Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
VRT NWS

Tim Boury is Chef van het Jaar volgens Gault&Millau

07/11/2016 - 16:57
""Zijn gerechten zijn een schot in de roos, zonder het wiel opnieuw te willen uitvinden", schrijft de culinaire gids over de chef van restaurant Boury in Roeselare."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Tim Boury is Chef van het Jaar volgens Gault&Millau (07/11/2016 - De Redactie)

"Zijn gerechten zijn een schot in de roos, zonder het wiel opnieuw te willen uitvinden", schrijft de culinaire gids over de chef van restaurant Boury in Roeselare. [naar artikel]


2. Tim Boury is uitgeroepen tot Chef van het Jaar (07/11/2016 - Knack)

Tim Boury, de jonge topchef van restaurant Boury in Roeselare, is verkozen tot Chef van het Jaar door de culinair gids Gault&Millau 2017. [naar artikel]


3. Chef Tim Boury kreeg dit jaar een derde ster: ‘Roepen en schreeuwen in de keuken, die tijd is voorbij’ (28/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. ‘Peter Goossens is lang alleenheerser geweest, maar ik zie ons absoluut niet als concurrenten’: chef Tim Boury kreeg dit jaar een derde ster (28/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Chef Tim Boury kreeg dit jaar een derde ster: ‘Zodra je het gewend bent om met de absolute topingrediënten te werken, wil je niet meer terug’ (28/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Vier Michelinsterren in een doosje: Tim Boury bundelt krachten met chef The Jane voor exclusieve takeaway gastrobox (19/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Vier Michelinsterren in één takeaway-concept. Dat is de B-Box waarvoor Roeselaars sterrenchef Tim Boury van Restaurant Boury samen in de potten roert met zijn Antwerps collega Nick Bril van The Jane. Eénmalig bereiden beide tweesterrenchefs samen een tien-gangendiner die in het weekend van 27, 28 en 29 november af te halen is in beide tweesterrenzaken. [naar artikel]


7. Tim Boury, de chef die de liefde vond bij Comme chez soi (23/05/2022 - De Standaard)

Tim Boury (39), kersvers driesterrenchef, solliciteerde ooit vergeefs bij Sergio Herman en ontdekte in de Comme chez soi niet alleen zijn liefde voor topgastronomie. [naar artikel]


8. Chef-kok Tim Boury voelt meteen impact van derde ster: 1.500 mails en tal van telefoontjes om reservatie vast te leggen (24/05/2022 - Het Nieuwsblad)

Een dag nadat Boury bekroond werd met een derde Michelinster regent het reservaties bij het restaurant langs de Rumbeeksesteenweg in Roeselare. Zo is kerstavond nú al volgeboekt. “Het belangrijkste is dat we onszelf blijven en we plezier blijven behouden in hetgeen we zo graag doen.” [naar artikel]


9. De chef, zijn vrouw en zijn broer: de familie achter de derde ster voor 'Boury' (28/05/2022 - De Tijd)

06:00 Ze leiden Boury. En misschien zijn chef Tim Boury, zijn vrouw Inge en zijn broer Ben zelf de drie sterren van Michelin. Gehoopt hadden ze het wel, toch was het nog een verrassing. En nu? ‘Een vierde s... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!