Komt er straks een penalty, geef je de bal maar beter aan Eden Hazard

18/09/2019 - 17:10
"Eden Hazard is net op tijd klaar voor de Champions League-kraker tegen Paris Saint-Germain. Geen onbekende, want de duurste Galáctico nam het al..."

1. Komt er straks een penalty, geef je de bal maar beter aan Eden Hazard (18/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Eden Hazard is net op tijd klaar voor de Champions League-kraker tegen Paris Saint-Germain. Geen onbekende, want de duurste Galáctico nam het al... [naar artikel]

2. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

3. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

4. Sterrenchef Viki Geunes, het uithangbord van de Belgische gastronomie: ‘Het moet beter, nog beter, altijd beter en beter’ (09/03/2024 - De Morgen)

5. Verdiende Club vlak voor tijd een penalty na hands? Onze huisref Tim Pots: “Geen penalty” (18/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Vier minuten voor tijd consternatie op Jan Breydel. Na een goede combinatie tussen Vormer en Diatta bracht de jonge Senegalees de bal voor doel.... [naar artikel]

6. Penalty of niet? PSV-coach woedend op scheidsrechters na beslissende penalty in minuut 95: “Hij weet niet wat hands is” (09/05/2022 - Het Belang van Limburg)

PSV beleefde zondag een frustrerende avond. De Eindhovenaars stonden met 0-2 voor op het veld van Feyenoord en leken een uitstekende zaak te doen in de titelstrijd, tot Cyriel Dessers in minuut 86 en minuut 96 tegen scoorde: 2-2. De laatste goal kwam er na een uiterst discutabele strafschop. [naar artikel]

7. "Dit was gewoon penalty": Club baalt om niet-gefloten penalty op Vanaken, die reageert op uithaal Boucaut (07/02/2024 - Sporza)

2-0 had evengoed 3-0 kunnen zijn. In minuut 71 schreeuwde Club Brugge om een strafschop nadat Union-speler Charles Vanhoutte zich liet verrassen door Hans Vanaken. "Volgens mij was het gewoon penalty", aldus de middenvelder, die ook nog beredeneerd reageerde op enkele opvallende uitspraken van ex-ref Boucaut. [naar artikel]

8. "Dit was gewoon penalty": Vanaken baalt om niet-gefloten penalty en reageert op uithaal Boucaut (07/02/2024 - Sporza)

9. De druk zal er niet minder op worden bij Hazard die in vicieuze cirkel is beland: “Niemand gaat vrijuit bij blessuregolf Hazard - ook Hazard niet” (30/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Quo vadis, Eden? Hazard (29) heeft last om alles aan en rond een club als Real Madrid te assimileren. Voor het eerst sprak dit weekend iemand luidop wat al veel langer wordt gesuggereerd in Spanje. Bondsdokter Kris Van Crombrugge heeft het over “een blessuregevoeligheid ten gevolge van stress”. [naar artikel]

10. Hazard: "De volgende penalty in een belangrijke match neem ik weer" (07/09/2016 - Sporza)

Eden Hazard werd verkozen tot Man van de Match na de 0-3 in Cyprus. De aanvoerder van de Rode Duivels hoopt dat fans weer wat zijn bijgedraaid. "Wij maken altijd ons truitje nat." [naar artikel]