Haaland scoort elke negentien minuten

03/02/2020 - 03:31
"Geen omschrijving gevonden."

1. Om de negentien minuten een goal: Haaland dendert voort bij Dortmund en zet Witsel in de schaduw (01/02/2020 - Het Belang van Limburg)

Erling Braut Haaland blijft de voetbalwereld verbazen. De Noorse spits scoorde zaterdagnamiddag opnieuw twee keer voor zijn nieuwe club Borussia Dortmund en zit na amper drie wedstrijden aan zeven doelpunten. Goed voor een waanzinnig gemiddelde van een doelpunt om de negentien minuten. Axel Witsel scoorde de 4-0 in de 5-0 zege van de Borussen tegen Union Berlin. [naar artikel]

2. Genk-killer Haaland scoort hattrick in 23 minuten bij debuut voor Dortmund (18/01/2020 - Het Belang van Limburg)

Borussia Dortmund is de terugronde in de Bundesliga begonnen met een zege. Die Borussen moesten er wel voor knokken, want het kwam tot twee keer toe op een achterstand van twee doelpunten bij Augsburg. Uiteindelijk werd er met 3-5 gewonnen. Thorgan Hazard gaf twee assists en Axel Witsel vierde zijn terugkeer na een neusbreuk, maar alle aandacht ging naar nieuwkomer Erling Haaland: het Noorse toptalent viel in na 56 minuten en scoorde meteen een hattrick. Haaland lukte in de groepsfase van de Champions League ook al een hattrick tegen KRC Genk [naar artikel]

3. Haaland breekt record en scoort tegen Nottingham Forest tweede hattrick in vijf dagen tijd (31/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Erling Haaland ging tegen Nottingham Forest (6-0) met alle eer en aandacht lopen. De 22-jarige spits van Manchester City schitterde door in 39 minuten drie keer te scoren. Voor de Noorse sensatie was het zijn tweede hattrick op rij. Kevin De Bruyne loste hem 20 minuten voor tijd af. [naar artikel]

4. Haaland scoort wereldgoal, Doku dribbelt zich in 10 minuten naar record, Openda scoort en maakt ruzie (08/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Manchester City is al zeker van een plaats in de achtste finales van de Champions League. Met invaller Doku gingen ze bijzonder vlot voorbij Rode Ster Belgrado. Erling Haaland (2x) en Phil Foden zorgden voor de doelpunten. Ook Loïs Openda en Leipzig zijn al zeker van de eindronde na een 1-2-overwinning op het veld van Young Boys. Openda was trefzeker en scoorde z’n tweede Champions League-doelpunt. [naar artikel]

5. Haaland breekt record en scoort tegen Nottingham Forest tweede hattrick in vijf dagen tijd, KDB valt in met assist (31/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

6. Haaland is niet enige Noorse sensatie: ex-Buffalo Sørloth als topschutter op titelkoers in Turkije (24/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Negentien doelpunten in 22 wedstrijden: Alexander Sørloth (24) scoort er dit seizoen lustig op los in Turkije. De Noor liet vorig jaar bij AA Gent... [naar artikel]

7. LIVE. Haaland scoort zijn eerste maar zeker niet laatste goal voor Man City: Noor dwingt penalty af en zet om (07/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Eerste speeldag • London Stadium • Aftrap: 17u30 • Scoort Haaland bij z'n Premier League-debuut? [naar artikel]

8. Haaland mist penalty en scoort dan 0-1, maar Man City heeft nog late goal Rodri nodig om foutloos te blijven (27/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Geen puntenverlies voor quadruple-winnaar Manchester City op Bramall Lane, maar wat scheelde het. Nadat Erling Haaland een penalty gemist had scoorde hij toch nog zijn onvermijdelijke goal, alleen maar om Sheffield United vijf minuten voor tijd zien gelijk te maken. Enkele minuten later was daar Rodri to the rescue. De Spanjaard, met een patent op belangrijke goals, bezorgde City toch nog de zege. [naar artikel]

9. VIDEO. Horrorstart voor Vincent Kompany en Burnley in Premier League: onvermijdelijke Erling Haaland scoort al na drie minuten (11/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Hij zal er zich wat anders van voorgesteld hebben. Vincent Kompany coachte vrijdagavond zijn allereerste Premier League-wedstrijd als trainer van Burnley tegen zijn ex-club Manchester City, maar na drie minuten was zijn team al op achtervolgen aangewezen. De onvermijdelijke Erling Haaland tekende voor de 0-1 nadat Rodri een voorzet van Kevin De Bruyne terug in het pak gekopt had. [naar artikel]

10. LIVE. Salah heeft 19 minuten nodig om te scoren in nieuwe seizoen, Mané doet er daarna twee bij (12/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 14u30 • Mignolet in de tribune, Karius op bank • Salah scoort al na negentien minuten • West Ham met vijf aanwinsten in basis [naar artikel]

