De Antwerpse groentenchef Seppe Nobels heeft als eerste Belg ooit Het Gouden Kookboek gewonnen. Dat is een belangrijke Nederlandse prijs die uitgereikt wordt aan het beste kookboek van de Lage Landen. De topchef krijgt de prijs voor zijn boek "Een Kookboek", waaraan hij 10 jaar lang gewerkt heeft. "Het is fantastisch dat ik met dit stukje levenswerk in de prijzen val", reageert Nobels. [naar artikel]
De bekende Antwerpse groentenchef Seppe Nobels verzorgt dit jaar de pelgrimstafel in het Sint-Julianusgasthuis in Antwerpen. Die wordt traditioneel gedekt op Witte Donderdag, de dag waarop katholieken het Laatste Avondmaal van Jezus en zijn 12 apostelen herdenken. Vanavond worden 12 kwetsbare mensen uitgenodigd om van de maaltijd te genieten. Tot 18 uur kan de pelgrimstafel nog bezocht worden. [naar artikel]
Zomerse temperaturen vragen om een barbecue. Helaas betekent dat voor veel vegetariërs toekijken hoe hun gezelschap vlees staat te bakken terwijl zij het moet stellen met een koude salade. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Seppe Nobels, chef van Graanmarkt13, gaf in het programma ‘Grillmasters’ op Vier deze tips voor (meer) groenten op de barbecue. [naar artikel]
Seppe Nobels stopt in Graanmarkt 13, Seppe Nobels kookt met vluchtelingen in Instroom, Seppe Nobels opent La Chapelle in de Ardennen. Die ene persoon lijkt overal te zijn en toch slaagt de topchef erin om zijn tijd te verdelen over alle projecten. Wij trokken met hem mee naar Anthisnes in de Condroz en ontdekten waarom hij samen met cultureel ondernemer Joachim Marynen juist daar zijn hart verpand heeft. [naar artikel]
De eerste zomerse week van het jaar is een feit, en dat vraagt om de eerste bbq van het jaar. Helaas zit vlees op de barbecue letterlijk en... [naar artikel]
Dit weekend wordt het stralend lenteweer, een ideaal moment om de barbecue voor het eerst dit jaar weer boven te halen. Maar hoe tover je nu perfecte gerechten op tafel? Wereldkampioen Barbecue Peter De Clerq en groentechef Seppe Nobels, die in ‘Grillmasters’ op zoek gaan naar talent, geven tips. [naar artikel]
Seppe Nobels, chef-kok én het gezicht van het tv-programma Grillmaster, pikt het niet dat zijn groenterestaurant Graanmarkt 13 afgebroken wordt op TripAdvisor. [naar artikel]
Seppe Nobels, de eerste chef met een groene Michelinster van het land, opent samen met cultureel ondernemer Joachim Marynen een kasteel in Wallonië. “De laatste wens van de burgemeester.” [naar artikel]
Je kan tijdens de huidige quarantaine actief zijn in de keuken én je kinderen betrekken bij het kokkerellen. Chef-kok Seppe Nobels toont dat met zijn dochters Kaya en Lou en Delhaize. [naar artikel]
“In onze familie draaien feesten altijd rond eten”, zegt Seppe Nobels, chef-kok van Graanmarkt 13 . “Dat hebben ze ons toch meegegeven: ‘geniet van eten en geniet van de momenten samen’.” Maar de kerst 2016 wordt in de familie Nobels toch iets speciaals. [naar artikel]
De oer-Vlaamse vollegrond asperges zijn op hun best nu. In ons interview met Seppe Nobels vertelt de groentechef in geuren en kleuren waarom de groente zo'n geliefde klassieker is, en hoe hij hem graag klaarmaakt. Zin gekregen om er thuis mee aan de slag te gaan? Nobels deelt gul vijf van zijn beste recepten voor witte en groene asperges. [naar artikel]
Chefkok Seppe Nobels en Rikolto, het vroegere Vredeseilanden, slaan de handen in elkaar voor het project GoodFood@School. Hun doel? Van gezonde en... [naar artikel]
Je kan tijdens de quarantaine ook actief bezig zijn in de keuken én de kinderen betrekken bij het kokkerellen. Chef-kok Seppe Nobels toont dat met zijn dochters Kaya en Lou in filmpjes voor Delhaize. [naar artikel]
“In Vlaamse huiskeukens zijn er amper bereidingen voor groenten. Bloemkool? Die moet met witte saus. Daar stopt het”, stelt Seppe Nobels vast. In zijn boek ’Greens that taste like friendship’ brengt hij simpele en snelle groentebereidingen. [naar artikel]
Top-groentechef Seppe Nobels en barbecue-koning Peter De Clerq brengen de zomer in huis en de keuken naar buiten in het gloednieuwe programma... [naar artikel]
Topchefs Seppe Nobels en Sofie Dumont namen het deze week tegen elkaar op in ‘Snackmasters’. De uitdaging was deze keer de meest complexe van allemaal: maak de perfecte Bicky Burger. Het was een moeilijke keuze voor de jury, maar uiteindelijk ging Seppe met de overwinning aan de haal. [naar artikel]
Seppe Nobels, de eerste chef met een groene Michelinster van het land, opent samen met cultureel ondernemer Joachim Marynen een kasteel in Wallonië. In het dorpje Anthisnes kregen ze carte blanche omdat ze samenwerken met lokale boeren en kwekers. [naar artikel]
Seppe Nobels sleepte de titel van Groentekok van het Jaar in de wacht en leert ons groenten eten. Voor Nobels is koken onlosmakelijk verbonden met de omgeving waarin hij leeft en werkt. Zijn producten komen bij voorkeur uit eigen streek of zelfs rechtstreeks uit de tuin. Zijn restaurant Graanmarkt 13 beschikt over een eigen stadslandbouwproject en bijenkasten op het dak. Tijdens de zomermaanden staat de moestuin open voor het publiek en zijn er kruiden- en honingdiners met aangepaste rondleidingen. [naar artikel]
Marcelo Ballardin (39) won gisteren het tweede seizoen van ‘Snackmasters’, maar het was zijn opponent die opviel. Seppe Nobels (39) is de eerste chef die halverwege opgaf en geen snack afleverde. “Werken met chocolade is veel te technisch voor mij.” [naar artikel]
Had Gert Verhulst zijn goesting gekregen, dan roerde Seppe Nobels (36) ook op zijn kookzender njam! in de potten en pannen. Maar de tv-chef heeft... [naar artikel]
De Antwerpse topchef Seppe Nobels en zijn Franse collega Bruno Loubet staan vanavond samen in de keuken van Graanmarkt 13. Samen maken ze lunch en diner, waarbij groenten de belangrijkste ingrediënten vormen. De chefs leggen de nadruk op duurzaamheid. [naar artikel]
Topchef Marcelo Ballardin (39) mag zich vanaf nu ook snackmaster noemen. In de finale van de kookwedstrijd wist de Gents-Braziliaanse topchef van restaurant OAK het best een Leo-wafeltje te imiteren en zo hield hij de Antwerpse groentechef Seppe Nobels (39) af. [naar artikel]
Topchef Marcelo Ballardin (39) mag zich vanaf nu ook snackmaster noemen. In de finale van de kookwedstrijd wist de Gents-Braziliaanse topchef van restaurant OAK het best een Leo-wafeltje te imiteren en zo hield hij de Antwerpse groentechef Seppe Nobels (39) af. [naar artikel]
Topchef worden en een restaurant runnen, ‘Familie’-actrice Hilde Van haesendonck (66) probeerde het haar zoon Seppe Nobels (37), bekend van... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.