13/02/2020 - 07:31
"Niet zozeer over enkele cruciale beslissingen, wél over de aanpak van scheidsrechter Lawrence Visser had Club Brugge zijn bedenkingen. Blauw-zwart..."

1. Club met bedenkingen over aanpak ref, al zag die wel een penalty voor Standard door de vingers: “Vissertje doet ook gewoon z'n best, hoor” (13/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Niet zozeer over enkele cruciale beslissingen, wél over de aanpak van scheidsrechter Lawrence Visser had Club Brugge zijn bedenkingen. Blauw-zwart... [naar artikel]

2. Guga in reverse: Het Hengelloze Vissertje (15/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Guga kreeg de opdracht van Gert om een filmpje te maken dat er indrukwekkend uitziet als je het achterstevoren afspeelt. Het resultaat is er één [naar artikel]

3. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

4. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

5. BEDPRAAT. “Zijn vingers gleden binnen bij mij op hetzelfde ritme waarmee hij op mijn vingers zoog” (06/06/2021 - Het Belang van Limburg)

Elke week vertelt een m/v/x over zijn of haar laatste vrijpartij. Deze week: verpleegster Yasmijn, 29 jaar. Ze had achttien sekspartners en heeft drie maanden een relatie. Een week geleden had ze voor het laatst seks. [naar artikel]

6. Oleg verloor zijn vingers na Russische folteringen: "Ze sneden in mijn vingers en die begonnen al snel te rotten" (01/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

De Oekraïense Oleg Moskalenko werd gevangengenomen en gemarteld door Russische troepen. Hij overleefde hun gruweldaden, maar houdt er wel serieuze verwondingen aan over. Verschillende vingers moesten geamputeerd worden nadat de Russen in zijn vingers sneden. “Ze hebben me in een put gestoken van twee meter diep en aan mijn lot overgelaten”, vertelt hij. [naar artikel]

7. Club speelt met vuur en verbrandt zijn vingers: late penalty kost landskampioen twee punten (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

1-1 en een meer dan verdiend punt voor Standard. Club Brugge liet zich op Sclessin bijna een hele wedstrijd aftroeven door erg gretige Rouches. Voor rust ontsnapte het tot twee keer toe na zeldzame slordigheden van Mignolet. Standard deed zichzelf tekort, zeker toen Lestienne een strafschop én de herneming miste. Zo leek Diatta na de enige voltrokken Brugse aanval van de match over de puntenverdeling te beslissen, maar in de slotfase kregen de Rouches loon naar werken. Gavory zette een nieuwe penalty na handspel van Rits feilloos om. [naar artikel]

8. Club speelt met vuur en verbrandt zijn vingers: discutabele penalty kost landskampioen twee punten (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

9. Scheidsrechter Jonathan Lardot tikt VAR op de vingers en geeft Brian Riemer gelijk: “Anderlecht had een penalty moeten krijgen” (23/10/2023 - Het Belang van Limburg)

En of Standard-Anderlecht een beladen partij was. Door het scoreverloop, door de kolkende sfeer en zeker ook door enkele gecontesteerde scheidsrechterlijke beslissingen. Dienstdoend ref Jonathan Lardot zorgde vandaag zelf voor duiding. “Anderlecht had een penalty moeten krijgen.” [naar artikel]

10. Verdiende Club vlak voor tijd een penalty na hands? Onze huisref Tim Pots: “Geen penalty” (18/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Vier minuten voor tijd consternatie op Jan Breydel. Na een goede combinatie tussen Vormer en Diatta bracht de jonge Senegalees de bal voor doel.... [naar artikel]