Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 June 2022
16:42 uur

Wout van Aert bezeert knie op training en past voor BK: “Als ik Tour niet in het gedrang wil brengen, is dit het verstandigste besluit”

Het Laatste Nieuws

23/06/2022 - 12:56

Wout van Aert zal zondag zijn Belgische titel op de weg niet verdedigen. Jumbo-Visma meldt dat hij zijn knie bezeerde op training, het gaat om een kneuzing. “Dit is de meest wijze beslissing, ik wil mijn Tour niet in gevaar brengen”, aldus Van Aert, die vroeger terugkeerde van zijn hoogtestage. Het BK tijdrijden van vandaag stond sowieso niet op zijn programma.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Geen BK op de weg voor Wout van Aert nadat hij knie bezeert bij sprintje op training: “Ik zou nooit zomaar passen voor een BK” (23/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wout van Aert zal zondag zijn Belgische titel op de weg niet verdedigen. Jumbo-Visma meldt dat hij zijn knie bezeerde op training, het gaat om een kneuzing. “Dit is de meest wijze beslissing”, aldus Van Aert. “Ik wil mijn Tour de France niet in gevaar brengen.” Het BK tijdrijden van vandaag stond sowieso niet op zijn programma.
  [naar artikel]
 2. Geen BK op de weg voor Wout van Aert nadat hij knie bezeert bij sprintje op training: “Ik zou nooit zomaar passen voor een BK” (23/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wout van Aert zal zondag zijn Belgische titel op de weg niet verdedigen. Jumbo-Visma meldt dat hij zijn knie bezeerde op training, het gaat om een kneuzing. “Dit is de meest wijze beslissing, ik wil mijn Tour niet in gevaar brengen”, aldus Van Aert, die vroeger terugkeerde van zijn hoogtestage. Het BK tijdrijden van vandaag stond sowieso niet op zijn programma.
  [naar artikel]
 3. Geen BK op de weg voor Wout van Aert nadat hij knie bezeerde op training: “Ik zou nooit zomaar passen voor een BK” (23/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wout van Aert zal zondag zijn Belgische titel op de weg niet verdedigen. Jumbo-Visma meldt dat hij zijn knie bezeerde op training. “Dit is de meest wijze beslissing”, aldus Van Aert. “Ik wil mijn Tour de France niet in gevaar brengen.” Het BK tijdrijden van vandaag stond sowieso niet op het programma van Van Aert.
  [naar artikel]
 4. Wout van Aert geeft ook forfait voor BK op de weg wegens “lichte irritatie” aan de knie op training (23/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Toch geen Wout van Aert aan de start, zondag op het BK wielrennen op de weg in Middelkerke. De uittredend kampioen heeft vorig weekend tijdens een training in Tignes zijn knie gestoten aan zijn stuur en dat gaf de voorbije dagen nog lichte irritatie, dat meldt zijn ploeg Jumbo-Visma. Eerder paste hij al voor het BK tijdrijden van vandaag, omdat hij nog op stage vertoeft.
  [naar artikel]
 5. Wout van Aert geeft ook forfait voor BK op de weg wegens “lichte irritatie” aan de knie op training (23/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Toch geen Wout van Aert aan de start, zondag op het BK wielrennen op de weg in Middelkerke. De uittredende kampioen heeft vorig weekend tijdens een training in Tignes zijn knie gestoten aan zijn stuur en dat gaf de voorbije dagen nog lichte irritatie, dat meldt zijn ploeg Jumbo-Visma. Eerder paste hij al voor het BK tijdrijden van vandaag, omdat hij nog op stage vertoeft.
  [naar artikel]
 6. Terwijl concurrenten kiezen voor Zwitserland zweren Van Aert en Jumbo-Visma bij Dauphiné als opstap naar Tour: “We gaan ons niet verstoppen” (05/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Eindwinst voor Primoz Roglic, ritwinst voor Wout van Aert, zo is het marsorder voor Jumbo-Visma in het Critérium du Dauphiné dat vandaag begint. In een niet zo ver verleden droomde Van Aert nog van eindwinst. Dat zal niet dit jaar zijn, zegt sportief manager Merijn Zeeman. “Nu Wout voor groen gaat in de Tour, past dat niet meer in de plannen.”
  [naar artikel]
 7. Beterschap bij verkouden Wout van Aert: na geruststellende training komt Boom niet meer in het gedrang (02/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Goed nieuws voor de organisatoren van de cross in Boom zaterdag. Wout van Aert heeft donderdag probleemloos zijn geplande training kunnen afwerken en zal zo goed als zeker starten.
  [naar artikel]
 8. “Ik ga vol voor de groene trui”: Wout van Aert heeft zijn plan voor de Tour van 2022 klaar (27/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wout van Aert (27) mikt in de Tour 2022 vol op de groene trui. Dat zegt hij in een exclusief dubbelinterview met Dirk De Wolf voor de Kristallen Fiets, dat u woensdag integraal te lezen krijgt in deze krant. De Wolf: “Dat groen wordt een makkie voor jou, Wout.” Van Aert: “Makkie? Nou ja…”
  [naar artikel]
 9. Wout van Aert: “Ik vind het aangenaam om de enige kopman te zijn voor het WK” (05/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na vijf weken zonder koers komt Wout van Aert weer boven water. Vandaag start hij in de Tour of Britain. Van Penzance in Cornwall gaat het naar Aberdeen in Schotland, waar de Britse rittenkoers volgende zondag eindigt. Dan zit de laatste voorbereiding van Wout van Aert op het Wereldkampioenschap tijdrijden en op de weg en Parijs-Roubaix erop. Wout van Aert wil alles winnen: de regenboogtrui, en dan schitteren op de kasseien van Roubaix. “Het vertrouwen is erg groot.”
  [naar artikel]
 10. Knie zorgt voor twijfels bij Wout van Aert: “Een diepere wonde dan ik dacht” (08/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Maandag werd hij nog geklopt door Fabio Jakobsen na een rit vol waaiers, dinsdag hoopt Van Aert op de hellende aankomst in Dun-le-Palestel opnieuw mee te spelen voor de zege in Parijs-Nice. Al voelt de nationale kampioen de gevolgen van zijn valpartij nog. Van Aert: “Alles staat of valt met hoeveel parten mijn knie me speelt.”
  [naar artikel]
 11. Zieke Wout van Aert twijfelachtig voor rentree in Boom: “Niet de bedoeling om risico’s te nemen” (02/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De grote terugkeer van Wout van Aert (27) in het veld loopt mogelijk vertraging op. De renner van Jumbo-Visma stond gisteren ziek op en kon zijn geplande training niet afwerken. “Bij het opstaan had ik keelpijn en voelde ik me heel moe.”
  [naar artikel]
 12. Wout van Aert op schema voor Dauphiné, waar klassement geen doel is: “We rijden er in functie van de Tour” (18/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Terwijl de Tour-ploeg van Ineos Grenadiers zich op hoogte voorbereidt op Tenerife en Tadej Pogacar begint aan zijn hoogtestage in Livigno, bivakkeert Jumbo-Visma met Wout van Aert, Primoz Roglic en co. in de Sierra Nevada. “Iedereen traint zonder beperkingen. We zitten op schema voor de Tour.”
  [naar artikel]
 13. Wout van Aert past voor WK veldrijden in Fayetteville: “Moeilijkere keuze dan gedacht” (05/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het is nu ook officieel: Wout van Aert past voor het WK veldrijden in het Amerikaanse Fayetteville (30 januari). Dat bevestigde hij na zijn overwinning in Herentals.
  [naar artikel]
 14. Wout van Aert vanop hoogtestage over zijn nieuwe rol in de Tour: “We gaan met de ploeg vol voor geel én groen” (26/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wout van Aert is momenteel op hoogtestage in de Sierra Nevada om de Ronde van Frankrijk voor te bereiden. De Belgische kampioen heeft er uitstekend kunnen trainen. “De eindzege in de Dauphiné? Mijn doel in de Tour is de groene trui, dus we hebben niet specifiek gewerkt op klimmen.”
