Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Cocktailbar Barvenu in Tongeren: “Maken iets naar de smaak van de klant”

02/02/2019 - 14:03
"Barvenu in hartje Tongeren is geen traditionele cocktailbar. “Vroeger hadden we een vaste kaart met classics”, zegt zaakvoerder Yannick Roemers. “Nu vragen we eerst naar de smaak van de klant. Hou je van kruidigheid, maar niet van whisky, dan houden we daar rekening mee. We werken ook met eigen infusies en variaties op de gekende cocktails.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Cocktailbar Barvenu in Tongeren: “Maken iets naar de smaak van de klant” (02/02/2019 - Het Belang van Limburg)

Barvenu in hartje Tongeren is geen traditionele cocktailbar. “Vroeger hadden we een vaste kaart met classics”, zegt zaakvoerder Yannick Roemers. “Nu vragen we eerst naar de smaak van de klant. Hou je van kruidigheid, maar niet van whisky, dan houden we daar rekening mee. We werken ook met eigen infusies en variaties op de gekende cocktails.” [naar artikel]


2. Is de smaak van mandarijnen echt veranderd? "We zijn geëvolueerd naar een gemiddelde smaak" (09/11/2020 - VRT NWS)

Het seizoen van de mandarijnen is aangebroken. Maar uit verschillende reacties bij De Inspecteur op Radio 2 blijkt dat de smaak van de vruchten de afgelopen jaren is afgenomen. Mandarijnen zouden flets, droog en smakeloos zijn. "Het klopt dat de grote smaakdiversiteit eruit is", zegt professor tropische landbouw Patrick Van Damme. [naar artikel]


3. “Een hartige umami smaak kan helpen bij een te zoet smakend gerecht”: met deze handige keukenhacks red je de smaak van al je gerechten (12/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Ben je de keuken ingedoken met een recept dat je tot op de letter volgde, maar smaakt het eindresultaat een tikkeltje flauwer dan gehoopt? Dan zijn er heel wat trucjes om er toch nog een pittiger gerecht van te maken. Loopt het vervolgens weer mis en krijg je na de toevoeging een té pikante maaltijd? Ook daar bestaan oplossingen voor. Onze culinaire journaliste zorgt ervoor dat je maaltijd nooit meer te zoet, te zuur of te bitter proeft. [naar artikel]


4. Moeten we vrezen voor de smaak van champagne? Voorlopig niet: ‘Klimaatopwarming heeft de smaak net geoptimaliseerd’ (14/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Hasselts restaurant ‘De Goei Goesting’ wordt cocktailbar (16/02/2017 - Het Belang van Limburg)

Het gekende restaurant De Goei Goesting in Hasselt sluit de deuren op 12 maart. Dan wordt er voor het laatst eten geserveerd het etablissement van ondernemer Dirk Hendrickx. Zo’n 2 maanden later moet De Goei Goesting opnieuw opengaan, maar met een totaal ander concept. Het voorste gedeelte wordt dan een cocktailbar, annex club. Het achterste gedeelte zal een onderdeel worden van het naastgelegen L’Aperi Vino. [naar artikel]


6. Russen beginnen cocktailbar in berucht dopinglab: "Mag ik een Meldonium en een B-staal?" (16/01/2018 - De Morgen)

In het beruchte dopinglaboratorium van Sotsji zijn Russen een nieuw handeltje begonnen: de verkoop van alcoholische cocktails. Op het menu staat onder meer de B-staal, een shotje van sambuca, tequila en tabasco voor 320 roebel (4,60 euro). [naar artikel]


7. Tover je moestuin om in een cocktailbar (04/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Of je nu groene vingers hebt of niet: het hebben van een moestuin is weer populair. Wil je ook je eigen kruiden kweken, maar heb je geen idee wat... [naar artikel]


8. Waarom u dringend cocktailbar Dogma in Antwerpen moet ontdekken (14/05/2018 - De Morgen)

Ergens in hartje Antwerpen, verscholen in een smal, sfeerrijk verlicht pand in de Wijngaardstraat, klopt het hart van de Belgische cocktailbarscene. In Dogma kom je niet zomaar voor een gin-tonic, en al zeker niet voor een Sex on the Beach, maar voor ‘liquid dishes’. [naar artikel]


9. Benefiet helpt Antwerpse cocktailbar Dogma uit as te herrijzen (30/06/2018 - Gazet van Antwerpen)

Het noodlot heeft toegeslagen bij de Antwerpse cocktailbar Dogma. Woensdag brak er brand uit, waarbij ook de hele stock in vlammen opging. Uitbater Didier Van den Broeck zit in zak en as. “Je zit compleet aan de grond als de schade zo groot blijkt te zijn, maar ik wist meteen dat we moesten blijven vechten voor het bedrijf.” [naar artikel]


10. Cocktailbar van de week: Bruut in Hasselt (07/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Drie vrienden die in een gekke bui het idee opperen om een horecazaak te openen, dat is het verhaal achter Bruut. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!