Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Lekker zoet! Loïc maakt aardbeien sorbet

16/05/2020 - 12:11
"VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Lekker zoet! Loïc maakt aardbeien sorbet (16/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]


2. “Van uit alle hoeken van ons land komen ze aanschuiven voor speciale aardbeien”: 3 eigenaars van aardbeien drive-ins over deze nieuwe trend (14/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Wie zomer zegt, zegt aardbeien. En dat deze fruitsoort ontzettend populair is bij de Vlaming blijkt ook uit de cijfers van VLAM, waarbij de aardbei de sterkste stijger was van het meest gekochte fruit in 2022. Efi, Gina en Anne baten zelfs heuse aardbeien drive-ins uit, waar je terechtkan voor de fruitsoort in een speciaal jasje. Hoe werkt het concept? Wat verkopen ze? En hoe ziet een hoogdag eruit voor hen? “Uit al hoeken van ons land komen ze langs voor een pretpakket.” [naar artikel]


3. PROMOJAGERS SUPERTIP. Hier koop je nu al Belgische aardbeien in promo: “Heel zoet en sappig” (20/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Het Belgische aardbeienseizoen is uit de startblokken geschoten. De eerste aardbeien van eigen bodem zijn normaal gezien altijd prijzig, maar niet zo bij warenhuisketen Delhaize. Daar loopt al meteen een promotie. En die is volgens Promojagers België niet te versmaden. [naar artikel]


4. Griekse of magere yoghurt? Roomijs of sorbet? Dit is de beste keuze (30/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

We kennen allemaal de basisregels voor een gezond lichaam: beweeg voldoende, slaap genoeg en eet gezond. Maar als je dan door de gangpaden van de... [naar artikel]


5. Desserttip van Nathalie Meskens: gezonde chocolade sorbet (31/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ze zag er plots zo goed uit: stralend, sportief en goed in haar vel. Nathalie Meskens kreeg zoveel vragen over haar transformatie dat ze nu haar... [naar artikel]


6. Fruitsla 2.0: met een bol sorbet en ricotta maak je ze extra decadent (13/07/2018 - Het Laatste Nieuws)

Ah, fruitsla. What's not to love? Het is lekker zoet, gevarieerd, zit boordevol vitamines én je kan er erg creatief mee zijn. Sorbet en ricotta... [naar artikel]


7. Sorbet in cocktails: “Veel lekkerder dan ijsblokjes” (21/07/2018 - Het Belang van Limburg)

Of ze er de wereld mee gaan veroveren is twijfelachtig, maar qua originaliteit hebben Jeffrey Aguilera en Nick Deflem alvast gescoord door cocktails met schepijs te combineren. Ze vervangen de traditionele ijsblokjes door sorbet, waardoor de smaak van de cocktail niet verslapt. Het voegt er, volgens de initiatiefnemers, zelfs een extra dimensie aan toe. [naar artikel]


8. Feit of fabel: is sorbet gezonder dan roomijs? (16/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

In de zomer snakken we geregeld naar een ijsje om af te koelen. Veel mensen die letten op hun lijn hebben dan de neiging om voor sorbetijs te gaan om dat dit gezonder zou zijn. Maar heeft dat wel zin? Is sorbetijs echt beter voor je gezondheid en taille dan roomijs, of maken we dat onszelf alleen maar wijs? Hoofddiëtist van het UZA Michaël Sels legt het ons uit. [naar artikel]


9. Zo haal je meer uit je aardbeien deze zomer: “Verrassend lekker in gebak of frisse salade” (11/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Juni is het topseizoen voor Belgische aardbeien. Ze zijn niet alleen op hun stevigst, maar zitten dan vol met friszoet sap, wat extra smaak oplevert. Puur of in confituur zijn ze zalig, maar ze smaken ook verrassend in tal van andere gerechten. Met deze drie recepten haal je het meeste uit je aardbeien deze zomer. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!