  [naar artikel]
 15. Wout van Aert loopt blindedarmontsteking op: “Even letterlijk uit de running” (08/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wout van Aert heeft te kampen met een blindedarmontsteking. Dat schrijft hij zelf op Twitter. De voorbereiding op de Tour en Spelen komen niet in het gedrang.
  [naar artikel]
 16. Knie zorgt voor twijfels bij Wout van Aert in Parijs-Nice: “Een diepere wonde dan ik dacht” (08/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Maandag werd hij nog geklopt door Fabio Jakobsen na een rit vol waaiers, dinsdag hoopt Van Aert op de hellende aankomst in Dun-le-Palestel opnieuw mee te spelen voor de zege in Parijs-Nice. Al voelt de nationale kampioen de gevolgen van zijn valpartij nog. Van Aert: “Alles staat of valt hoeveel parten mijn knie me speelt.”
  [naar artikel]
 17. Geen Wout van Aert op BK tijdrijden in Gavere: “Ik zit nog op hoogtestage in functie van Tour” (05/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Wout van Aert zal net als vorig jaar niet deelnemen aan het BK tijdrijden. Dat bevestigde hij aan Wielerflits. De tweevoudige Belgische kampioen tegen de klok (2019 en 2020) is die week nog op stage als voorbereiding op de Tour de France.
  [naar artikel]
 18. Wout van Aert is met grootste onderscheiding geslaagd voor zijn test voor Tourproloog: “Prestatie op mijn hoogste niveau” (10/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  “Natuurlijk is het een eer om deze iconische trui te dragen, maar ik ga die niet ten koste van alles verdedigen.” Om maar te zeggen: Wout van Aert hielp gisteren meteen na zijn tijdritzege al wat twijfels de wereld uit. “Al hoop ik wel dat dit een voorsmaakje was op het geel in de Tour.”
  [naar artikel]
 19. Geen Wout van Aert op BK tijdrijden dit jaar: “Ik zit nog op hoogtestage in functie van Tour” (05/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Wout van Aert zal net als vorig jaar niet deelnemen aan het BK tijdrijden. Dat bevestigde hij aan Wielerflits. De tweevoudige Belgische kampioen tegen de klok (2019 en 2020) is die week nog op stage als voorbereiding op de Tour de France.
  [naar artikel]
 20. Wout van Aert krijg speciaal cadeau en geniet van WK-sfeer: “Kippenvel tijdens training” (23/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Wout van Aert is zondag de te kloppen man op het WK in eigen land. Aan de sfeer zal het alleszins niet liggen, zo merkte de Belgische kopman donderdag.
  [naar artikel]
 21. Wout van Aert treurt mee met kopman: “Alsof ik zelf Tour verloren heb” (21/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik heb dit soort teleurstelling nog nooit gevoeld voor iemand anders.” De onwaarschijnlijke ommezwaai op zaterdag kwam ook bij Wout van Aert (26)...
  [naar artikel]
 22. Topfavoriet Wout van Aert: “Stuyven kan het ook afmaken, Evenepoel niet echt een joker” (24/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  “Ik heb er vertrouwen in dat de jongens me diep in de finale kunnen brengen zonder dat ik veel energie moet verspelen”, vertelde Wout van Aert op de persconferentie vrijdagochtend. De kopman van de Belgen leeft zo zonder zorgen toe naar het WK in eigen land komende zondag.
  [naar artikel]
 23. Onze analist Tom Boonen ziet de ster van Wout van Aert opnieuw schitteren: “Concurrentie? Met alle respect, maar… die is er niet” (30/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Morgenavond is het zover. Dan wordt de Kristallen Fiets, dé prijs voor de beste Belgische wielrenner van het voorbij jaar, uitgereikt. Eén topfavoriet - het zal u niet verbazen: Wout van Aert. Onze analist Tom Boonen is lovend. “Wat Wout deed in de Tour, dat heb ik, werkelijk waar, nooit eerder gezien.”
