Vraag naar iemand z’n favoriete comfortfood, en heel wat mensen zullen ‘pizza’ antwoorden. Zo ook Hailey Bieber (25). Haar favoriete date night is pizza bestellen en in de zetel kruipen met manlief Justin Bieber. Als ze zelf aan de slag gaat in de keuken, verkiest ze ‘pizza toast’. Even lekker en supersnel klaar. Ze deelde haar recept op TikTok en creëerde een gigantische hype op de video-app. [naar artikel]
Gaat jouw pizza-oven in de tuin al generaties lang mee? Kocht je speciaal een exemplaar in Italië of heb je er zelf eentje gebouwd? Liet je speciaal een houtoven in de keuken installeren omdat de traditie dat voorschrijft? Of gebruik jij het pizza-recept van je oma nog zoals het geschreven staat in een oud schriftje? Laat het ons weten! Wij zoeken authentieke en gezellige verhalen die naar basilicum en oregano ruiken! [naar artikel]
Sommige mensen kunnen niet voorbij een McDonald’s wandelen zonder een Big Mac te bestellen, anderen zweren bij een McFlurry. Smaken verschillen nu eenmaal en zoetekauwen mogen er ook zijn. Maar wat nu als we je vertelden dat je dat zoete nagerecht ook gewoon thuis kan maken? En dat ook nog eens binnen enkele minuten? Want […] Het bericht RECEPT. Fan van McFlurry? Zo maak je hem makkelijk thuis verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Dringend nood aan lichaamsbeweging, maar niet al te veel tijd? Eén oplossing: efficiënt sporten. En daar helpen we je heel graag bij. Allemaal goed en wel, dat wandelen van en naar de bakker, maar de oorlog tegen de calorieën ga je er niet mee winnen. Maar soms heb je gewoon de tijd niet om uitgebreid […] Het bericht Bij deze sporten verbrand je de meeste calorieën verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Wie niet in Italië geraakt deze zomer niet getreurd: ook thuis kan je genieten van een heerlijke pizza in warme temperaturen op je terras. Al kan je niet elke pizza zomaar ‘pizza’ noemen volgens deze 5 pizza-chefs uit Brugge, Genk, Gent, Leuven en Antwerpen. We passeerden om te weten te komen hoe je best aan de slag gaat met deeg en beleg om dat vleugje Italië op tafel te krijgen. En bak je die dan in een houtoven of een gasoven? “Een goede pizza telt maar drie of vier ingrediënten.” [naar artikel]
Een klassieker zoals pizza is altijd een succesnummer wanneer je haar op het menu zet. Toch kun je niet élke pizza zomaar ‘pizza’ noemen. Het exemplaar moet eerst aan een paar voorwaarden voldoen. 5 pizza-experten verzamelen alle musthaves voor het comfortfood en verklappen hoe je best zelf aan de slag gaat met deeg en beleg. En schuif je die dan in een houtoven of gasoven? ”Een pizza moet een perfecte mix van korst en beleg zijn, je moet alles kunnen proeven.” [naar artikel]
Frieten als ontbijt, de hele dag door chips eten en vooral niet kijken naar dat getalletje op de weegschaal. Het is vandaag Internationale Anti-Dieetdag. Vandaag kan je zonder schaamte toegeven aan je guilty pleasures. Je hebt snacks voor in de oven, in de friteuse maar wist je dat het ook kan in een koffiemok? Met […] Het bericht Met deze snacks vier je de Anti-Dieetdag in stijl verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Een klassieker zoals pizza is altijd een succesnummer wanneer je haar op het menu zet. Toch kun je niet élke pizza zomaar ‘pizza’ noemen. Het exemplaar moet eerst aan een paar voorwaarden voldoen. 5 pizza-chefs verzamelen alle musthaves voor het comfortfood en verklappen hoe je best zelf aan de slag gaat met deeg en beleg. En schuif je die dan in een houtoven of gasoven? ”Een pizza moet een perfecte mix van korst en beleg zijn, je moet alles kunnen proeven.” [naar artikel]
Elke dag maken chocolatier Dominique Persoone en stylist Jani Kazaltzis een nieuw recept klaar in het programma Cook ensemble. Deze keer op het menu: niet één maar twebladerdeegpizza’s… een hartig exemplaar en een pizza met chocolade. [naar artikel]
