De allerbeste paella, traditioneel bereid boven een houtgestookt vuur, at foodie Sonja Peeters drie jaar geleden in Valencia, in Casa Carmela.... [naar artikel]
In de rubriek "Real Madrid verlengt het contract van speler X" is vandaag Marco Asensio aan de beurt. Real laat zijn goudhaantje bijtekenen tot 2023. [naar artikel]
Tomaten zijn een zegen voor je huid, reden genoeg om jezelf te trakteren op een fris glaasje gazpacho. Geef je humeur een zonnige boost met dank... [naar artikel]
‘Un milagro mas, por favor’. Nog één mirakel graag. Na zijn forfait voor het toernooi van Rome zal Rafael Nadal (36) over 21 dagen Roland Garros aanvatten zonder één enkele voorbereidingsmatch gespeeld te hebben. Als de veertienvoudige winnaar tenminste fit geraakt... [naar artikel]
Frank 'Paella' Vermeulen uit Temse maakte zijn eerste paella in 1964. Op 29 september van dit jaar, bijna 60 jaar later, maakt hij zijn laatste paella klaar. “Ik word er bijna 80, ik moet beginnen met genieten”, zegt Vermeulen. Zijn geheim is een mix van paellakruiden uit Mallorca. [naar artikel]
Toen ze als student stage liep op Mallorca, viel Hermelien De Vos als een blok voor een lokale barman. Vandaag wonen ze met hun twee dochters in... [naar artikel]
Geen vakantie in Spanje dit jaar? No hay problema, er zijn in ons land genoeg Spaanse en andere restaurants waar de keuken van het Iberische schiereiland eer aangedaan wordt. Wij maakten een rondje langs zeven Limburgse eethuizen om er paella te gaan proeven, en deelden zelfs een tien op tien uit. [naar artikel]
Onze reporter Kristien Morato maakte samen met Blake Lively cupcakes terwijl ze vertelde over de mysterieuze film "A Simple Favor" die vanaf... [naar artikel]
Er is geen grotere klassieker dan heerlijke frietjes uit de frituur. Of je nu op vakantie bent of gewoon thuis, frietjes met mayonaise smaken altijd. Maar waar eet je de lekkerste aan de Belgische kust? En welke saté erbij overtuigt chef Luc Bellings in Knokke, Oostduinkerke, Middelkerke, Heist en Blankenberge? “Qua prijs-kwaliteit kan je hier zéker tevreden zijn.” [naar artikel]
Nadine – de vrouw van René Redzepi, ‘s werelds beste chef – maakt deze gerechten voor haar man als hij thuis is.?Hoe groot is dan de kans dat ook jij bewondering oogst als je deze lekkernij uit je eigen keuken tovert??Aan de slag, dus! [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.