Gisterenavond kon je de halve finale van Bake Off Vlaanderen bekijken. Daarin strijden 10 kandidaten om de titel van Beste Bakker 2019. Begon jij... [naar artikel]
Gisterenavond kon je kijken naar de finale van Bake Off Vlaanderen. Daarin streden 10 kandidaten om de titel van Beste Bakker 2019. Uiteindelijk... [naar artikel]
Gisterenavond kon je de kwartfinale van Bake Off Vlaanderen bekijken. Daarin strijden 10 kandidaten om de titel van Beste Bakker 2019. Begon jij... [naar artikel]
Gisterenavond werd het derde seizoen van Bake Off Vlaanderen afgetrapt. Daarin strijden 10 kandidaten om de titel van Beste Bakker 2019. Begon jij... [naar artikel]
Gisteren kon je kijken naar de derde aflevering van Bake Off Vlaanderen. Daarin strijden 10 kandidaten om de titel van Beste Bakker 2019. Begon jij... [naar artikel]
Vorige week werd het derde seizoen van Bake Off Vlaanderen afgetrapt. Daarin strijden 10 kandidaten om de titel van Beste Bakker 2019. Begon jij... [naar artikel]
Het Nieuwsblad en Bakkers Vlaanderen gaan samen met Nostalgie op zoek naar de Beste Bakker van iedere gemeente en van Vlaanderen. Stem vanaf nu op jouw favoriete bakker via de gratis app van Het Nieuwsblad. [naar artikel]
Vandaag vieren we World Vegan Day en meteen ook het startschot van Try Vegan, want de hele maand november staat in het teken van de veganistische keuken. Ben je wel nieuwsgierig maar heb je vandaag even geen zin om zelf in de supermarkt de etiketten af te speuren? Laat je dan verrassen door alles wat de plantenwereld te bieden heeft zonder je luie zetel te verlaten dankzij deze heerlijke vegan takeout adresjes. Van pizza tot frietjes, want op zondag mag dat comfortfood zijn. [naar artikel]
De Beste Bakker van Antwerpen vinden we terug in Essen. Daar weet Bakkerij Van Bedaf hun klanten te plezieren met hun heerlijke broden en gebakjes. “Is het goed als ik deze gewoon opeet en verder zwijg? Want het is een lekkere”, klinkt het enthousiast bij onze juryleden. [naar artikel]
Hoe wij onze eieren het liefst eten? In een cake of taart, als het even kan. Hebben deze rare tijden jou ook aangemoedigd om je innerlijke... [naar artikel]
De beste bakker van jouw gemeente kennen we al. Maar voor de titel van Beste Bakker van Vlaanderen zijn nog vijf bakkerijen in de running. Hieronder een overzicht van de vijf kanshebbers, tevens de vijf provinciewinnaars van de stemming. Het eindoordeel van onze jury volgt dit weekend. [naar artikel]
Twee weken lang lieten we onze lezers stemmen op hun favoriete bakker. Twee weken lang voerden heel wat bakkers gepassioneerd actie om hun stem binnen te halen. Ondertussen is de strijd binnen elke gemeente beslecht en zijn alle stemmen geteld. Bekijk op onderstaande kaart wie het pleit won in jouw gemeente en dus nog steeds kans maakt op de titel van ‘Beste Bakker van Vlaanderen’. [naar artikel]
Cake is heerlijk, maar pas echt wauw als de smaak interessanter is dan gewoon ‘zoet’. Voeg een crumble van gemberkoekjes en hazelnoten en... [naar artikel]
Op de Oude Koornmarkt in Antwerpen opende dinsdagavond het vegan restaurant Lento. Na vier succesvolle jaren in Hasselt achtten eigenaars Tekla Vancleynenbreugel en Yolan Bamp de tijd rijp voor de sprong naar de koekenstad. Ze willen Antwerpenaren laten genieten van hun unieke concept: in een stijlvolle omgeving genieten van het beste wat de vegan keuken te bieden heeft. [naar artikel]
Een huis gevuld met de geur van vers gebakken cake, koekjes, of taart… heerlijk! Ook deze bekende gezichten hebben regelmatig te kampen met bakdrang. Vandaag: Lorentia Veppi, de Genkse Bake Off-kandidate, nu ook bekend van haar “Philiiiiiiiip!”-filmpjes op sociale media. [naar artikel]
Ook in 2022 blijft veganisme dé foodtrend. Zo kan je steeds vaker van klassiekers als stoofvlees of chocomousse vegan smullen. Goesting neemt de plantaardige proef op de som: blijft grootmoeders keuken overeind in een vegan jasje? [naar artikel]
Marie Verhulst kreeg de opdracht om een chocolade gravity cake te maken van ‘Bake Off Vlaanderen’-bakster Lorentia in ‘Bake Off @ Home’. Maar dat... [naar artikel]
De Britse bakker Steve Oxford heeft de grootste ‘Victoria Sponge Cake’ aller tijden in elkaar geflanst. De taart weegt 320 kilo en heeft een doorsnede van maar liefst anderhalve meter. Oxford had dan ook industriële hoeveelheden nodig om het indrukwekkende dessert te bakken. Meer dan 200 kilo bloem, boter en suiker en zo’n 700 eieren werden verwerkt […] [naar artikel]
It’s Veganuary! Over de hele wereld gaan mensen in januari het engagement aan om een maand lang geen dierlijke producten te eten. In onze nieuwsapp ontdek je de lekkerste receptjes en de beste vegan adresjes in Limburg. Speel mee met onze wedstrijd en maak kans op een vegan etentje bij De Levensboom, Foglia, Lento, El Verde of SOFT. [naar artikel]
Je installeert een nieuwe keuken of bent toe aan een nieuwe kookplaat? Dan is de kans groot dat je twijfelt tussen een gas- en een... [naar artikel]
Het Nieuwsblad en Bakkers Vlaanderen gingen samen met Nostalgie op zoek naar de Beste Bakker van iedere gemeente en van Vlaanderen. Onze professionele jury ging langs bij de beste bakker in elke provincie. In Limburg is dat Bakkerij Swerten uit Heers . [naar artikel]
Het Nieuwsblad en Bakkers Vlaanderen gingen samen met Nostalgie op zoek naar de Beste Bakker van iedere gemeente en van Vlaanderen. Onze professionele jury ging langs bij de beste bakker in elke provincie. In Antwerpen is dat Bakkerij Van Bedaf uit Essen. [naar artikel]
De verkiezing van Beste Bakker van Vlaanderen zit er alweer op. Bakkerij Geldhof uit Roeselare mag zichzelf een jaar lang de Beste Bakker van Vlaanderen noemen. We kregen ook tientallen leuke video’s en campagnes doorgestuurd. De leukste campagne bekronen we opnieuw met onze campagneprijs en met een cheque van 1.000 euro. Die eer is dit jaar weggelegd voor Bakkerij Snauwaert uit Nieuwpoort. [naar artikel]
Het Nieuwsblad en Bakkers Vlaanderen gaan samen met Nostalgie op zoek naar de Beste Bakker van iedere gemeente en van Vlaanderen. Intussen brachten meer dan 25.000 lezers hun stem uit via de gratis app van Het Nieuwsblad. Doe jij ook mee? [naar artikel]
Maak kennis met de tacro, de nieuwste foodtrend uit San Francisco. Het hapje combineert met een tacovulling in een croissant het beste van wat de Franse en Mexicaanse keuken te bieden hebben. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.