  [naar artikel]
 24. Waarom Wout van Aert het WK laat schieten: “Meer mentale rust en maand extra training in functie van voorjaar” (05/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Drie uur nadat Mathieu van der Poel verstek had gegeven voor het WK in Fayetteville, volgde ook Wout van Aert. Na een demonstratie in ‘zijn’ Herentals besliste de kopman van Jumbo-Visma om de buitenwereld niet langer in spanning te houden. “De beslissing is al maanden geleden gemaakt en ik heb ondanks de goeie resultaten beslist om mij niet te laten verleiden.”
  [naar artikel]
 25. VIDEO. Wout van Aert denkt ook na Tour-zege niet aan WK: “Ik wil graag crosser blijven” (16/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Wout van Aert stond daags na zijn ritzege in de Tour VTM-journalist Merijn Casteleyn te woord. “Ik kreeg veel opmerkingen over het gezicht van Elia...
  [naar artikel]
 26. Van Aert tuk op revanche in tijdrit van vandaag na te vroeg zegegebaar: “Niet bij de pakken blijven zitten en knop omdraaien” (08/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het overkomt de besten. Erik Zabel in Milaan-Sanremo, Eddy Merckx in de Tour. En nu Wout van Aert in de Dauphiné. Van Aert gooide zegezeker zijn handen in de lucht en toen sprintte de Fransman David Gaudu hem nog voorbij. Een beginnersfout, zei Van Aert. “Ik kan niet streng genoeg zijn voor mezelf.”
  [naar artikel]
 27. Wout van Aert: 'Het probleem is het buigen van de knie' (20/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Wout van Aert gaf bij de ploegvoorstelling van Veranda's Willems-Crelan meer uitleg over zijn ontstoken knie, die hem zorgen baart in de aanloop
  [naar artikel]
 28. Wout van Aert ontgoocheld: “Het zat er niet in. In tweede deel kon ik mijn niveau niet vasthouden” (28/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Geen vervolg op Zilveren Wout van zaterdag. Van Aert greep in de tijdrit naast de medailles en werd zesde. In een eerste reactie bij VTM Nieuws een duidelijk ontgoochelde Van Aert. “Ik kwam voor goud, dus neen: ik ben niet tevreden. Het zat er niet in.”
  [naar artikel]
 29. Wout van Aert laat in hart kijken: “Ik put kracht uit mijn zoon” (23/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  In de VTM-docu ‘Wout’ blikt Wout van Aert vanavond terug op zijn wielerjaar. Ook dit jaar reeg Wout de successen aan elkaar met zeges in Gent-Wevelgem, de Amstel Gold Race, drie ritten in de Tour en een zilveren medaille op de Olympische Spelen. De geboorte van zijn zoontje Georges maakte het feest compleet voor de man uit Herentals. “Ik koester de momenten dat ik mijn zoon kan vastpakken na de koers.”
  [naar artikel]
 30. LIVE TOUR. Wout van Aert vertrokken! Realiseert hij toptijd in Pau? (19/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag staat de individuele tijdrit in de Tour de France op het programma. In totaal moeten de renners 27,2 kilometer afleggen. “Wout van Aert is...
  [naar artikel]
 31. Wout van Aert verwacht in Heusden-Zolder spannendere cross: “Parcours dat beter bij Mathieu past” (27/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een dag na het eerste duel in de cross staan Wout van Aert en Mathieu van der Poel vandaag alweer tegenover elkaar in de veldrit in Heusden-Zolder. Zondag eindigde de Nederlander nog op een halve minuut van de Belgische kampioen, maar die laatste verwacht vandaag meer spanning. “Het zal zeker een parcours zijn dat Mathieu beter past dan dat van gisteren.”
  [naar artikel]
 32. Van Aert past voor BK tijdrijden (27/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Na zeven dagen rusten zonder de fiets heeft Wout van Aert maandag de training hervat. Een ritje van 122 km aan 34 kilometer per uur.
  [naar artikel]
 33. LIVE TOUR. Wout van Aert als een komeet vertrokken! Realiseert hij toptijd in Pau? (19/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag staat de individuele tijdrit in de Tour de France op het programma. In totaal moeten de renners 27,2 kilometer afleggen. “Wout van Aert is...
