Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Vers, lekker en gezond: zo maakt Rani De Coninck pastinaakpuree met spitskool, tomatensalsa en lengfilets

22/01/2020 - 11:01
"Wie heeft er tijd om uitgebreid in de keuken te staan na een drukke werkdag? En tijd is wat je nodig hebt om gezond en vooral lekker te koken...."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Vers, lekker en gezond: zo maakt Rani De Coninck pastinaakpuree met spitskool, tomatensalsa en lengfilets (22/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

Wie heeft er tijd om uitgebreid in de keuken te staan na een drukke werkdag? En tijd is wat je nodig hebt om gezond en vooral lekker te koken.... [naar artikel]


2. De revival van de spitskool (10/04/2019 - De Morgen)

Van Hollywood tot New York ontdekken beautiful people boerenkool, of kale, als een soort superfood, vooral in de vorm van smoothies. Bij ons was het de spitskool die ineens populair werd in restaurants. Wat vroeger de varkens aten, blijkt ook goed voor de mensen. [naar artikel]


3. Van Japanse noedelsoep tot kalkoenballetjes met pastinaakpuree: zes heerlijke recepten om u aan op te warmen (19/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


4. De Coninck & De Coninck (06/04/2019 - De Morgen)

Van 19/9 tot 18/10, CC 't Schaliken, Herentals schaliken.be [naar artikel]


5. Laura de Coninck, dochter van 25 jaar geleden gestorven Herman de Coninck: “Fijn dat papa niet vergeten is” (13/05/2022 - Gazet van Antwerpen)

Op 22 mei is het vijfentwintig jaar geleden dat dichter Herman de Coninck overleed in Lissabon. In zijn geboortestad Mechelen en latere woonplaats Antwerpen staan er rond zijn sterfdatum tal van hommages op stapel. Laura de Coninck ontwierp een gedenkplaat op Zurenborg en brengt hulde aan haar vader met een expo in Mechelen. “Het doet deugd dat men papa niet vergeten is”, zegt Laura, die al even creatief is als haar vader. Zelf schildert de dochter van Herman de Coninck, en ontwikkelt ze geuren. [naar artikel]


6. Beleg je bruschetta met deze verrassende ingrediënten en je wil nooit meer terug naar tomatensalsa (09/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Bruschetta met tomaten is een Italiaanse klassieker onder de aperitiefhapjes. Maar misschien ook een tikkeltje banaal, niet? Doe eens gek en laat... [naar artikel]


7. Tomatensalsa in plaats van mayonaise en geen worst, maar kip: zo hou je de barbecue gezond (24/06/2020 - Gazet van Antwerpen)

De klassieke ingrediënten voor een barbecue zijn vlees, sauzen, brood en alcohol. Maar als je heel frequent een barbecuetje meepikt, zal het tegen het einde van de zomer een nefast effect hebben op je gewicht en bijgevolg ook je algemene gezondheid. Michaël Sels, hoofddiëtist van het UZA, geeft zijn tips om te genieten zonder al te groot schuldgevoel. [naar artikel]


8. RECEPT Fajitas met rundergehakt, avocado en tomatensalsa (03/01/2023 - Gezond.be)

Zelfs de kleinste aanpassingen kunnen het verschil maken om goede voornemens dit jaar wél vol te houden. Voeding speelt hierin een belangrijke rol: gezond eten geeft je een fitter gevoel, en samen lekker eten zorgt er ook voor dat je tot rust komt. Laat je de komende weken inspireren door HelloFresh om vast te houden […] Het bericht RECEPT Fajitas met rundergehakt, avocado en tomatensalsa verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!