BusinessAM

Toch geen finale voor Degrendele na diskwalificatie

03/03/2019 - 16:56
" Nicky Degrendele kan haar wereldtitel in de keirin vandaag toch niet verdedigen op het WK baanwielrennen in het Poolse Pruszkow. De West-Vlaamse, die derde werd in haar halve finale, werd na afloop door de jury gediskwalificeerd. In de troostfinale werd ze vierde, daarmee is ze tiende in de eindafrekening. Donderdag werd Degrendele uitgeschakeld in de […] Het bericht Toch geen finale voor Degrendele na diskwalificatie verscheen eerst op Metro."

1. Toch geen finale voor Degrendele na diskwalificatie (03/03/2019 - Metro)

Nicky Degrendele kan haar wereldtitel in de keirin vandaag toch niet verdedigen op het WK baanwielrennen in het Poolse Pruszkow. De West-Vlaamse, die derde werd in haar halve finale, werd na afloop door de jury gediskwalificeerd. In de troostfinale werd ze vierde, daarmee is ze tiende in de eindafrekening. Donderdag werd Degrendele uitgeschakeld in de […] Het bericht Toch geen finale voor Degrendele na diskwalificatie verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

2. KOERS KORT. Degrendele 10de, na diskwalificatie in halve finales - "Oostenrijkse renner Stefan Denifl geeft bloeddoping toe” (03/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

Nicky Degrendele heeft op het WK baanwielrennen in Pruszkow haar wereldtitel in de keirin niet kunnen verlengen. Onze landgenote kon zich niet... [naar artikel]

3. Geen finale voor wenende Zagré na diskwalificatie (18/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Wàt een gemiste kans voor Anne Zagré om de finale van de 100 meter horden te halen. De 26-jarige Brusselse hoefde zelfs haar Belgisch record niet [naar artikel]

4. EK BAANWIELRENNEN. Geen medaille voor Kopecky en Bossuyt in ploegkoers, straks nog Degrendele in finale keirin (12/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Geen medaille voor Lotte Kopecky en Shari Bossuyt op het EK baanwielrennen. De Belgische vrouwen strandden op een zucht van het podium in de ploegkoers. Straks kunnen Nicky Degrendele en het duo Robbe Ghys-Fabio Van den Bossche nog een gooi doen naar eremetaal. [naar artikel]

5. Ismaël Debjani grijpt door diskwalificatie naast finale 1.500 meter, maar gaat in beroep (01/03/2019 - Metro)

Ismaël Debjani mag op het EK indooratletiek in Glasgow niet deelnemen aan de finale van de 1.500 meter. De Belg plaatste zich met de tweede tijd in zijn reeks voor de eindstrijd, maar werd nadien gediskwalificeerd. Debjani gaat in beroep. Debjani finishte in zijn reeks als tweede in 3:42.12, achter het Noorse fenomeen Jakob Ingebrigtsen […] Het bericht Ismaël Debjani grijpt door diskwalificatie naast finale 1.500 meter, maar gaat in beroep verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

6. WK ZWEMMEN. Controversiële Sun verovert goud na diskwalificatie Rapsys - Zieke Ledecky past voor finale 1500m vrij (23/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

De Chinees Sun Yang heeft de gouden medaille behaald op de 200 meter vrije slag tijdens het WK langebaanzwemmen in het Zuid-Koreaanse Gwangju. Hij... [naar artikel]

7. Belgische aflossingsploegen geraken niet tot in finale EK atletiek U23 door diskwalificatie 4x100m-ploeg met Rani Rosius (11/07/2021 - Het Belang van Limburg)

De Belgische vrouwenploegen van de 4x100 en 4x400 meter hebben zich zondag niet voor de finale weten te plaatsen op het EK U23 in het Estse Tallinn. De 4x100m werd gediskwalificeerd, de 4x400m eindigde als tiende. [naar artikel]

8. VIDEO. Opvallend: Japanse neemt na eerdere diskwalificatie sportieve revanche in het gemengd dubbel en bereikt finale op Roland Garros (07/06/2023 - Het Belang van Limburg)

De Japanse Miyu Kato heeft zich woensdag verzekerd van de finale in het gemengd dubbel op Roland Garros. Samen met haar partner Tim Pütz klopte ze het duo Aldila Sutjiadi-Matwe Middelkoop in 7-5 en 6-0. [naar artikel]

9. Belachelijke diskwalificatie voor Jarne Bervoets in EK-finale (16/07/2023 - Het Belang van Limburg)

Geen podium voor Jarne Bervoets in de EK-finale 85cc in Loket. Erger nog: de Palenaar werd vlak voor de start van de tweede reeks gediskwalificeerd. Een ronduit belachelijke beslissing van de FIM. [naar artikel]

10. WK SHORTTRACK. Opnieuw diskwalificatie voor Hanne Desmet na valpartij in finale 1.000 meter (17/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Hanne Desmet (27) heeft na een baaldag gisteren opnieuw naast een medaille gegrepen op het WK shorttrack in Rotterdam. In de laatste ronde van de 1.000 meter kwam ze samen met haar Nederlandse concurrente ten val. De scheidrechter oordeelde dat onze landgenote in de fout ging, Desmet werd gediskwalificeerd. Uiteindelijk won de Amerikaanse Kristen Santos-Grisworld de herkansing. [naar artikel]