Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 June 2022
16:04 uur

‘Gevaarlijke’ zilverpopulieren gekapt in Wommelgem: ‘Plat op de buik voor koning auto’

De Standaard

23/06/2022 - 13:27

Nick Hannes, internationaal gerenommeerd voor zijn documentaire- en kunstfotografie, moest dit keer niet ver reizen om opmerkelijke beelden te maken. Hij maakte in zijn buurt contrasterende foto’s van de Oelegemsesteenweg in Wommelgem, waar onlangs 154 zilverpopulieren voor de bijl gingen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE STANDAARD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. “Plat op de buik voor koning auto”: straffe foto’s tonen immens verschil voor en na bomenkap van 154 zilverpopulieren (23/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Nick Hannes, internationaal gerenommeerd omwille van zijn documentaire en kunstfotografie, moest dit keer niet naar Brazilië, Egypte of andere verre landen reizen om ‘onrecht’ in beeld te brengen. Om de hoek maakte hij contrasterende beelden van de Oelegemsteenweg, waar recent 154 zilverpopulieren voor de bijl gingen. De gemeente Wommelgem treurt naar eigen zeggen mee en kondigt versneld een heraanleg aan mét nieuwe bomen en veilige fietspaden.
  [naar artikel]
 2. “Plat op de buik voor koning auto”: straffe foto’s tonen immens verschil voor en na bomenkap van 154 zilverpopulieren (23/06/2022 - Het Nieuwsblad)
  Nick Hannes, internationaal gerenommeerd omwille van zijn documentaire en kunstfotografie, moest dit keer niet naar Brazilië, Egypte of andere verre landen reizen om ‘onrecht’ in beeld te brengen. Om de hoek maakte hij contrasterende beelden van de Oelegemsteenweg, waar recent 154 zilverpopulieren voor de bijl gingen. “We zeggen allemaal meer bomen te willen, maar tegelijkertijd is er zo weinig respect voor de bomen die er al staan.”
  [naar artikel]
 3. The Clement Peerens Explosition stopt ermee: Hugo Matthysen trekt stekker uit ‘uit de hand gelopen grap’ (07/12/2021 - De Morgen)
  Hugo Matthysen (65) - koning van de plat Antwerpse pop - stopt met Clement Peerens, zo maakte hij zelf bekend. In The Clement Peerens Explosition scoorde hij hits met ‘Dikke Lu’, ‘Foorwijf’, ‘Boecht van dunaldi’ en uiteraard ook ‘Vinde gij mijn gat (niet te dik in deze rok)’. Na 35 jaar houdt hij het voor bekeken, al komt er nog een afscheidsshow in Antwerpen.
  [naar artikel]
 4. STANDPUNT. Een wetenschappelijke onderbouwing voor ‘vadsige wijven’? We zijn benieuwd (09/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  ‘‘Bende trienen’, ‘vadsige schijtwijven’, ‘dom wicht’, ‘hoer’, ‘geit’, ‘dansende discotheekwijven’: volleybalcoach Gert Vande Broek had een bedenkelijke methode om de speelsters van het nationale team scherp te houden.
  [naar artikel]
 5. Hugo Matthysen stopt met The Clement Peerens Explosition (07/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zwaanst na ni hé: Hugo Matthysen (65) - koning van de plat Antwerpse pop - stopt met Clement Peerens, zo maakte hij zelf bekend. In The Clement Peerens Explosition scoorde hij hits met ‘Dikke Lu’, ‘Foorwijf’, ‘Boecht van dunaldi’ en uiteraard ook ‘Vinde gij mijn gat (niet te dik in deze rock)’. Na 35 jaar houdt hij het voor bekeken, al houden we nog een afscheidsshow in de shaduwhoofdstad van het land tegoed.
  [naar artikel]
 6. Mag u voortaan ‘Fuck de koning roepen’? (28/10/2021 - De Morgen)
  Het Grondwettelijk Hof spreekt zich vandaag uit over het verbod op majesteitsschennis. Allicht maakt het een einde aan straffen voor ‘beleedigingen aan den Koning’. ‘Het is beter dat het verbod verdwijnt.’
