Bij barbecue horen slaatjes en wij hebben er eentje met avocado en mozzarella dat je bijna doet vergeten dat er vlees op tafel staat. Zó simpel, zó... [naar artikel]
Die zomerse tomaten- of komkommersalade voor bij de barbecue recht uit de koelkast opdienen? Niet doen, zo zegt The Messy Chef Jelle Beeckman. [naar artikel]
Deze week: Rik Van Puymbroeck over zijn dochters, over Tour-renners, over zomerhitjes en over zijn broer [naar artikel]
In de zomer hebben we doorgaans minder honger wanneer het warm is, maar een fris dessertje smaakt altijd. Chefs zoals Ottolenghi, Nigella Lawson en Donna Hay zorgen met veel plezier voor inspiratie wanneer je geen zin hebt in een zware chocolademoelleux. Van een zomerse tiramisu met aardbeien tot een tarte tatin met perzik na de barbecue: met deze 5 fruitige desserts scoor je sowieso. [naar artikel]
We krijgen zeker veertien dagen mooi weer, met temperaturen die volgens onze weerman Frank Duboccage eind volgende week 24 en lokaal zelfs 25 graden kunnen halen. Het ideale moment om de barbecue boven te halen en te genieten. Volgens Gunther Devisch van Promojagers België moet je voor de beste promoties op barbecuespullen deze week naar Albert Heijn. [naar artikel]
De barbecue halen we met plezier boven wanneer de zon schijnt, maar toch vloeken we er allemaal wel eens op wanneer we hem niet makkelijk aankrijgen. Heb je daar krantenpapier voor nodig? Ben je beter af met houtskool of briketten? En moet je de kolen nog eens bijvullen tijdens het bakken? Barbecuemeester Peter De Clercq geeft een antwoord op al je vragen en zorgt ervoor dat je de vlam vanaf nu altijd aangewakkerd krijgt. “Gebruik nooit chemische aanmaakblokjes!” [naar artikel]
Niets zo zalig als een gezellige barbecue onder een stralende zon. Het enige wat je misschien tegenhoudt, is het schoonmaken van je toestel nadien. Dat is een vervelende klus, die je het liefst zo lang mogelijk uitstelt of zelfs helemaal schrapt. Geen nood: vtwonen.be springt te hulp en voorziet je van een rits slimme tips waarmee jij je barbecue in een handomdraai degelijk schoonmaakt. [naar artikel]
Achter de gestileerde objecten van Bram Kerkhofs schuilt een mathematisch systeem van schakels, schakels en nog eens schakels. Zo ook bij ‘Coil’, een sobere kast waarvoor de Leuvense ontwerper de prijs voor beste object wint op de Biënnale Interieur. [naar artikel]
Spruiten op een nieuwjaarsfeestje? Why not! Deze frisse wintersalade met noten en gedroogde veenbessen schittert ook op een feestbuffet. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.