Vegetarische fast food opties rijzen tegenwoordig de pan uit. Na de vegetarische Happy Meal van McDonald’s en de vegetarische kip van KFC, komt Burger king nu met de ‘halloumi burger.’ Althans in Groot-Brittannië. De fastfoodketen probeerde de halloumi burger eerst uit in Zweden en na tal van Britse smeekbedes steekt de kaasburger nu de plas […] Het bericht Burger King lanceert hamburger die vegetariërs doet likkebaarden verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Vijftien internationale topchefs verzamelen in Limburg, meer bepaald in het Kasteel van Ordingen, om hun kennis met elkaar te delen. Thema’s zoals duurzaamheid, allergieën en het gebruik van streekproducten komen aan bod. Vooral dat laatste is erg belangrijk en daarom springen de topchefs de vespa op en krijgen ze een rondleiding in Haspengouw. Zo bezoeken de chefs Clos d’ Opleeuw, een wijngaard in Borgloon. [naar artikel]
Topchefs zoals Sergio Herman en Dominique Persoone vinden amper nog personeel. Er studeren minder koks af en degenen die afstuderen, kiezen vaak [naar artikel]
De Belgische topchefs willen op 1 maart opnieuw de deuren van hun restaurants openen. Dat schrijft The Mastercooks of Belgium & Young Masters, de vereniging van Belgische topchefs, vandaag in een persbericht. Volgens de vereniging had de heropening in juni geen impact op de coronacijfers en volgt er onvermijdelijk een economisch bloedbad als de restaurants nog lang gesloten blijven. [naar artikel]
21:25 De stabiele inkomstenstroom uit liftonderhoud doet het kruim van 's werelds private-equity likkebaarden. [naar artikel]
Een trio van topchefs - Roger van Damme, Peppe Giacomazza en Dominique Persoone - trok voor de derde keer op kookweekend om de njam!-kijkers kilo’s inspiratie te bezorgen voor de eindejaarsfeesten. [naar artikel]
Het Kasteel van Ordingen is het decor van de jaarlijkse Chefs conference van Relais & Châteaux, een mondiale vereniging van luxehotels en gastronomische restaurants. Vijftien internationale topchefs komen er brainstormen over hun vak. [naar artikel]
Dierenasiel De Ark van Pollare in Lennik kreeg een welgekomen cadeau, onder de vorm van extra dierenvoeder. Dat werd geleverd door kruidenkwekers die doorgaans leveren aan topchefs. [naar artikel]
Als je kookt op topniveau, dan werk je ook met topproducten, het liefst van eigen regio. Oost-Vlaanderen telt heel wat topchefs, en die gaan natuurlijk ook winkelen. Voor hun zaak, of af en toe ook voor zichzelf, en uiteraard is enkel het beste goed genoeg voor hen. [naar artikel]
Australische media raken niet uitgepraat over de 29-jarige triathlon-atlete Elle Goodall die in een jaar tijd maar liefst 115 kilo afviel. In [naar artikel]
Een pandemie managen, het doet wat met een mens. Viroloog Marc Van Ranst ziet er dezer dagen ‘meer getrokken’ uit in het gezicht, zoals iedereen kan opmaken uit foto’s van toen en nu. “Het klopt, sinds het begin van de crisis ben ik 9,5 kilo vermagerd” zegt Van Ranst. [naar artikel]
De Michelingids telt één zeer trouwe klant: Flip Dejaeghere (51). Hij runt zijn eigen boekhoudkantoor, maar tafelen in sterrenzaken is zijn hobby. Elk jaar reist hij de wereld rond om in gemiddeld 300 topzaken te eten. Soms doet hij er zelfs drie in één dag. “Die topchefs zijn stuk voor stuk vrienden.” [naar artikel]
De asperges verdwijnen van de menukaarten. Vanaf nu vind je in haast elk Belgisch restaurant mosselen op de kaart. Wij vroegen enkele Antwerpse topchefs om hun favoriete mosselrecept met ons te delen. [naar artikel]
Vanaf maandag 12 februari kunnen jongeren tussen 18 en 30 jaar weer reserveren bij de topchefs die deelnemen aan Jong Keukengeweld. In maart kunnen... [naar artikel]
Jongeren tot 30 jaar kunnen in maart aan voordeeltarief opnieuw aanschuiven bij 51 topchefs jonger dan 35 jaar. De actie maakt deel uit van de campagne rond Jong Keukengeweld waarmee het agentschap de Vlaamse gastronomie in binnen- en buitenland in de etalage wil zetten. [naar artikel]
Verschillende (Limburgse) topchefs hebben hun schouders onder #Boerentrots gezet. De campagne wil aantonen dat we trots mogen zijn op onze boeren en het eten dat dankzij hen iedere dag op ons bord belandt. [naar artikel]
GENKNiet alleen voor dancemuziek moet u volgende week in Boom zijn, het wereldvermaarde festival Tomorrowland schotelt ook culinair lekkers voor. Zo zullen tal van topchefs het beste uit hun potten en pannen toveren op B-EAT. Onder hen ook twee Limburgers: Peppe Giacomazza van La Botte in Genk en Bert Meewis van De Slagmolen in Opglabbeek. [naar artikel]
Zes Aziatische topchefs wilden hun vriend Gert De Mangeleer uitwuiven. En De Mangeleer zelf wilde iets doen om het Alexine Clarysse Fonds te... [naar artikel]
De Michelingids telt één zeer trouwe klant: Flip Dejaeghere (51) uit Duffel. Hij runt zijn eigen boekhoudkantoor, maar tafelen in sterrenzaken is zijn hobby. Elk jaar reist hij de wereld rond om in gemiddeld 300 topzaken te eten. Soms doet hij er zelfs drie in één dag. “Die topchefs zijn stuk voor stuk vrienden.” [naar artikel]
Een Britse toerist klaagt het reisbedrijf Jet2Holidays aan nadat een jongen van 95 kilo een 'bommetje' maakte en daarbij per ongeluk pal op de man... [naar artikel]
21:28 Na een duister decennium is gewezen golfmessias Tiger Woods opgestaan uit de doden. De door schandalen en verslaving geplaagde Woods wint weer, wat bedrijven doet likkebaarden. [naar artikel]
Elk jaar wordt in Vlaanderen 907 miljoen kilo perfect eetbaar voedsel weggegooid. De gezinnen verspillen 241 miljoen kilo, of 88 kilo per... [naar artikel]
Ecologisch, relax, laagdrempelig maar met verrassende topgerechtjes, plus uitdagende patisserie, bij een glas wijn. Dat is het concept van de wijnbistro die twee Zuid-Amerikaanse topchefs nu lanceren op het Schengenplein op ’t Eilandje. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.