  [naar artikel]
 7. Discussie barst los nu ‘wolkenman’ van Jan Fabre weg moet: ‘Alle begrip voor slachtoffers, maar dit is kúnst’ (12/09/2021 - De Morgen)
  ‘De man die de wolken meet’, een van de bekendste beeldhouwwerken van Jan Fabre, is zijn plaats op het dak van de Singel kwijt. ‘Na de klachten over hem heeft dit geen plaats op een kunstschool’, klinkt het. Hoe zit het elders? Moet ook de beroemde schildpad in Nieuwpoort wijken, en is de koning van plan om het ‘keverplafond’ af te breken?
  [naar artikel]
 8. Koning Filip: ‘Onze zekerheden blijken broos te zijn’ (24/12/2021 - De Standaard)
  Door de ‘voortdurend veranderende situatie’ moeten we ‘met vallen en opstaan’ een uitweg uit de coronacrisis zoeken. Dat zegt Koning Filip in zijn jaarlijkse kerstboodschap. Tegelijk roept hij op het hoofd niet te laten hangen ‘Laten we niet bang zijn voor de toekomst. Laten we ze met vertrouwen tegemoetgaan.’
  [naar artikel]
 9. Waarom je kroost plots Hollands spreekt (14/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Doei’ in plaats van ‘dag’, ‘etui’ in plaats van ‘pennenzak’, ‘trek’ in plaats van ‘honger’. In heel wat Vlaamse huiskamers horen ouders hun...
  [naar artikel]
 10. ‘We don’t talk about Bruno’ uit Disneyfilm ‘Encanto’ stoot ‘Let It Go’ van de troon (24/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Lees dit artikel op eigen risico, want u zit gegarandeerd met een oorwurm in uw hoofd. Disney doet het weer en slaagt erin om zelfs na de monsterhit ‘Let It Go’ uit ‘Frozen’ zichzelf te overtreffen met een nummer dat het nog beter doet. ‘We Don’t Talk About Bruno’ uit de film ‘Encanto’ verpulvert de hitlijsten over de hele wereld, waaronder ook in ons land.
  [naar artikel]
 11. Waarom de ‘ouderwetse’ trommelrem terugkeert, ook in dure nieuwe auto’s (10/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Trommelremmen werden tot voor kort alleen nog toegepast op kleine auto’s en budgetmodellen. Duurdere auto’s zijn standaard voorzien van de beter functionerende schijfremmen. Maar de ‘ouderwetse’ trommelrem keert terug en dat heeft alles te maken met de opmars van de elektrische auto.
  [naar artikel]
 12. Van ‘Batgirl’ tot ‘The Flash’ en ‘The Batman’: bekijk hier de eerste beelden van de nieuwste DC-reeksen (17/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  DC Comics en Warner Bros. hielden zaterdag hun tweede jaarlijkse ‘Fandome’ en onthulden heel wat nieuwe trailers voor films en shows die eraan komen. Fans kregen onder meer een blik op ‘The Batman’, ‘The Flash’, ‘Peacemaker’ en ‘Black Adam’. Ook de Belgische regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah waren aanwezig om te spreken over hun reeks ‘Batgirl’. Een overzicht van het grootste nieuws dat is gevallen.
  [naar artikel]
 13. Koning Filip en gezin fietsen door Gent voor autoloze zondag: ‘Leuk, zo’n beetje sporten’ (20/09/2021 - De Standaard)
  Koning Filip, koningin Mathilde en hun kinderen hebben het goede voorbeeld gegeven tijdens autoloze zondag. Ze maakten een fietstocht door de Arteveldestad. Wat de koning van de fietstocht vond? ‘Fantastisch’, klinkt het, ‘Heel leuk zo’n beetje sporten in een mooie stad.’
  [naar artikel]
 14. ‘That ‘70s Show’ krijgt spin-off getiteld ‘That ‘90s Show’ (08/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De makers van ‘That ‘70s Show’ zijn druk in de weer met een vervolg voor de populaire reeks. Op vraag van Netflix werd ‘That ‘90s Show’ in het leven geroepen. Al zeker twee leden van de originele cast zullen terugkeren.
