Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

TV-watcher Jules Hanot zette na ‘Koppen’ zijn tv af, met een krop in de keel ‘Slaap mijn kind. Zonder verdriet of pijn’

12/04/2019 - 19:10
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. TV-watcher Jules Hanot zette na ‘Koppen’ zijn tv af, met een krop in de keel ‘Slaap mijn kind. Zonder verdriet of pijn’ (12/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Deze knappe koppen zijn ook slimme koppen (24/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

Deze tien beroemdheden kozen ervoor om nog een extra diploma te behalen, altijd handig voor wanneer die filmcarrière ooit in het slop raakt.... [naar artikel]


3. Jules V. vertelde vorige week al aan vrienden dat hij ‘iets’ van plan was: “Toen we nieuws hoorden, dachten we meteen: shit, dat is Jules” (09/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

De tiener die donderdag werd opgepakt nadat hij met een wapen was gezien aan de hogeschool in Kortrijk, had vorige week al aan vrienden verteld dat hij ‘iets’ van plan was. “We hebben hem dat uit zijn hoofd proberen praten, en uiteindelijk beloofde hij om het niet te doen. Maar dan kwam donderdag dat nieuws... We wisten meteen: shit, dat is Jules.” [naar artikel]


4. COLUMN. Oorlog is fout, baby Jules. Altijd en overal fout, Jules. Onthou dat, een leven lang (11/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Jan Segers schrijft geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Jules. [naar artikel]


5. Ari Deelder, dochter van Jules: ‘Jules gebruikte speed niet om een high te krijgen. Hij vond vooral dat hij er beter door ging schrijven’ (26/06/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Jules (8) zorgt voor magisch moment op begrafenis mama Anaïs (33): “Haar helm in de lucht, met tranen van verdriet én trots” (09/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Met tranen in zijn ogen en de helm van zijn overleden mama Anaïs (33) trots boven zijn hoofd geheven. Zo stapt Jules (8) na de begrafenis van zijn moeder door een erehaag van motoren. Die brullen hem allemaal luid toe. Alles wordt gefilmd. De video grijpt naar de keel. “Hij kreeg haar helm in de handen geduwd en begon plots te wandelen. Heel spontaan. Apetrots zou Anaïs op hem geweest zijn”, zegt weduwnaar Tom (36). Hij vertelt een dag na de begrafenis over de verloren liefde van zijn leven. [naar artikel]


7. ‘Ik heb met ‘Boris’ een reeks gemaakt over een verdriet van 25 jaar oud en daar komt dan plots een laagje verdriet van 25 dagen oud bovenop’ (24/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. ‘Verdriet is kneedbaar: ik kan het mijne groter en kleiner maken. Ja, ik heb veel vertrouwen in verdriet’ (07/08/2023 - Humo)

[naar artikel]


9. Achter de lach van Jan Boskamp schuilt verdriet: “Mensen zeggen weleens dat verdriet slijt. Nou, donderstraal maar op” (07/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Waar Jan Boskamp ook komt, de lach vergezelt hem. Maar achter die lach schuilt eveneens verdriet. Hoe de 75-jarige tv-knuffelbeer het leven koestert, ondanks tal van tegenslagen. “Man, al die mensen die je ontvallen... Waardeloos. Echt waardeloos.” [naar artikel]


10. 19 Rode Duivels koppen bal naar mekaar zonder hem te laten vallen... en vieren dat als een WK-zege (26/06/2018 - Het Belang van Limburg)

De Rode Duivels zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de match tegen Engeland. Toch is er plaats voor vertier tijdens de training. Negentien Rode Duivels doen de Headbin Challenge met succes. De bal wordt negentien keer gekopt zonder te vallen. De laatste Rode Duivels kopt de bal in de drankenkoeler. De extase wanneer de challenge lukt is enorm. De spelers vieren als ze de Wereldbeker al in handen hebben en bespringen elkaar. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!