Vanmiddag heeft het ziekenhuispersoneel van het UZ Brussel actie gevoerd. Ze deden dat symbolisch om 5 voor 12. De druk op de mensen van de zorg neemt iedere dag toe en ze willen duidelijk maken dat we de coronaregels moeten naleven. Om hun boodschap kracht bij te zetten, stonden de actievoerders met spandoeken op het dak van het ziekenhuis. [naar artikel]
50.000 euro. Dat bedrag staat vanavond op het spel in 'Mijn keuken mijn restaurant'. Na een uitputtingsslag van enkele maanden kruisen twee duo's in de finale de koksmessen: liefhebbers van de verfijnde Turkse keuken Lorenzo en Ayse, en de vegetarische tweelingzusjes Jasmina en Deborah. Wij nemen alvast onze keukenweegschaal om hun kansen tegen elkaar af te wegen. [naar artikel]
Een familievader is lachend te zien, terwijl één van zijn dochters de kaarsjes op de verjaardagstaart uitblaast. Het is een video van gelukkiger tijden want zaterdag verwoestte een Russische raket niet alleen het flatgebouw in Dnipro, maar ook vele levens. Zo vond ook de familievader, Mykhailo Korenovsky, die te zien is in bovenstaande video, de dood. De opvallende gele keuken van deze familie bleef quasi intact. [naar artikel]
Na weken van strijd is het deelnemersveld gehalveerd in ‘Celebrity MasterChef’. Titus De Voogdt, Olga Leyers, Liesa Naert, Daan Alferink en Serine Ayari roeren nog in de potten, maar ze hebben niet veel in de pap te brokken. De jury heeft weer een pittige opdracht in petto voor het vijftal. [naar artikel]
"Zijn gerechten zijn een schot in de roos, zonder het wiel opnieuw te willen uitvinden", schrijft de culinaire gids over de chef van restaurant Boury in Roeselare. [naar artikel]
Tim Boury, de jonge topchef van restaurant Boury in Roeselare, is verkozen tot Chef van het Jaar door de culinair gids Gault&Millau 2017. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.