"Zijn gerechten zijn een schot in de roos, zonder het wiel opnieuw te willen uitvinden", schrijft de culinaire gids over de chef van restaurant Boury in Roeselare. [naar artikel]
Tim Boury, de jonge topchef van restaurant Boury in Roeselare, is verkozen tot Chef van het Jaar door de culinair gids Gault&Millau 2017. [naar artikel]
Vier Michelinsterren in één takeaway-concept. Dat is de B-Box waarvoor Roeselaars sterrenchef Tim Boury van Restaurant Boury samen in de potten roert met zijn Antwerps collega Nick Bril van The Jane. Eénmalig bereiden beide tweesterrenchefs samen een tien-gangendiner die in het weekend van 27, 28 en 29 november af te halen is in beide tweesterrenzaken. [naar artikel]
Tim Boury (39), kersvers driesterrenchef, solliciteerde ooit vergeefs bij Sergio Herman en ontdekte in de Comme chez soi niet alleen zijn liefde voor topgastronomie. [naar artikel]
Een dag nadat Boury bekroond werd met een derde Michelinster regent het reservaties bij het restaurant langs de Rumbeeksesteenweg in Roeselare. Zo is kerstavond nú al volgeboekt. “Het belangrijkste is dat we onszelf blijven en we plezier blijven behouden in hetgeen we zo graag doen.” [naar artikel]
06:00 Ze leiden Boury. En misschien zijn chef Tim Boury, zijn vrouw Inge en zijn broer Ben zelf de drie sterren van Michelin. Gehoopt hadden ze het wel, toch was het nog een verrassing. En nu? ‘Een vierde s... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.