  [naar artikel]
 34. Waarom Wout van Aert het WK laat schieten: “Meer mentale rust en maand extra training in functie van voorjaar” (05/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Drie uur nadat Mathieu van der Poel verstek gaf voor het WK in Fayetteville, volgde ook Wout van Aert. Na een demonstratie in de thuiscross van Herentals besliste de kopman van Jumbo-Visma om de buitenwereld niet langer in spanning te houden. “De beslissing is al maanden geleden gemaakt en ik heb ondanks de goeie resultaten beslist om mij niet te laten verleiden om toch het WK re rijden. Ik denk dat het verstandig is om mij aan het plan te houden.”
  [naar artikel]
 35. Wout van Aert ontgoocheld: “Mentaal zat ik niet fris meer. Ik kan eigenlijk niet snel genoeg thuis zijn” (28/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Geen vervolg op Zilveren Wout van zaterdag. Van Aert greep in de tijdrit naast de medailles en werd zesde. In een eerste reactie bij VTM Nieuws een duidelijk ontgoochelde Van Aert. “Ik kwam voor goud, dus neen: ik ben niet tevreden. Het zat er niet in.”
  [naar artikel]
 36. LIVE TOUR. Wat een domper! Wout van Aert valt in slotfase en blijft liggen (19/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag staat de individuele tijdrit in de Tour de France op het programma. In totaal moeten de renners 27,2 kilometer afleggen. “Wout van Aert is...
  [naar artikel]
 37. Voor Van Aert blijven Tour en klassiekers de doelen: “Heb gevoel dat er goed nagedacht is over hertekende kalender” (15/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wout van Aert noemt zichzelf een “heel tevreden man” nu duidelijk dat is wanneer de Tour de France zal plaatsvinden én dat ook de Monumenten zullen...
  [naar artikel]
 38. Wout van Aert slaat met tijdritzege dubbelslag in Parijs-Nice: “Dit is wat ik al mijn hele leven doe: vechten tegen mezelf” (09/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Sprinten, klimmen, hardrijden: Wout van Aert (27) kan alles. Maar tijdrijden kan hij misschien wel het best. Minder snel pak, wonde aan de knie, sterke concurrentie: het kon hem allemaal niet deren. De Kempenaar ging door de muur en pakte dagwinst en de gele trui.
  [naar artikel]
 39. Van Aert krijgt Benoot en Van Hooydonck mee naar Tour: “Wout verdient voldoende steun in zijn jacht op ritzeges en groen” (21/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Jumbo-Visma heeft zijn achttal bekendgemaakt voor de komende Tour de France (1-24 juli). Naast Wout van Aert zitten met Tiesj Benoot en Nathan Van Hooydonck nog twee Belgen in de selectie.
  [naar artikel]
 40. Wout van Aert laat de familieman in zich spreken in VTM-docu: “Ik koester de momenten dat ik mijn zoon kan vastpakken na de koers” (23/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Wout’ komt Wout van Aert vanavond vanaf 21u45 op VTM terug op zijn wielerjaar. Met zeges in Gent-Wevelgem, de Amstel Gold Race, drie ritten in de Tour en een zilveren medaille op de Olympische Spelen werd het een grand cru. En dat was het ook op privévlak met de geboorte van Georges. “Ik put kracht uit mijn zoon.”
  [naar artikel]
 41. Wout Van Aert speelt geen verstoppertje en steekt goede vorm in aanloop naar WK niet onder stoelen of banken: “Ik voel me heel, heel goed” (07/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wout van Aert is bij de topfavorieten om over minder dan drie weken wereldkampioen wielrennen te worden. Er is een tijd geweest dat favorieten zich verstopten in de aanloop naar zo’n WK. Maar niet Wout van Aert. Hij wil deze week de Tour of Britain winnen. Hij verloor vandaag tijd in de ploegentijdrit en reed bijna vloekend over de streep: “Achteraf is het makkelijk praten, maar zonder die lekke band waren we toch sneller geweest.”
