Door afstand te doen van zijn drie Michelinsterren haalde hij de wereldpers. Alain Senderens gooide in Parijs de dure tafellakens en grote bloemstukken buiten en herleidde de gemiddelde rekening van een maaltijd van 400 naar 100 euro. Gisteren was hij in Brussel als peetvader van een gloednieuw restaurant Spud's. Wij mochten met hem aanschuiven. [naar artikel]
Elke week openen hotspots in ons land, lanceren merken nieuwe collecties, vinden er exclusieve events plaats en meer. NINA is er altijd bij vanop... [naar artikel]
Buurtbewoners van de Turnhoutsebaan zijn in de nacht van zondag op maandag ruw uit hun slaap gewekt. Een luide explosie ter hoogte van huisnummer 143, vlaak naast het Mundoa Ecohuis, liet de Antwerpenaren weten dat het nog niet afgelopen is met de explosieven die voor de voordeuren geworpen worden. Niemand raakte gewond, maar de deur van het getroffen restaurant ligt aan gruzelementen. [naar artikel]
Buurtbewoners van de Turnhoutsebaan zijn in de nacht van zondag op maandag ruw uit hun slaap gewekt. Een luide explosie ter hoogte van huisnummer 143, vlaak naast het Mundoa Ecohuis, liet de Antwerpenaren weten dat het nog niet afgelopen is met de explosieven die voor de voordeuren geworpen worden. Niemand raakte gewond, maar de deur van het getroffen restaurant ligt aan gruzelementen. [naar artikel]
Buurtbewoners van de Turnhoutsebaan zijn in de nacht van zondag op maandag ruw uit hun slaap gewekt. Een luide explosie ter hoogte van huisnummer 143, vlaak naast het Mundoa Ecohuis, liet de Antwerpenaren weten dat het nog niet afgelopen is met de explosieven die voor de voordeuren geworpen worden. Niemand raakte gewond, maar de deur van het getroffen restaurant ligt aan gruzelementen. [naar artikel]
1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]
Van junkfood naar haute cuisine, het lijkt geen makkelijke stap. Toch ging de Nederlandse topchef Jaimie van Heije in opdracht van YouTube-kanaal Lifehunters aan de slag met de ingrediënten van een Big Mac om er een hoogstaande maaltijd van te maken. Er gelden slechts twee voorwaarden: hij mag één ingrediënt weglaten en eventueel twee kruiden toevoegen. Om zijn zoektocht naar het ultieme recept te starten, begint Jaimie in de fabriek waar de hamburgers zelf worden gemaakt. Vervolgens gaat hij in zijn eigen keuken ermee aan de slag. Benieuwd naar het resultaat? [naar artikel]
Less is more. Bij zomerse temperaturen hebben wij geen zin in zware pastasaus, wel in een spaghetti met een flinke scheut olijfolie, enkele teentjes look en een frisse toets citroen en peterselie. [naar artikel]
De eerste editie van de ‘Belgian cup of cuisine’ krijgt op 30 december zijn beslag in het Koninklijk Circus van Brussel. Aan de wedstrijd nemen drie regionale teams deel met enkel gerenommeerde chefs uit Brussel, Wallonië en Vlaanderen. Een première, aldus organisator Olivier Viatour. Het Brusselse team wordt aangevoerd door Alexandre Dionisio (“Villa in the […] [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.