Nee, je hoeft niet per se een diploma hoger onderwijs te hebben om goed je brood te verdienen. Voor bepaalde functies die geen bachelor- of universiteitsdiploma vereisen, krijg je toch meer dan behoorlijk betaald. Een diploma is dan minder belangrijk dan zeldzaam talent, ervaring of een zekere mate van onverschrokkenheid. Jobat.be belicht de opportuniteiten. [naar artikel]
Welk brood is nu eigenlijk het gezondst? Is er een verschil in smaak tussen een rond en een vierkant brood? Is het een goed idee om meerdere broden tegelijk aan te kopen en ze dan in te vriezen? En waarom scheuren boterhammen tegenwoordig zo snel bij het smeren? Experts beantwoorden al jullie vragen over brood. [naar artikel]
Een mandje brood op tafel past perfect in het plaatje van een gezellige avond op restaurant of een goede start van de apéro. Maar wat doet het met je lichaam als je brood eet terwijl je wacht op de échte maaltijd? En kies je dan best voor brood met of zonder boter of olijfolie? Voedingswetenschapper Amandine De Paepe en leverarts Anja Geerts leggen uit. [naar artikel]
Is stilzitten niet je sterkste kant, maar verkies je een afwisselende job waarbij je met veel verschillende mensen in contact staat? Wil je bovendien goed je brood verdienen en volop kansen krijgen om jezelf te ontplooien? Misschien zit je dan wel helemaal op je plaats in de logistiek. Om je een (beter) beeld te geven van het werk in deze dynamische sector, stelt Jobat.be vijf goedbetaalde functies voor. [naar artikel]
Is een brooddoos met boterhammen als lunch een gezonde keuze? Maakt het uit van welk soort brood je een sneetje kiest en of dat brood van de supermarkt of de bakker komt? Diëtist Sanne Mouha legt uit wat de meest voedzame keuze is van tien soorten broden en legt uit waarom dat zo is. “Qua smaak is dit brood vrij droog, als toast of croque lijkt het mij beter.” [naar artikel]
Er gaat niets boven een snede heerlijk vers brood, maar je hebt misschien geen tijd om regelmatig naar de bakker of winkel te gaan? Dan is brood... [naar artikel]
De broodconsumptie in ons land is de laatste jaren stelselmatig gedaald. Slechts 17 procent van de Belgen haalt de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid brood en graanproducten. Daarom lanceert de bakkerijsector de campagne ‘Brood. Een goed verhaal’. [naar artikel]
Brood op basis van tuinbonenmeel: het klinkt als een exotisch idee, maar onderzoekers van de Universiteit van Reading in Engeland roemen het als gezond alternatief voor wit brood. In het Verenigd Koninkrijk denken ze er al over na om het te verplichten, maar hoe staat het in België? Waarom zou dit goed zijn voor de gezondheid? En staan de Belgische bakkers daarvoor open? Diëtiste Hella Van Laer en Eddy Van Damme van Bakkers Vlaanderen leggen uit. [naar artikel]
Waar de ene brood genadeloos schrapt uit het menu, zweert de andere bij zijn dagelijkse sneden brood. Maakt dat brood ons echt dikker, is wit brood zoveel gezonder dan bruin brood en hoe weerspiegelt dit zich in het bakkersaanbod? Bakker Toon De Klerck en diëtiste Sanne Mouha zoeken samen een antwoord op die vragen en scheiden de feiten van de fabels. “Donker brood is vaak gewoon wit brood in vermomming.” [naar artikel]
De meeste ingenieurs verdienen goed hun brood, zo blijkt uit diverse enquêtes. Natuurlijk zijn er flink veel verschillen naargelang het diploma of... [naar artikel]
De meeste ingenieurs verdienen goed hun brood, zo blijkt uit diverse enquêtes. Natuurlijk zijn er flink veel verschillen naargelang het diploma of... [naar artikel]
