Eigenlijk wilde hij een bekend schrijver worden. Maar we zullen Christian Millau altijd blijven herinneren als de man van de culinaire gids Gault&Millau. Christian Millau is op zijn 88ste overleden. [naar artikel]
Voor het zevende jaar op rij bekroonde Gault&Millau de beste gerechten en foodconcepts op Tomorrowland. Vier totaal verschillende eet -en drankstands kwamen als winnaar uit de bus. Onze reporter nam de proef zelf op de som en vroeg of de People of Tomorrow het met Gault&Millau eens waren. [naar artikel]
De beroemde Franse restaurantcriticus Christian Millau is op 88-jarige leeftijd overleden. Dat meldt het culinaire blad Gault&Millau vandaag. [naar artikel]
De beroemde Franse restaurantcriticus Christian Millau is op 88-jarige leeftijd overleden. Dat meldt het culinaire blad Gault&Millau vandaag. [naar artikel]
Lees dit artikel: Knokke wordt eerste stad ter wereld met eigen culinaire gids van Gault&Millau De citymarketing van Knokke-Heist draait op volle toeren. De meest exclusieve badstad aan onze kust krijgt als eerste stad een eigen gastronomische gids van Gault&Millau. Volgens Gault&Millau gaat het om een wereldprimeur. “Geen enkele andere gemeente over de hele wereld heeft een eigen culinaire Gault&Millau gids met een selectie van de betere adressen uit de […] Lees dit artikel: Knokke wordt eerste stad ter wereld met eigen culinaire gids van Gault&Millau [naar artikel]
Het Gebaar van Roger van Damme en ‘t Zilte van Viki Geunes zijn opnieuw de Antwerpse koplopers in de nieuwe gids van Gault&Millau, die maandagmiddag werd voorgesteld. Zij scoren opnieuw 18 op 20. Peter Goossens blijft de onbetwiste koning van de Gault&Millau: zijn restaurant Hof van Cleve krijgt voor het vijftiende jaar de hoogste score van 19.5 op 20. [naar artikel]
Restaurantgids Gault&Millau heeft drie Belgische chocolatiers uitgeroepen tot ‘Chocolatier of the Year’. Het gaat om Zuut in Leuven, Frederic Blondeel uit Brussel en Sigoji in het Waalse Ciney. De chocolademakers zijn het ‘neusje van de chocolade’, klinkt het bij Gault&Millau, die de titel voor de eerste keer toekent. [naar artikel]
Restaurantgids Gault&Millau was dit jaar voor de vijfde keer op rij aanwezig op Tomorrowland om het festivaleten daar te inspecteren. Traditioneel vind je op Tomorrowland geen slappe frieten of trieste hamburgers, maar wordt er ook hard geïnvesteerd op culinair vlak. Gault&Millau heeft nu drie awards uitgereikt aan de best presterende foodstandjes. Deze gerechten kwamen als winnaar uit de bus: [naar artikel]
Morgen vindt de uitreiking van de nieuwste Gault&Millau-gids plaats. Restaurants merken vaak de impact van een Michelinster op hun populariteit, maar merken ze dat ook bij Gault&Millau? Hoe moet je zo’n score als klant interpreteren? En zijn chefs er blij mee als ze een punt zien stijgen? Chef Davy Devlieghere (33) van restaurant Julien in Lievegem, chef Nathan Van Echelpoel (34) van restaurant Nathan in Antwerpen en Marc Declerck, CEO van Gault&Millau, leggen uit. [naar artikel]
Gault&Millau heeft voor de derde keer de Catering Awards uitgereikt aan opmerkelijke grootkeukens in België. [naar artikel]
Vanmiddag werd de nieuwe Gault&Millau-gids voorgesteld. Met een score van 19,5 op 20 is Hof Van Cleve al voor het zesde jaar op rij het beste [naar artikel]
Bert Meewis van Restaurant Slagmolen in Oudsbergen is door de restaurantgids Gault&Millau bekroond tot Chef van het Jaar 2020. Vanmiddag werd de... [naar artikel]