11. Erling Haaland is niet te stoppen en scoort nog voor rust zijn tweede hattrick op rij voor Manchester City (31/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Geen Kevin De Bruyne, geen probleem voor Erling Haaland. De Noorse topspits had er na 38 minuten alweer drie in het netje liggen voor Manchester City tegen Nottingham Forrest. Goed voor zijn tweede hattrick op rij en de veertiende uit zijn carrière. Straf. Haaland zit intussen al aan negen goals dit seizoen. Niemand deed ooit beter in zijn eerste vijf matchen in de Premier League. [naar artikel]

12. De eerste van vele: Erling Haaland scoort al na twaalf minuten z’n eerste in loondienst van Manchester City (24/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Het heeft niet lang geduurd vooraleer Erling Haaland zijn eerste goal voor zijn nieuwe club Manchester City in de boeken mocht schrijven. In een oefenpartij tegen Bayern München tekende de Noor meteen voor het enigste doelpunt. [naar artikel]

13. LIVE. GOAL! Erling Haaland scoort na amper 3 minuten tegen Köln (20/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Bundesliga • Aftrap: 15u30 • RheinEnergieStadion • Witsel is gekwetst bij Dortmund, geen Bornauw bij FC Köln [naar artikel]

14. LIVE MAN CITY-LEIPZIG. Net geen wereldgoal voor De Bruyne, maar City wel in zetel: Haaland scoort penalty en rebound nadat ‘KDB’ staalhard tegen lat knalt! (14/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Manchester City wil zich vanavond in eigen huis kwalificeren voor de kwartfinales van de Champions League. Na de draw in Duitsland is City nu op een drafje op weg naar de kwartfinales. Haaland zette een penalty om en scoorde twee minuten nadien al de 2-0. Volg het op de voet in onze liveblog. [naar artikel]

15. LIVE. Haaland scoort na amper 3 minuten tegen Köln, Hazard laat de 0-2 liggen! (20/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

16. Sensatie Haaland scoort tweeklapper tegen PSG, maar: “Ik ben niet zo tevreden met mijn prestatie” (19/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Dortmund haalde het gisteravond met 2-1 van Paris Saint-Germain dankzij twee goals van Erling Haaland. PSG-winger Thomas Meunier zat dus in het... [naar artikel]

17. Sensatie Haaland scoort tweeklepper tegen PSG, maar: “Ik ben niet zo tevreden met mijn prestatie” (19/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

18. Jeffrey Swinnen scoort driemaal in twaalf minuten voor Zonhoven United (21/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Met drie goals in twaalf minuten (tussen minuut zeven en negentien) stelde Jeffrey Swinnen (19) kopploeg Schoonbeek-Beverst (1prov.) voor een hopeloze opdracht om aan de topper in Zonhoven iets over te houden: 5-2. [naar artikel]

19. VIDEO. De negentien gouden minuten van Lotte: Kopecky doet het onmogelijke en pakt twee Europese titels met zeven (!) minuten rust (13/01/2024 - Het Belang van Limburg)

Onwaarschijnlijk, fenomenaal, formidabel. Superlatieven schieten tekort voor wat Lotte Kopecky zaterdagavond gepresteerd heeft op het EK baanwielrennen. In nauwelijks negentien minuten veroverde ze twee Europese titels. Du jamais vu. [naar artikel]

20. Haaland mist penalty en scoort dan 0-1, maar Man City (met Doku op bank) heeft nog late goal nodig om foutloos te blijven (27/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Geen puntenverlies voor quadruple-winnaar Manchester City op Bramall Lane, maar wat scheelde het. Nadat Erling Haaland een penalty gemist had scoorde hij toch nog zijn onvermijdelijke goal, alleen maar om Sheffield United vijf minuten voor tijd zien gelijk te maken. Enkele minuten later was daar Rodri to the rescue. De Spanjaard, met een patent op belangrijke goals, bezorgde City toch nog de zege. Aanwinst Jérémy Doku zat meteen in de selectie en op de bank, maar viel niet in. [naar artikel]

21. Haaland (19 jaar en 58 dagen) scoort drie keer in één helft bij zijn CL-debuut. Hoe straf is dat? (17/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Pijnlijke avond voor Racing Genk in Salzburg. De hoofdverantwoordelijke daarvoor was Erling Haaland, die met drie goals een groot aandeel had in de... [naar artikel]

22. Erling Haaland nu ook officieel voorgesteld bij Manchester City en meteen is hij de publiekslieveling: “Ik wil mij hier amuseren” (10/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Een ontspannen Erling Haaland (21)werd zondag officieel aan de pers voorgesteld bij Manchester City. De superspits hoopt bij de Citizens vooral te genieten van het voetbal. “Als de fans een Haaland zien die lacht, die zich amuseert, dan zullen ze ook een Haaland zien die vaak scoort.” De reactie van de vele opgedaagde fans was alvast veelbelovend. [naar artikel]

23. LIVE. Wat een fenomeen! Haaland scoort al na 39 minuten hattrick tegen Forest (31/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Vijfde speeldag Premier League • Aftrap: 20u30 • Etihad Stadium • Mangala is geblesseerd bij Nottingham [naar artikel]