Wie niet bang is van fysiek zwaar werk en ook bereid is om in shiften te werken, kan als productiearbeider goed zijn of haar brood verdienen. Een... [naar artikel]
Waar de ene brood genadeloos schrapt uit het menu, zweert de andere bij zijn dagelijkse sneden brood. Maakt dat brood ons echt dikker, is wit brood zoveel gezonder dan bruin brood en hoe weerspiegelt dit zich in het bakkersaanbod? Bakker Toon De Klerck en diëtiste Sanne Mouha zoeken samen een antwoord op die vragen en scheiden de feiten van de fabels. “Donker brood is vaak gewoon wit brood in vermomming.” [naar artikel]
Wie niet bang is van fysiek zwaar werk en ook bereid is om in shiften te werken, kan als productiearbeider goed zijn of haar brood verdienen. Een... [naar artikel]
De forse stijging van de energieprijs leidt tot een hogere energiefactuur voor gezinnen en bedrijven. Niet goed dus. Of toch? Zoals altijd zijn er ook bedrijven die goed verdienen aan hogere olie- en gasprijzen. Een goed belegger gaat op zoek naar de winnaars en probeert er zijn voordeel bij te doen. Maar over welke bedrijven spreken we dan? Onze geldexpert Pascal Paepen zocht het voor ons uit en zegt welke aandelen je zou kunnen kopen en welke je maar beter links laat liggen. [naar artikel]
Waar de ene brood genadeloos schrapt uit het menu, zweert de andere bij zijn dagelijkse sneden brood. Maakt dat brood ons echt dikker, is wit brood zoveel gezonder dan bruin brood en hoe weerspiegelt dat zich in het bakkersaanbod? Bakker Toon De Klerck en diëtiste Sanne Mouha zoeken samen een antwoord op die vragen en scheiden de feiten van de fabels. “Donker brood is vaak gewoon wit brood in vermomming.” [naar artikel]
Een mandje brood op tafel past perfect in het plaatje van een gezellige avond op restaurant of een goede start van de apéro. Maar wat doet het met je lichaam als je brood eet terwijl je wacht op de échte maaltijd? En kies je dan best voor brood met of zonder boter of olijfolie? Voedingswetenschapper Amandine De Paepe en leverarts Anja Geerts leggen uit. [naar artikel]
Uw garagist rijdt met een dikke auto, en vraagt twee jaarlonen voor een auto. Dus zal hij ook wel goed verdienen zeker? Helaas. ‘Ik zou niemand nog aanraden om autohandelaar te worden.’ [naar artikel]
Ook dol op pasta, brood en aardappelen, alle koolhydraatarme hypes ten spijt? Volgens een studie van Oregon State University heeft dat alles te [naar artikel]
Droog brood. Daar heeft Nic De Houwer uit Deurne zowaar een nummer en bijhorende videoclip over gemaakt. ‘Da brood van de Koolruit’ heet het lied. [naar artikel]
Steeds meer Limburgers verdienen hun brood door met honden te wandelen. In de coronapandemie zijn er in Vlaanderen dik 12.000 geregistreerde honden bij gekomen. En die moeten beweging hebben. Nu veel Limburgers weer naar kantoor gaan, is dat niet simpel. De kritiek dat die eigenaars niet met het welzijn van hun hond bezig zijn, gaat niet op. Wel integendeel, zegt Han Claes uit Hasselt, die al vier jaar honden uitlaat. Claes is bachelor in de Dierenzorg met een postgraduaat ‘Dieren in de hulpverlening’. [naar artikel]
Belgische parlementsleden verdienen goed hun brood. Vooral hun onbelaste onkostenvergoedingen zijn royaal. Peter De Roover (N-VA) vraagt dat een onderzoeksbureau bekijkt of de bedragen door de beugel kunnen. [naar artikel]
In de schaduw van de toppers op de grandslamtoernooien probeert een hele rist tennissers zijn brood te verdienen op de kleinere toernooien, maar dat is niet altijd rozengeur en maneschijn. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.