwe frituur geopend. Samen kwamen ze op het idee om een kroket-muur-automaat te plaatsen. Tot 10 uur 's avonds kan je er een snack uit de muur halen. [naar artikel]
Wie liever een salade dan een kroket uit de muur wil trekken, wordt binnenkort op z'n wenken bediend: in Amsterdam opent eind augustus de Health... [naar artikel]
Wie een snelle hap wil in Amsterdam is snel geholpen met een broodje kroket uit de muur. Gezond is de snack echter niet, maar binnenkort wordt in de Nederlandse hoofdstad een alternatief gelanceerd. [naar artikel]
Vergeet kroket uit de muur, wie het in Nederland wat gezonder wil aanpakken kan tegenwoordig ook een bloemkool uit een automaat scoren. Maak [naar artikel]
Nee, deze foto is niet bij onze noorderburen genomen maar in het midden van de Hoogstraat in het stadscentrum. De drogisterij ‘Antwerp Market’ heeft sinds twee weken een kroketmuur in de voorgevel. ’s Ochtends kan u er koffiekoeken uit halen. [naar artikel]
In Nederland zijn ze verzot op een kroket uit de muur. Eender welk moment van de dag kan je op die manier genieten van een warme frituursnack. Die oer-Hollandse gewoonte introduceert frituur Altena nu ook in Kontich. [naar artikel]
Kroket uit de muur, Hollandser kan het niet, maar vanaf nu kan je ook in Antwerpen genieten van een snelle warme hap uit een automaat. Karin Van Mechelen (43) en haar dochter Lina (20) openden deze week ‘t Spoorfrituurke in het Centraal Station en introduceerden daar de eerste snackmuur in het Antwerpse. [naar artikel]
Vergeet kroket uit de muur, in Frankrijk kun je op steeds meer plaatsten oesters uit de muur trekken. Een trend die als het van ons afhangt, ook [naar artikel]
‘Een kroketje uit de muur halen’ is een begrip in Nederland. Sinds de jaren 40-50 van vorige eeuw is de snackmuur er hyperpopulair. Wij, Belgen, lusten ook wel eens een kroket of frikandel, maar het concept ‘snackmuur’ lijkt bij ons maar niet aan te slaan. Hoe komt dat? [naar artikel]
In Nederland zijn ze helemaal weg van de kroket. Nederlanders eten hem graag op een broodje, bij frietjes of gewoon zo uit de hand. Daarom wordt er tegenwoordig naar hartelust geëxperimenteerd met de vullingen van de kroket. Zo is er nu ook de ‘Choc-Krok’. De kroket met chocoladevulling werd uitgevonden door Pebbles van Noorden en […] Het bericht Frituur maakt kroket met bijzondere vulling verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
McDonald’s gaat in Genk een muur bouwen tussen haar restaurant en de buren in de Slagmolenweg. Die zijn het lawaai en de overlast van nachtelijke bezoekers in het weekend beu als koude pap. [naar artikel]
Wie af en toe in Nederland vertoeft, heeft ongetwijfeld al eens een kroket uit de muur gehaald bij snackbarketen Febo. Schoenen of jassen uit de... [naar artikel]
Tomorrowland, maar dan voor de garnaal. Zo lijkt het Oostendse Garnaalkrokettenfestival al bij de tweede editie uitgegroeid. Ondanks een extra ‘festivaldag’ waren de 3.600 beschikbare tickets voor komend weekend in geen tijd uitverkocht. Daarbij strijden de elf deelnemende eetzaken ook om de titel van het allerbeste exemplaar. Al ontbreekt wel één grote naam op de affiche, de in gans Vlaanderen bekende Madam Kroket: “Ik wil enkel meedoen als de kroket van a tot z voor de ogen van de jury moet worden bereid. Dat lijkt me het enige correcte systeem.” [naar artikel]
Een Hull pattie: bij ons is het weinig bekend, maar in Hull is het een delicatesse. Om het streekproduct te promoten, heeft de BBC een exemplaar van de kroket samen met een portie frieten de ruimte in gestuurd. [naar artikel]
Wie af en toe in Nederland vertoeft, heeft ongetwijfeld al eens een kroket uit de muur gehaald bij snackbarketen Febo. Schoenen of jassen uit de... [naar artikel]
Wie af en toe in Nederland vertoeft, heeft ongetwijfeld al eens een kroket uit de muur gehaald bij snackbarketen Febo. Schoenen of jassen uit de [naar artikel]
Graffitikunstenaars mogen zich binnenkort volledig uitleven op een gloednieuwe muur op de sporthal in Rotem. De voorbije dagen werd de muur al voorzien van een ‘mural’ van Case Maclaim. En dat is niet de eerste de beste. [naar artikel]
De garnaalkroket scheert hoge toppen. Er is een Orde in het leven geroepen, een Garnaalkrokettenfestival dat sneller uitverkocht was dan Rock Werchter en een discussie over welke gemeente nu écht de thuisstad van de nederige kroket is. “Logisch”, zeggen liefhebbers. “Het zijn de goudklompjes van de zee.” [naar artikel]
Aan een muur in het legendarische café De Muze op de Melkmarkt in Antwerpen wordt binnenkort een nieuw portret opgehangen. Geen portret van zomaar iemand, maar wel van Jan Van den Braak, de man die het jazzcafé decennialang uitbaatte. [naar artikel]
Naast de academische wereld en de verschillende sportverenigingen ondersteunt nu ook de culinaire sector de Antwerp Pride. Speciaal voor de gelegenheid heeft chef Olivier de Vinck van Kommilfoo een kroket bedacht. Het moet dé snack bij uitstek worden tijdens het 'Love United Festival' van zaterdag. [naar artikel]
"77 jaar en die staat daar in een gele stretchjurk. Doe dat maar na!" Jani is helemaal van zijn melk van Jeannine, een heel kwieke 77-jarige met... [naar artikel]
De Nederlandse vlogster Yvonne Coldeweijer, bekend van haar juicekanaal op Youtube, moet een video waarin ze openlijk het privéleven van Rachel Hazes bespreekt onmiddellijk offline halen. Dat heeft de rechtbank van Amsterdam beslist. Volgens de rechter kon Coldeweijer haar “roddels” over de weduwe van André Hazes onvoldoende hardmaken. De vlogster mag ook de opvallende belediging “gecremeerde kroket” niet meer gebruiken. [naar artikel]
Wat krijg je als je een Vlaams monument opneemt in het parcours van dé grootste rittenkoers van de wereld? Bijna 10.000 supporters, rijen dik, op en rond de Muur van Geraardsbergen. En als daar dan ook nog eens een landgenoot als eerste bovenkomt, dan is het helemaal Vlaamse kermis. Ambiance! [naar artikel]
Binnenkort spenderen we opnieuw veel meer tijd binnen. Breng daarom wat meer leven in huis door je muur te pimpen. Moeilijk is dat niet. Met deze... [naar artikel]
“Je hebt waarschijnlijk nog nooit van ons gehoord, al is de kans zeer groot dat je ooit al iets van ons geproefd hebt.” Bij Gastronello uit Puurs-Sint-Amands maken ze al 25 jaar kroketten die via de groothandel bij restaurants en cateraars in het hele land terechtkomen. Ooit begonnen met 500 stuks per week, maakt het bedrijf nu tot wel 100.000 kroketten per dag, en die hebben de meest verrassende vullingen. De man die ze bedenkt is Carl Meskens, alias ‘Carl Kroket’. “Met die speciale vullingen hebben we ons op de kaart gezet.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.