Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Restaurants Barnaba en Tartufo serveren paaslunch aan ziekenhuispersoneel in Heusden-Zolder

12/04/2020 - 18:25
"“Onder het motto #samensterk” trakteerden restaurants Barnaba uit Koersel en Tartufo uit Heusden-Zolder, zondagmiddag 150 verplegers en verpleegsters van het Sint-Franciscusziekenhuis op een paaslunch. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Restaurants Barnaba en Tartufo serveren paaslunch aan ziekenhuispersoneel in Heusden-Zolder (12/04/2020 - Het Belang van Limburg)

“Onder het motto #samensterk” trakteerden restaurants Barnaba uit Koersel en Tartufo uit Heusden-Zolder, zondagmiddag 150 verplegers en verpleegsters van het Sint-Franciscusziekenhuis op een paaslunch. [naar artikel]


2. Kamp van Beverlo trakteert senioren met paaslunch (16/04/2019 - Het Belang van Limburg)

De eenheid Kamp van Beverlo nodigt jaarlijks een 60-tal plaatselijke ouderlingen uit voor een paasfeest in villa Astrid. “Een traditie waarmee we de banden met onze burgerbevolking willen bewaren. Voor onze gasten is het tegelijk een verzetje om in een andere omgeving te vertoeven. Voor sommigen is het tegelijk een beetje terug de legersfeer opsnuiven, want bij de Kampenaren is defensie nooit ver weg”, weet korpscommandant Marc De Wachter. Ook de paashaas was van de partij en in de desserts zat een boon verstopt waarmee een nieuw koningskoppel werd aangeduid. [naar artikel]


3. Leden van Neos Bree genieten van paaslunch (06/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Op 1 april organiseerde Neos Bree een paaslunch ter vervanging van het uitgestelde kerstfeest en de nieuwjaarsreceptie. 87 leden schreven in voor deze activiteit. [naar artikel]


4. Restaurants serveren ze al, maar mosselseizoen nog niet begonnen: "Wie echt lekkere mosselen wil, wacht nog twee weken" (17/06/2020 - VRT NWS)

In sommige restaurants staan er nu al Zeeuwse mosselen op het menu, maar volgens mosselhandelaars kan dat niet. Het seizoen van de bodemcultuurmosselen start pas eind juni. "En dat zijn de échte Zeeuwse mosselen." [naar artikel]


5. Ook eetcafés en koffiebars moeten dicht in Brussel: "Hun hoofdactiviteit is niet het serveren van eten zoals bij restaurants" (08/10/2020 - VRT NWS)

Er is meer duidelijkheid over welke horecazaken in Brussel wel of niet moeten sluiten gedurende een maand. Daar was wat verwarring rond maar het kabinet van minister-president Vervoort heeft nu duidelijk gemaakt dat alleen restaurants open mogen blijven. Eetcafés moeten dus ook dicht. [naar artikel]


6. Goede voornemens? Deze restaurants serveren een stevige portie groenten (07/01/2021 - Het Belang van Limburg)

Na de feesten en bij de start van het nieuwe jaar is het tijd voor goede voornemens. Ons voornemen: meer groenten eten. Goed voor je gezondheid en voor het milieu. Bij deze restaurants zit je alvast goed. [naar artikel]


7. Verpleegster Patricia uit Houthalen-Helchteren roept restaurants op om kleinere porties te serveren voor mensen met maagverkleining (04/03/2023 - VRT NWS)

Verpleegster Patricia Corstjens uit Houthalen-Helchteren roept restaurants op om na te denken over maaltijden die aangepast zijn aan mensen met een maagverkleining. Zelf kreeg ze vorig jaar een gastric bypass en sindsdien heeft ze moeite met grote porties. "Klanten met allergieën krijgen aangepaste gerechten, maar voor klanten met een maag ter grootte van een kiwi lijkt er minder begrip." [naar artikel]


8. Week van de steak-friet: deze 10 restaurants serveren de beste versie volgens Stijn Baert: “Vanaf de eerste hap was dit een winnaar” (06/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vandaag gaat de Week van de steak-friet van start, georganiseerd door VLAM voor de zevende keer. Nog tot en met 13 oktober zet de organisatie het populaire gerecht met vlees van bij ons in de kijker. HLN-foodie en grote steak-frietliefhebber Stijn Baert ging 7 maanden lang voor HLN op zoek naar de meest smakelijke versie van het gerecht. Als je geen tijd hebt om het zelf te maken, waar schuif je dan het liefst je voeten onder tafel voor de beste biefstuk? “Duurder blijkt écht niet altijd beter te zijn.” [naar artikel]


9. 25 restaurants serveren week lang geen vlees tijdens ‘Week zonder Vlees’: 4 Limburgse deelnemers (23/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Van maandag tot zondag halen 25 restaurants, waarvan 3 sterrenrestaurants, het vlees van hun menukaart. Op die manier willen de chefs hun steun betuigen aan de eerste editie van de Belgische Week zonder Vlees. Er staan vier Limburgse restaurants op de lijst. [naar artikel]


10. Olijfolieschandaal in Rome: restaurants serveren valse olie uit illegale laboratoria (05/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

In Rome zijn minstens vijftig restaurants betrapt op het gebruik van valse olijfolie. Door een tegenvallende olijfoogst worden flessen aangeboden die eigenlijk zaadolie bevatten, vermengd met bètacaroteen en chlorofyl, en als authentieke extra vierge olijfolie worden verkocht. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!