Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Het succes van een dieet zit in uw hoofd (en in uw bloed)

07/04/2019 - 07:02
"Kilo's verliezen en ze niet meer terugzien: het kan. Dat bewijst een Amerikaans onderzoek dat mensen na hun dieet tien jaar heeft gevolgd."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Het succes van een dieet zit in uw hoofd (en in uw bloed) (07/04/2019 - De Morgen)

Kilo's verliezen en ze niet meer terugzien: het kan. Dat bewijst een Amerikaans onderzoek dat mensen na hun dieet tien jaar heeft gevolgd. [naar artikel]


2. “Colafles ontplofte, en toen zag ik bloed, bloed, bloed”: Hasseltse Sonja (54) gewond na incident met glazen fles (30/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Een grote gapende wonde en veel bloed: Sonja Plessers (54) uit Hasselt belandde donderdag op spoed nadat een glazen colafles ontplofte. “De druk was enorm, anders kan het niet zo’n diepe snijwonde veroorzaakt hebben”, zegt ze. Coca-Cola liet de scherven meteen ophalen voor analyse. [naar artikel]


3. “Colafles ontplofte, en toen zag ik bloed, bloed, bloed”: Sonja (54) gewond na incident met glazen fles (30/12/2023 - Het Nieuwsblad)

Een grote gapende wonde en veel bloed: Sonja Plessers (54) uit Hasselt belandde donderdag op spoed nadat een glazen colafles ontplofte. “De druk was enorm, anders kan het niet zo’n diepe snijwonde veroorzaakt hebben”, zegt ze. Coca-Cola liet de scherven meteen ophalen voor analyse. [naar artikel]


4. “1.200 calorieën per dag in een strikt dieet is gewoon te weinig!”: 3 lezers getuigen hoe gezonde influencers hen van dat eeuwige dieet afhielpen (12/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Laat jij je voor het eten soms inspireren door ‘influencerchefs’? Dan ben je niet alleen. En dat is niet altijd zo slecht: uit onderzoek van Viktor Proesmans (UGent) naar consumentengedrag blijkt dat het eetpatroon van volgers van gezonde chefs vaker écht opschuift naar een gezondere levensstijl. Natacha (49), Katrien (46) en Lore (34) getuigen over wie en wat hun leven veranderde. “Van shakes drinken tot koolhydraten schrappen: ik trapte in elk dieet, maar vandaag ken ik de oplossing.” [naar artikel]


5. Diëtiste Saartje Roelens doorprikt succes van proteïneshakes: “Met natuurlijke eiwitten hou je dieet langer vol” (08/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

In haar boek ‘Het Natuurlijke Proteïnedieet’ weerlegt diëtiste Saartje Roelens de hardnekkigste mythes over eiwitten. Dit type dieet wordt al... [naar artikel]


6. “Dankzij deze 5 simpele ‘vuistregels’ weet je op voorhand al of een dieet een succes is of niet": hoe pak je gewichtsverlies écht gezond aan? (24/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Wie wil vermageren moet vooral niét op dieet gaan. Maar hoe pak je het dan aan als je echt wat kilo’s kwijt wil of moet? “Er zijn vijf regels waaraan je elk eetpatroon kan aftoetsen op haalbaarheid op lange termijn”, legt voedingsexperte Rosa Luyten van expertisecentrum ‘Gezond Leven’ uit. Ze deelt de vijf simpele tips en beoordeelt vijf populaire diëten - zoals low carb en keto - op basis van de criteria. “Let op voor bijwerkingen zoals hoofdpijn en constipatie.” [naar artikel]


7. “Afvallen doe je meer met je hoofd dan met je maag”: ex-profvoetballer over hoe je dieet écht volhoudt (08/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Daar zijn ze weer: de goede voornemens. Meer bewegen, minder stressen en vooral: gezonder eten. Misschien lukt het dit jaar wel om enkele kilo’s te verliezen, met de tips van voedingsexpert en -coach Arno Monsecour. “Het ontbreekt mensen niet aan kennis. Het draait om het vinden van een nieuwe mindset.” [naar artikel]


8. ‘Bloed’ in uw vlees is helemaal geen bloed (17/10/2016 - Het Belang van Limburg)

“Hoe mag uw vlees gebakken zijn?” Het is een vraag die iedereen al eens heeft moeten beantwoorden op restaurant. Nogal wat mensen hebben hun biefstuk graag sappig en dus nog rood vanbinnen. Maar wanneer er bij het doorsnijden een rode vloeistof uit het vlees komt, is dat geen bloed. [naar artikel]


9. Het 'bloed' dat uit je biefstuk gelopen komt is helemaal geen bloed (18/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Hou jij er van als je vlees saignant of bleu gebakken wordt en de binnenzijde dus nog bloederig is? Volgens een professor aan de Universiteit van [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!