Een knap interieur waarin verschillende stijlen elkaar ontmoeten. En op de kaart vind je lekkere gastrobites. Smaak en beleving staan centraal in Desiderata Gastro Bar in Heusden-Zolder. [naar artikel]
Of je nu als moslim meedoet met de Ramadan of als niet-moslim gewoon lekker wil eten, bij de superpopulaire Marokkaanse kokkin Choumicha vind je zeker lekkere gerechtjes om zomerse avonden meer kleur en smaak te geven. Tijdens de Ramadan geven we je wekelijks 7 van haar gerechten om zo de week door te komen. Hierboven ontdek je alvast hoe je Kiptajine met Makfoul kan bereiden. Verder kan je deze week samen met Choumicha lekkere pizza Calzone, lamskoteletten met tomatenconfituur, cake en nog veel meer maken. Ontdek alle gerechtjes hieronder. Smakelijk!! [naar artikel]
Buiten nadert de herfst. In tv-land recidiveert de lente. Twee weken lang proefden we van zo veel mogelijk gangen uit het copieuze nieuwe tv-menu. Een 'topgeregje' zat er, vooralsnog, niet tussen. Het was soms lekker, (te) vaak doorsnee en af en toe niet te vreten. Tijd voor een eerste rapport. [naar artikel]
Nog een kleine maand pruttelen en VTM serveert 'Mijn keuken mijn restaurant'. Een nieuw programma gebaseerd op de succesrecepten van 'De beste... [naar artikel]
Deze zomer verzamelen we negen weken lang de leukste zomerterrassen, met elke keer een andere Bekende Limburger in de hoofdrol. Deze week verklapt seksuologe Kaat Bollen ons haar favoriete wijnterras. [naar artikel]
The Gilded, het restaurant in het hotel van Mousa Dembélé, opent volgende maand opnieuw de deuren. In juni vertrok chek-kok Nick De Backer er, en het restaurant sloot enkele maanden de deuren. Maar nu heeft de familie Dembélé een nieuw team klaar om het restaurant in hotel De Gulde Schoen te runnen. En je hoeft maar 1 ding te doen in dat restaurant: je eten delen. [naar artikel]
Exit klassiek driegangenmenu, enter foodsharing! Steeds meer restaurants kiezen voor het luchtige sharingconcept waarbij je gerechtjes deelt met je tafelgenoten. Bij deze Limburgse zaken eet je van alles een beetje en krijg je de gezelligheid er gratis bij. [naar artikel]
Elke Belg houdt van frieten. Zes op de tien eten ze zelfs minstens wekelijks. Sterrenchef Luc Bellings bezocht vorige week al de bekendste frietkoten van de Vlaamse hoofdsteden. Maar hoe maak je ze zelf het lekkerst klaar? Welke aardappel en frietvet kies je? Wij vroegen naar aanleiding van de Week van Friet aan Davy Vannieuwenhuyze en Melissa Buyse van Frituur Davy in Bissegem (Kortrijk) - uitgeroepen tot de beste frituur van Vlaanderen 2019 - hun gouden tips. [naar artikel]
Het Boescafé is een gevestigde waarde in Kortessem. Zopas opende de familie Boes er een tweede zaak: Boesting, waar je klassiekers kan eten, maar evenzeer kan genieten van het hippe foodsharing concept. Wij schoven er de voetjes onder tafel om te smullen van een cozy sharing plate. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.