  [naar artikel]
 15. Dit nummer uit Disneyfilm ‘Encanto’ stoot ‘Let It Go’ uit ‘Frozen’ van de troon (24/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Lees dit artikel op eigen risico, want u zit gegarandeerd met een oorwurm in uw hoofd. Disney doet het weer en slaagt erin om zelfs na de monsterhit ‘Let It Go’ uit ‘Frozen’ zichzelf te overtreffen met een nummer dat het nog beter doet. ‘We Don’t Talk About Bruno’ uit de film ‘Encanto’ verpulvert de hitlijsten over de hele wereld, waaronder ook in ons land.
  [naar artikel]
 16. Disneyfilm ‘Encanto’ komt met grootste hit sinds ‘Let It Go’ uit ‘Frozen’ (14/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Disneyfilm ‘Encanto’ heeft een grote hit te pakken. Het liedje ‘We Don't Talk About Bruno’ is het populairste Disneylied sinds de uurwurm ‘Let It Go’ uit ‘Frozen’, en staat zelfs in de internationale hitlijsten.
  [naar artikel]
 17. Oorspronkelijke lijst van hitgame ‘Wordle’ had woorden als ‘ZIZEL’ en ‘CRUSY’ (25/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een van de eerste versies van hitgame ‘Wordle’ had een woordenlijst die een pak langer was en vreemde Engelse termen bevatte als ‘yorps’, ‘zizel’ en ‘crusy’. Dat vertelde ontwikkelaar Josh Wardle tijdens een presentatie op de Game Developer Conference (GDC) in San Fransisco.
  [naar artikel]
 18. ‘Bestie’ is tienerwoord van het jaar: ‘Ouders moeten van tienertaal afblijven’ (13/12/2021 - De Morgen)
  ‘Bestie’ is maandag uitgeroepen tot tienerwoord van het jaar. Het was samen met onder meer ‘sheesh’*, ‘drip’** en ‘BAS’*** genomineerd. Professor taalkunde Reinhild Vandekerckhove (UAntwerpen): ‘Jongeren willen vooral woorden gebruiken die volwassenen niet gebruiken.’
  [naar artikel]
 19. ‘U hebt uw eigen koning onthoofd’: Mohamed Abrini, ‘de man met het hoedje’, ondervraagd op het terreurproces in Parijs (13/01/2022 - De Morgen)
  ‘Onthoofdingen, dat gebeurde ook in Frankrijk, mijnheer de voorzitter. U hebt uw eigen koning onthoofd.’ Op het proces in Parijs heeft Mohamed Abrini, ‘de man met het hoedje’, woensdag voor het eerst in het openbaar gesproken.
  [naar artikel]
 20. Geflipte Tina zuigt je in haar eigen verknipte versie van ‘Dungeons & Dragons’ in ‘Tiny Tina’s Wonderlands’ (26/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Met ‘Tiny Tina’s Wonderlands’ krijgt een van de meest tot de verbeelding sprekende personages uit de ‘Borderlands’-reeks haar eigen videogame. Je bestuurt haar niet zelf, maar komt wel in een mesjogge, gevaarlijke wereld terecht die ze voor je heeft gebouwd, en die een flinke scheut fantasy injecteert in het ultragewelddadige ‘Borderlands’-universum. Fan van de reeks of niet: dit moet je er absoluut over weten.
  [naar artikel]
 21. Koning en koningin bezoeken Verviers na wateroverlast: ‘Onder de indruk van bevolking’ (15/09/2021 - De Standaard)
  Koning Filip en koningin Mathilde bezochten de regio’s in Wallonië die zwaar getroffen waren door de wateroverlast. ‘We zijn onder de indruk van het vrijwilligerswerk en de solidariteit, ook vanuit Vlaanderen’, zei koning Filip. Maar niet iedereen zit te wachten op een bezoekje van de koning. ‘We hebben nood aan middelen, niet aan mensen die op bezoek komen’, zei Cédric Halin, burgemeester van het overstroomde Olne.
  [naar artikel]
 22. Voor liefhebbers van natuur, reality en misdaad: nieuwe streamingdienst Dplay gelanceerd (22/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Wie niet naar ‘Thuis’ of ‘Familie’ maar liever onbeperkt naar ‘House Hunters’, ‘Mythbusters’ of ‘Say Yes To The Dress’ wil kijken, kan een...
  [naar artikel]
 23. Streamz breidt kinderaanbod uit met onder andere ‘K3', ‘Plop’, ‘Mega Mindy’ en ‘Samson & Gert’ (30/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor de jonge kijkers en fans van Studio 100 en Ketnet. Vanaf midden september kan je op Streamz kijken naar ‘K3', ‘Plop’, ‘Maya de Bij’, ‘Bumba’, ‘Mega Mindy’ en ‘Samson & Gert’. Het platform gaat een nieuwe samenwerking aan met Studio 100 en Ketnet, waardoor abonnees nu ook kunnen genieten van nationale kinderreeksen.
  [naar artikel]
 24. ‘Bestie’ verslaat ‘sheesh’ en ‘drip’ als tienerwoord van het jaar: ‘Jongeren willen zich afzetten tegen andere generaties’ (13/12/2021 - De Morgen)
  ‘Bestie’ is maandag uitgeroepen tot tienerwoord van het jaar. Het was samen met onder meer ‘sheesh’*, ‘drip’** en ‘BAS’*** genomineerd. Professor taalkunde Reinhild Vandekerckhove (UAntwerpen): ‘Jongeren willen vooral woorden gebruiken die volwassenen niet gebruiken.’
  [naar artikel]
 25. Waarom Disneyhit ‘Encanto’ de speelplaats domineert: ‘Deze film getuigt van durf’ (21/01/2022 - De Morgen)
  ‘We don't talk about Bruno’: zo heet de superhit uit Disneyfilm ‘Encanto’. Nochtans is Bruno talk of the town, van de speelplaats tot op TikTok. In België is het de tweede meest bekeken video na ‘L’enfer’ van Stromae. En na meer dan negen jaar stoot het nummer zelfs ‘Let it go’ van ‘Frozen’ van de troon. Move over, Elsa!
  [naar artikel]
 26. Nu ‘Neighbours’ na 37 jaar wordt stopgezet: moeten ‘Thuis’ en ‘Familie’ zich ook zorgen maken? (10/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Australische serie ‘Neighbours’ oftewel ‘Buren’ wordt deze zomer na 37 seizoenen stopgezet. Een lot dat ook dreigt voor de alom gekende Britse soap ‘Eastenders’, die eveneens met alsmaar dalende kijkcijfers te maken krijgt. Het einde van twee zogenaamde ‘oersoaps’, en dus beginnen sommige Vlaamse tv-kijkers zich ook zorgen te maken. Wat heeft ‘Buren’ de das omgedaan? En kan zo’n doemscenario zich ook bij ‘Thuis’ en ‘Familie’ voordoen? Wij vroegen het aan de producers van beide programma’s.
  [naar artikel]
 27. Marvel lanceert trailer van ‘Moon Knight’: “Donkerste serie tot nu toe” (19/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na ‘WandaVision’, ‘Falcon & The Winter Soldier’, ‘Loki’ en ‘Hawkeye’ is er alweer een nieuwe Marvelserie op komst bij Disney+. ‘Moon Knight’ zal volgens de makers van het programma echter een volledige stijlbreuk worden met wat we van die reeksen gewend zijn.
  [naar artikel]
 28. Saartje Vandendriessche duikt het bos in en tóch nog ‘Kampioenen’ op de buis: dit zie je dit najaar op Eén en Canvas (17/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf 30 augustus luiden Eén en Canvas het najaar in, en dat betekent ook een opfrissing van hun tv-planning. Van oude bekenden zoals ‘Taboe’, ‘Reizen Waes’, ‘Het Huis’ en ‘Undercover’ tot nieuwe pareltjes zoals ‘Onder Vuur’ (met Louis Talpe) en ‘Onverwacht’ (met Stephanie Planckaert): dit zie je binnenkort bij de openbare omroep - en jawel, de ‘Kampioenen’ keren zelfs (een beetje) terug.
  [naar artikel]
 29. Marvelreeksen van Netflix verhuizen vanaf maart naar Disney+ (01/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Aanvankelijk werden ze gemaakt in samenwerking met Netflix, maar Disney gaat vanaf nu volledig aan de haal met ‘Daredevil,’ ‘Jessica Jones,’ ‘Luke Cage’, ‘Iron Fist,’ ‘The Defenders,’ ‘The Punisher,’ en ‘Marvel’s ‘Agents of S.H.I.E.L.D.’ Die reeksen verhuizen vanaf 16 maart definitief naar Disney+.
  [naar artikel]
 30. Waarom je favoriete parfum binnenkort misschien niet meer ‘oosters’ of ‘oriëntaals’ heet (26/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Opium’ van Yves Saint Lauren, ‘Black Orchid’ van Tom Ford en ‘Noir’ van Coco Chanel. Allemaal zijn het parfums die tot voor kort werden omschreven als een ‘oriëntale’ geur. In de laatste maanden vervingen heel wat merken die term echter door andere labels. Het gebruik van de term ‘oosters’ of ‘oriëntaals’ is achterhaald en kwetsend, klinkt het in de parfumwereld.
  [naar artikel]
 31. Van ‘In de gloria’ tot ‘Ted Lasso’: dit zijn toptitels voor de fans van ‘Nonkels’ (16/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Kan u de kolder van ‘Nonkels’ op Play4 en Streamz goed smaken en hebt u honger naar nog meer excentrieke figuren, disfunctionele bloedverwanten en van de pot gerukte humor? Dan hebben wij in onze Kijkgids een handvol aanbevelingen voor u die u minstens even ‘sarmant’ zult vinden. Van ‘Arrested Development’ op Netflix tot ‘In de gloria’ op Streamz, dit zijn enkele toptitels voor ‘Nonkels’-fans! <3 <3 <3
  [naar artikel]
 32. Keuzestress bij De Kreuners: welke hits krijgen ze te horen in ‘The best of’? (31/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  ‘Ik wil je’, ‘Layla’, ‘Zo jong’, ‘Zij heeft stijl’, ‘Nu of nooit’ … Het is alsof ‘The best of’ op het lijf van De Kreuners geschreven werd. Dus bijt de roedel grijze wolven van Walter Grootaers (66) gelijk de spits af in de nieuwe muzikale loftrompet van VTM. In een lege AB brengen collega’s als Bart Peeters en André Hazes hulde. “We wilden Bart destijds als drummer, maar hij mocht niet van zijn moeder.”
  [naar artikel]
 33. Geen 'N-woord' of 'pretty pussy’: liedjestekst moet kindvriendelijk gemaakt worden in ‘The Voice Kids’ (06/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Voor ‘The Knockouts’ heeft coach Laura het nummer ‘Alright’ van Kendrick Lamar gekozen voor J.A.P. om te rappen. Er is wel een probleem: het blijft natuurlijk ‘The Voice Kids’. En dus moet de tekst een beetje kindvriendelijker gemaakt worden. Zo wordt het ‘N-woord’ ‘fellah’ of ‘brother’ en ‘pretty pussy wordt ‘pretty woman’.
  [naar artikel]
 34. Koning Filip ‘geschokt door misdaden en daden van geweld tegen vrouwen en kinderen’ (31/01/2022 - De Morgen)
  Koning Filip heeft in zijn jaarlijkse toespraak voor de 'gestelde lichamen’, zeg maar de verzamelde overheden van het land, zijn afschuw uitgedrukt over ‘ernstige, duidelijke gevallen van discriminatie, racisme en geweld in onze samenleving’. Tegelijkertijd drukte Filip hoop uit over ‘hoeveel solidariteit en engagement er in ons land nog leeft’.
  [naar artikel]
 35. ‘Assassin’s Creed’-klassiekers komen naar Switch (12/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Assassin’s Creed: The Ezio Collection’ verschijnt op 17 februari ook voor de Nintendo Switch. De collectie bevat ‘Assassin’s Creed II’, ‘Assassin’s Creed Brotherhood’, ‘Assassin’s Creed Revelations’ en ook twee kortfilms.
  [naar artikel]
 36. Dit is wat je moet weten over ‘Tiny Tina’s Wonderlands’ (26/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Met ‘Tiny Tina’s Wonderlands’ krijgt een van de meest tot de verbeelding sprekende personages uit de ‘Borderlands’-reeks haar eigen videogame. Je bestuurt haar niet zelf, maar komt wel in een mesjogge, gevaarlijke wereld terecht die ze voor je heeft gebouwd, en die een flinke scheut fantasy injecteert in het ultragewelddadige ‘Borderlands’-universum. Fan van de reeks of niet: dit moet je er absoluut over weten.
  [naar artikel]
 37. Tv-avondje met vriendinnen? Deze series zetten de juiste toon (10/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Nodig je beste vriendin uit en zet de popcorn klaar, want dankzij de langverwachte release van de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That...’ (10/12 op Streamz) staat onze Kijkgids deze week helemaal in het teken van een onvervalste ‘girls night’. Op het menu voor ieder wat wils, met onder andere nieuwe ‘roomies’ in ‘New Girl’ (Disney+), een medische blunder in ‘Jane the Virgin’ (Netflix), de emotionele rollercoaster van ‘This Is Us’ (Prime Video) en nog zoveel meer.
  [naar artikel]
 38. Drama, mode en heel veel humor: onze zeven streamingtips voor de ultieme ‘girls night’ (10/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Nodig je beste vriendin uit en zet de popcorn klaar, want dankzij de langverwachte release van de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That...’ (10/12 op Streamz) staat onze Kijkgids deze week helemaal in het teken van een onvervalste ‘girls night’. Op het menu voor ieder wat wils, met onder andere nieuwe ‘roomies’ in ‘New Girl’ (Disney+), een medische blunder in ‘Jane the Virgin’ (Netflix), de emotionele rollercoaster van ‘This Is Us’ (Prime Video) en nog zoveel meer.
  [naar artikel]
 39. Dubbele dosis cliffhangers in seizoensfinales ‘Thuis’ en ‘Familie’ (24/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Tijd voor de seizoensfinales in soapland. Een schietpartij? Een brand? Een heftig ongeval of iets compleet anders? Deze keer rekenen ze in ‘Thuis’ en ‘Familie’ op enkele anciens om voor de nodige suspense te zorgen. We blikken vooruit met Jeroen ‘Tim’ Lenaerts (39) en Caroline ‘Mieke’ Maes (46).
  [naar artikel]
 40. De vechtersbaas in Serine Ayari en de strafste filmpjesronde van het seizoen: dit was ‘De slimste mens’ (21/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het geluk zit soms in een heel kleine hoek. Of in een jaartal. Indien Arjen Lubach ‘1935' had gegokt in plaats van ‘1936' was hij dinsdagavond de winnaar geweest van ‘De slimste mens’. Maar met ‘indien’, ‘als’ en ‘zouden’ ben je niks. En dus won intensivist Geert Meyfroidt voor de vijfde keer op rij.
  [naar artikel]
 41. Alle Marvelreeksen verdwijnen eind februari van Netflix (14/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Marvelfans die enkel een abonnement hebben op Netflix komen er binnenkort niet meer aan hun trekken. Vanaf 1 maart verwijdert het platform namelijk alle Marvelreeksen. Concreet gaat het om ‘Daredevil’, ‘Jessica Jones’, ‘Luke Cage’, ‘Iron Fist’, ‘The Punisher’ en ‘The Defenders’.
  [naar artikel]
 42. Canvas pakt uit met ‘Kinderen van de Migratie’ (31/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na ‘Kinderen van de Kolonie’, ‘de Collaboratie’, ‘het Verzet’ en de ‘Holocaust’ focust Canvas met ‘Kinderen van de Migratie’ op een ander belangrijk hoofdstuk in onze naoorlogse geschiedenis.
  [naar artikel]
 43. Beluister hier ‘I Lie and I Cheat’, de nieuwe cover van Frances Lefebure, Evelien Bosmans en Daphne Wellens (09/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘I Lie and I Cheat’ van de Belgische popgroep ‘Won Ton Ton’, komt voor in hun nieuwe reeks ‘F*** you very, very much’, die nu te zien is op Streamz. Bekijk hieronder de passende videoclip met de drie beste vriendinnen aka ‘The Befkes’.
  [naar artikel]
 44. Beluister hier ‘I Lie and I Cheat’, de nieuwe cover van Frances Lefebure, Evelien Bosmans en Daphne Wellens (09/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘I Lie and I Cheat’ van de Belgische popgroep ‘Won Ton Ton’, komt voor in hun nieuwe reeks ‘F*** you very, very much’, die nu te zien is op Streamz. Bekijk hieronder de passende videoclip met de drie beste vriendinnen aka ‘The Befkes’.
  [naar artikel]
 45. ‘We don’t talk about Bruno’ nu ook grootste Disney-hit ooit (02/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het lied ‘We don’t talk about Bruno’, uit de animatiefilm ‘Encanto’, is officieel het populairste Disney-nummer ooit. In de Amerikaanse Billboard Top 100 klimt het naar de eerste plaats. Hoger dan ‘Let it go’ uit de kaskraker ‘Frozen’.
  [naar artikel]
 46. ‘Toen ik haar pijn bij de bevalling zag, heb ik me schuldig gevoeld’ (28/12/2021 - De Morgen)
  Als we aan Nova (2) vragen in welke buik ze heeft gezeten, dan wijst haar vingertje naar tante An. ‘In welke buik zit jouw broertje nu?’ De vinger gaat naar tante Kaat. ‘En waar is jouw mama?’ Een trotse vinger naar Greet. De peuter weet perfect hoe de vork in de steel zit. De rest van de bevolking had de reeks Draagmoeders van Annemie Struyf nodig om te begrijpen wat draagmoederschap precies inhoudt.
  [naar artikel]
 47. Game 'The Elder Scrolls Online’ krijgt eigen kaartspel: dit mag je verwachten (14/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Tegenwoordig moet iedere grote videogame blijkbaar zijn eigen kaart- of taveernespel hebben: zie bijvoorbeeld ‘Gwent’ in ‘The Witcher’ of ‘World of Warcraft’-spin-off ‘Hearthstone’. Met ‘Tales of Tribute’ volgt nu ook onlinegame ‘The Elder Scrolls Online’ die trend: kaartspel ‘Tales of Tribute’ zal, volgens de makers, fantasywereld Tamriel nog wat levendiger maken voor de speler.
  [naar artikel]
 48. Meryl Streep werd ‘GOAT’ genoemd en zij begreep niet waarom (09/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Mery Streep (72) stond voor de nieuwe film ‘Don’t Look Up’ samen op de set met Jennifer Lawrence (31) en Jonah Hill (37). Zij waren allebei zo onder de indruk van Streep dat ze haar doopten tot ‘GOAT’, een afkorting van ‘greatest of all time’ (de beste allertijde). Meryl Streep dacht echter eerst dat het om een belediging ging want ‘goat’ betekent ook gewoon ‘geit’.
  [naar artikel]
 49. Familievetes, schandalen en gerechtigheid : deze vijf advocatenseries moet je streamen (25/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vorig jaar bundelden we in onze Kijkgids al eens de beste advocatenseries. Naar aanleiding van het tweede seizoen van ‘Family Law’ op Streamz (25/5) schuimden we de verschillende streamingplatformen opnieuw af voor een update. Bingeplezier verzekerd met ‘The Good Wife’-sequel ‘The Good Fight’ (Prime Video), ‘Breaking Bad’-prequel ‘Better Call Saul’ (Netflix), het uit het leven gegrepen ‘The Fix’ (Disney+) en de Zuid-Koreaanse parel ‘Hyena’ (Netflix).
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy