De Morgen

Benteke scoort 5 goals in 124 minuten voor België

07/04/2019 - 05:14
"Christian Benteke heeft in Sotsji bewezen dat de concurrentie ook voorin heel scherp blijft. Met zijn twee goals tegen Rusland erbij zit de spits al aan vijf doelpunten in 124 minuten interlandvoetbal."

1. Benteke scoort 5 goals in 124 minuten voor België (07/04/2019 - De Morgen)

Christian Benteke heeft in Sotsji bewezen dat de concurrentie ook voorin heel scherp blijft. Met zijn twee goals tegen Rusland erbij zit de spits al aan vijf doelpunten in 124 minuten interlandvoetbal. [naar artikel]

2. Benteke: lopen en nog eens lopen, 2 goals in 2.065 minuten (30/03/2018 - Sporza)

De WK-selectie van Christian Benteke staat op de helling. Zaterdag kan de spits van Crystal Palace zich wel in de kijker spelen tegen Liverpool. Stef Wijnants ziet een andere Benteke. [naar artikel]

3. Football Talk. Crystal Palace pakt punt bij Arsenal, Benteke mist twee grote kansen - Huntelaar schenkt Ajax zege met twee goals in evenveel minuten (14/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Arsenal en Crystal Palace hebben op de achttiende speeldag van de Premier League 0-0 gelijkgespeeld. Christian Benteke was bij de bezoekers basisspeler en miste voor rust twee grote kansen. De Rode Duivel werd tien minuten voor tijd naar de kant gehaald. Michy Batshuayi bleef de hele wedstrijd op de reservebank. Arsenal telt in de tussenstand als elfde één puntje meer dan nummer dertien, Crystal Palace. [naar artikel]

4. Goals, goals en goals: 8 op 8 voor Lukaku, hattrick voor Morata, weer vijfklapper voor City (en paniek om Courtois) (23/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Het tellertje tikt lustig door. In het Engels gebruiken ze de slagzin 'the gift that keeps on giving'. Het geschenk dat je keer op keer een goed [naar artikel]

5. Goals, goals en goals: 8 op 8 voor Lukaku, hattrick voor Morata, vijfklapper voor City (en even paniek om Courtois) (23/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

6. Goals, goals, goals: bekijk alle 28 doelpunten van speeldag 11 in de Jupiler Pro League (23/10/2023 - Sporza)

De 11e speeldag in de Jupiler Pro League heeft ons dit weekend 28 doelpunten geserveerd. Van Union-speler Nilsson op vrijdagavond tot de 4-0 van Mendyl (OHL) tegen STVV: bekijk ze hier allemaal. [naar artikel]

7. MULTILIVE: Drie goals in acht minuten! Chelsea kruipt door kleinste gaatje, ook Hazard scoort - veegt Barcelona straks CL-opdoffer uit? (14/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Niet enkel in het eigen vaderland wordt het een voetbalweekend om van te likkebaarden, ook over de grens staan er enkele leuke duels op het menu.... [naar artikel]

8. MULTILIVE: Drie goals in acht minuten! Chelsea kruipt door kleinste gaatje, ook Hazard scoort - Vermaelen op de bank tegen Valencia (14/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

9. LIVE. Twee goals in enkele minuten: Bolasie scoort, maar David trapt Gent weer op voorsprong (19/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 18u • Ghelamco Arena • Laatste speeldag play-off 1 • Anderlecht moet winnen om vijfde plaats te pakken [naar artikel]

10. ‘Ciro’ is terug: Dries Mertens scoort twee heerlijke goals in twintig minuten voor Napoli (28/11/2021 - Het Belang van Limburg)

Voor de wedstrijd werd Diego Maradona geëerd met een groot standbeeld, nadien nam zijn opvolger in de clubstatistieken van SSC Napoli de rol over als man in de spotlights. Dries Mertens scoorde al twee keer in de eerste helft van Napoli tegen Lazio Rome. [naar artikel]