AZ Groeninge krijgt na verschillende preofanalyses een kwaliteitslabel van Gault&Millau voor patiëntenmaaltijden. “De erkenning van de hoge kwaliteit van de patiëntenmaaltijden in az Groeninge is het gevolg van een sterk toegenomen engagement in de ziekenhuissector om dat belangrijke aspect in de zorgverstrekking letterlijk drie keer per dag bovenaan de agenda te zetten”, klinkt het bij Gault&Millau. [naar artikel]
Ons land heeft een nieuwe Chef van het Jaar: David Martin van restaurant La Paix in Anderlecht kreeg de prestigieuze Gault&Millau-prijs vanmiddag... [naar artikel]
16:04 De nieuwe restaurantgids van Gault&Millau roept Hof van Cleve en Bon-Bon uit tot beste restaurants van België. [naar artikel]
Christophe Pauly van Le Coq aux Champs in Soheit-Tinlot, is uitgeroepen tot "Chef van het jaar 2021" volgens Gault-Millau. Want ook in dit voor restaurants erg moeilijke corona-jaar komt hij uit: de nieuwe gids van Gault&Millau. Vaste waarden Bon-Bon uit Sint-Pieters-Woluwe en Hof van Cleve uit Kruisem behouden hun topscore van 19,5 op 20. "Dé Nieuwkomer van het jaar", met een score van 16/20, is Le Pristine van Sergio Herman in Antwerpen. In dat artikel ontdekt u alle Belgische toprestaurants volgens Gault&Millau. [naar artikel]
Zorgbedrijf Antwerpen kreeg een award van restaurantgids Gault&Millau. Jawel, want die gids geeft grootkeukens ook aandacht, zij het dan niet met een gala. Minder glitters, maar minstens even verdiend. CittA ging samen met sterrenchef Johan Van Raes van restaurant The Glorious proeven in zo’n grootkeuken. Bij Gault&Millau verwittigden ze: “In restaurants passeren jaarlijks enkele tienduizenden maaltijden. Grootkeukens zorgen dagelijks voor honderdduizenden mensen, misschien wel meer dan een miljoen.” [naar artikel]
15:00 De Franse gastronomische gids Gault&Millau is verkocht aan een Russische familie die banden heeft met de Russische overheid. [naar artikel]
Voor de derde keer al brengt Gault&Millau een minigids uit waarin het de beste chocolatiers uit België en nu ook Luxemburg bundelt. De selectie van... [naar artikel]
Prijzen alom weer, eens Gault&Millau zijn nieuwe restaurantgids aankondigt en uitbrengt. Het is altijd uitkijken naar de scores op 20 voor de bezochte restaurants en natuurlijk ook uitkijken naar de prijswinnende chefs en restaurants. Het is Nuance in Duffel dat de Chef van het Jaar levert en Hof van Cleve en Bon Bon blijven de allerbeste restaurants van het land, volgens Gault&Millau. [naar artikel]
De restaurantgids Gault&Millau maakte vandaag haar nieuwe selectie voor 2019 bekend. Nieuw dit jaar is dat de gids ook de beste cocktailbars... [naar artikel]
De gastronomische gids Gault&Millau is voor een onbekend bedrag verkocht aan een Russische holding, die "miljoenen gaat investeren" in verdere internationalisering en digitalisering. [naar artikel]
02:00 Maxime Collard en Jakub Blogowski vielen maandag allebei in de prijzen bij de bekendmaking van de nieuwe Gault&Millau-gids. Toch is het verschil groot. Collard runt in de Ardennen een tweesterrenresta... [naar artikel]
Met een score van 19,5 op 20 is Hof Van Cleve opnieuw het beste restaurant in Vlaanderen volgens de restaurantgids Gault&Millau. Vanmiddag werden... [naar artikel]
Table Vaccin op de Herentalsebaan in Oostmalle is een van de nieuwkomers in de nieuwste editie Gault&Millau-restaurantgids. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.