Less is more, maar mag het eens wat meer zijn dan een pizza margherita? Wij tippen meer dan tien favoriete toppings van Limburgse pizzabakkers. Van een Pizza Salsiccia tot een Pizza Au Tunno. [naar artikel]
Veggie en zó weinig calorieën: met deze burger krijg je echt the best of both worlds. Door bloemkool als basis te gebruiken voor het broodje, schrap je bakken calorieën uit het recept. En de veggieburger met aubergine is niet alleen ecologisch verantwoord, maar barst ook nog eens van de smaak en de voedingsstoffen. Wedden dat je nooit meer terugwil naar die doorsnee hamburger van weleer? [naar artikel]
Het recept van de traditionele Italiaanse pizza wordt overal ter wereld gretig gekopieerd en nagemaakt. Mét resultaat, want bij de uitreiking van de nieuwste World 50 Top Pizza Awards krijgt geen Italiaanse, maar wel een Engelse chef de ultieme titel van beste pizzachef toebedeeld dit jaar. Vanuit eigen land vinden we dan weer twee pizzazaken terug in de top 100. Waar maak je op vakantie graag een omweg voor een pizza? En waar boek je in eigen land graag een tafel? [naar artikel]
De pizza Tosun, een pizza met stoofvlees. Een vreemde combinatie voor de meesten onder ons, maar bij Foodfellaz in Genk kan je het proberen. “Het recept gaat al zeven generaties mee.” [naar artikel]
Meer dan de helft (52%) van de Vlamingen gelooft dat mensen die (bijna) altijd vegetarisch eten minder belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgen. In dit recept van HelloFresh zorgt de courgette echter voor voldoende inname van ijzer-, vitamine C- en calcium. Daarnaast is deze naanpizza ook een lekker en vooral snel alternatief voor traditionele pizza’s. Benodigdheden voor twee […] Het bericht RECEPT Naanpizza met gegrilde courgette en mozzarella verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Omdat spaghetti ook maar spaghetti is, sprongen ze bij de Nederlandse culinaire site Heerlijkerwijs creatief om met de ingrediënten. Daarmee maken ze een pizza, jawel, op basis van sliertjes, gehakt en tomatensaus. [naar artikel]
Deze week test onze mystery man Pizza-Hut uit. Hij deelt hier zijn wedervaren. [naar artikel]
De favoriete pizza van koningin Margherita, met mozzarella, tomaten en basilicum, veroverde vanuit Napels de hele wereld. En via ‘De Zilveren Lepel’, dé Italiaanse kookbijbel, nu ook jouw keuken. [naar artikel]
Omdat Vlaanderen amper geschoolde pizzabakkers telt, biedt Syntra-Limburg deze week een opleiding tot professioneel ‘pizzaiolo’ aan. “Broodnodig, want in België is het vaak tevergeefs zoeken naar een fatsoenlijke pizza”, zegt docent en pizzabakker Aroldo Lacomellia van het Maasmechelse restaurant Il Destino. Samen met de Italiaanse pizzalegende Massimo Quondamatteo toont hij ons hoe je de perfecte pizza bakt. [naar artikel]
Een verse pizza op zijn tijd kan smaken, en dat mag af en toe wel eens wat kosten. Maar voor deze pizza in New York moet je wel een serieus [naar artikel]
Misschien heb je er nooit bij stilgestaan, maar er zitten wel degelijk calorieën in kauwgom. En dat is zowel voor suikervrije als gewone versies het geval. In suikervrije zitten er 2 tot 5 calorieën per stuk. Gelukkig ben je ook aan het kauwen waardoor je net calorieën verbrand. [naar artikel]
Op haar blog My Crazy Good Life deelde de Amerikaanse Becca Ludlum haar recept voor eenvoudig koffie-ijs en het werd een hit. Ondertussen werd het recept al meer dan 60.000 keer gedeeld en bovendien is het nog makkelijk te maken ook. Slechts drie ingrediënten volstaan. [naar artikel]
El Chapo. Voor de gemiddelde Mexicaan staat deze naam synoniem voor jarenlange drugsoorlog en duizenden doden. Maar Pizza Hut Belgë vond er niet beter op om de naam te gebruiken voor hun pikante pizza. Resultaat: boze twitteraars en een nieuwe naam voor pizza El Chapo. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.