  [naar artikel]
 42. Wout Van Aert speelt geen verstoppertje en steekt goede vorm in aanloop naar WK niet onder stoelen of banken: “Ik voel me heel, heel goed” (07/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wout van Aert is bij de topfavorieten om over minder dan drie weken wereldkampioen wielrennen te worden. Er is een tijd geweest dat favorieten zich verstopten in de aanloop naar zo’n WK. Maar niet Wout van Aert. Hij wil deze week de Tour of Britain winnen. Hij verloor vandaag tijd in de ploegentijdrit en reed bijna vloekend over de streep: “Achteraf is het makkelijk praten, maar zonder die lekke band waren we toch sneller geweest.”
  [naar artikel]
 43. Wout van Aert komt in VTM-docu terug op polemiek met Evenepoel na WK-ontgoocheling: “Ik heb een knak gehad” (22/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Wout’ komt Wout van Aert morgenavond vanaf 21u45 op VTM terug op zijn wielerjaar. Met zeges in Gent-Wevelgem, de Amstel Gold Race, drie ritten in de Tour en een zilveren medaille op de Olympische Spelen werd het een grand cru, al was er ook ontgoocheling na het WK. “Ik heb toen toch wel een knak gehad.”
  [naar artikel]
 44. LIVE TOUR. Wout van Aert sterk bezig, maar verbluffende De Gendt lijkt op weg naar toptijd (19/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag staat de individuele tijdrit in de Tour de France op het programma. In totaal moeten de renners 27,2 kilometer afleggen. “Wout van Aert is...
  [naar artikel]
 45. Huisanalist Tom Boonen meent dat Jumbo-Visma niet alles vertelt over Wout van Aert: “Ik geloof nooit dat ze hem in een volledig dienende rol zullen duwen” (14/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wat mogen we verwachten van Wout van Aert in Parijs-Roubaix? Onze huisanalist Tom Boonen geeft hem het voordeel van de twijfel: “Hij is sowieso 100% gezond. Jumbo-Visma kan hem aan de start brengen als niet-favoriet. Dat is een kaart waarmee ze moeten spelen.”
  [naar artikel]
 46. “Ik koester de momenten dat ik mijn zoon kan vastpakken na de koers”: kijk naar de docu ‘Wout’, een unieke terugblik op het wielerjaar van Wout van Aert (23/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In de docu ‘Wout’ komt Wout van Aert (27) bij VTM - of bij VTM GO - terug op zijn wielerjaar. Met zeges in Gent-Wevelgem, de Amstel Gold Race, drie ritten in de Tour en een zilveren medaille op de Olympische Spelen werd het een grand cru. En dat was het ook op privévlak met de geboorte van Georges. “Ik put kracht uit mijn zoon.”
  [naar artikel]
 47. Hoe Wout van Aert dit weekend als enige topcrosser Essen en Val di Sole combineert: “Pittig, maar hij kan dat aan” (10/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ploegen door de Essense drab. En 24 uur later glijden op een centimeters dik sneeuwtapijt, duizend kilometer verderop in Val di Sole? Neen, dat krijg je aan een ‘fulltime’ veldritpeloton niet verkocht. Wél aan Wout van Aert, iets frisser nog in hoofd en benen. Op papier, tenminste. “Hij mag dan minder crossen, veel veldrijders komen in de verste verte niet aan zijn ‘workload’ op training.”
  [naar artikel]
 48. Wout van Aert: "Het probleem is het buigen van de knie" (20/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Wout van Aert gaf bij de ploegvoorstelling van Veranda's Willems-Crelan meer uitleg over zijn ontstoken knie, die hem zorgen baart in de aanloop
  [naar artikel]
 49. “Ik koester de momenten dat ik mijn zoon kan vastpakken na de koers”: kijk nu bij VTM naar de docu ‘Wout’, een unieke terugblik op het wielerjaar van Wout van Aert (23/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In de docu ‘Wout’ komt Wout van Aert (27) op dit moment bij VTM - of bij VTM GO - terug op zijn wielerjaar. Met zeges in Gent-Wevelgem, de Amstel Gold Race, drie ritten in de Tour en een zilveren medaille op de Olympische Spelen werd het een grand cru. En dat was het ook op privévlak met de geboorte van Georges. “Ik put kracht uit mijn zoon.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy