Sporza

Kane is de held bij Tottenham in dolle slotfase tegen West Ham

19/11/2016 - 20:50
"Tottenham heeft op de valreep een eerste nederlaag van het seizoen vermeden. Tot de 89e minuut stond Tottenham 1-2 achter."

1. Kane is de held bij Tottenham in dolle slotfase tegen West Ham (19/11/2016 - Sporza)

Tottenham heeft op de valreep een eerste nederlaag van het seizoen vermeden. Tot de 89e minuut stond Tottenham 1-2 achter. [naar artikel]

2. LIVE. Wat een wedstrijd! Harry Kane bezorgt Tottenham drie punten in dolle slotfase (19/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Wat een onwaarschijnlijk slot! Met een rake kopbal bezorgde Harry Kane Tottenham de overwinning in minuut 96. Enkele tellen eerder had Mahrez er vanop de stip 2-2 van gemaakt. (Dadelijk meer) [naar artikel]

3. Wat een wedstrijd! Harry Kane bezorgt Tottenham drie punten in dolle slotfase (19/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Wat een onwaarschijnlijk slot van een uiterst interessante topper! Met een rake kopbal bezorgde Harry Kane Tottenham de overwinning in minuut 96. Enkele tellen eerder had Mahrez er vanop de stip 2-2 van gemaakt. [naar artikel]

4. Geen topschuttersduel tussen Kane en Lukaku in United-Tottenham, Kane is out (27/10/2017 - Sporza)

Tottenham moet morgen Harry Kane missen in de kraker bij Manchester United. De topschutter met 8 goals heeft een klein hamstringletsel. "Maar we kunnen geen risico nemen." [naar artikel]

5. LIVE. Tottenham twee goals in het krijt na opener Kane, Kane ziet gelijkmaker controversieel afgekeurd (02/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Must win-wedstrijd voor Spurs met oog op CL • Alderweireld en Vertonghen opnieuw op de bank • Motor Sheffield Utd sputtert post-corona • Bramall... [naar artikel]

6. Wat een derby! Harry Kane trekt Tottenham over de streep in knotsgekke slotfase (19/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Hij was al ontzettend geliefd op White Hart Lane, maar na wat Harry Kane vanavond geflikt heeft voor Tottenham mag hij zo stilaan een [naar artikel]

7. Wondergoal Wanyama, pareltje Salah en twee dubieuze penalty's voor Kane: slotfase Liverpool - Tottenham had álles (04/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Voor het knotsgekke matcheinde moest je dit weekend op Anfield zijn. In minuut 95 scoorde Harry Kane op penalty de laatste goal (2-2) nadat hij in... [naar artikel]

8. LIVE. Dolle twee minuten in Newcastle: Kane wist achterstand voor Tottenham meteen uit (04/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • St. James’ Park • Aftrap: 15u05 • Tottenham staat zesde en strijdt voor Europees voetbal, Newcastle is zeventiende [naar artikel]

9. LIVE. Dolle vijf minuten in Newcastle: Kane keert scheve situatie helemaal om voor Tottenham (04/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

10. LIVE. Dolle vijf minuten in Newcastle: Kane keert scheve situatie voor Tottenham eigenhandig om (04/04/2021 - Het Laatste Nieuws)