Standard pakt in extremis punt na discutabele strafschopfase

17/10/2020 - 22:39
"Club Brugge en Standard hebben elkaar in evenwicht gehouden na een felbevochten topper op Sclessin. Club leek lang op weg naar de drie punten na een doelpunt van Diatta en een gemiste strafschop van Lestienne, maar in de toegevoegde tijd ging de bal weer op de stip na een discutabel hands van Rits. Gavory scoorde wél vanaf elf meter."

1. Standard pakt in extremis punt tegen Club Brugge na discutabele strafschopfase (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge en Standard hebben elkaar in evenwicht gehouden na een felbevochten topper op Sclessin. Club leek lang op weg naar de drie punten na een doelpunt van Diatta en een gemiste strafschop van Lestienne, maar in de toegevoegde tijd ging de bal weer op de stip na een discutabel hands van Rits. Gavory scoorde wél vanaf elf meter. [naar artikel]

2. Union lijdt puntenverlies na late opdoffer: Westerlo pakt in extremis punt bij de leider na discutabele penalty (10/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

De ongeslagen reeks zet zich voort, maar Union lijdt wel puntenverlies. Na een vermakelijke pot voetbal was de leider op weg naar de overwinning tegen Westerlo, maar een discutabele VAR-ingreep in blessuretijd (en dus strafschop voor de Kemphanen) besliste daar anders over. [naar artikel]

3. Union lijdt puntenverlies na late opdoffer: Westerlo pakt in extremis punt bij de leider na discutabele VAR-ingreep (10/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

4. Legear bezorgt Standard in extremis nog een onverhoopt punt in 't Kuipje (31/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Met meer geluk dan wijsheid heeft Standard vandaag een punt gepakt. In 't Kuipje leek Westerlo lange tijd op weg naar een verdiende zege, tot [naar artikel]

5. Club slikt in extremis gelijkmaker bij Standard na discutabele penaltyfase (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

1-1 en een meer dan verdiend punt voor Standard. Club Brugge liet zich op Sclessin bijna een hele wedstrijd aftroeven door erg gretige Rouches. Voor rust ontsnapte het tot twee keer toe na zeldzame slordigheden van Mignolet. Standard deed zichzelf tekort, zeker toen Lestienne een strafschop én de herneming miste. Zo leek Diatta na de enige voltrokken Brugse aanval van de match over de puntenverdeling te beslissen, maar in de slotfase kregen de Rouches loon naar werken. Gavory zette een nieuwe penalty na handspel van Rits feilloos om. [naar artikel]

6. Standard pakt in extremis verdiend punt op eigen veld dankzij geklungel in STVV-defensie (06/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Standard heeft zichzelf een slechte dienst bewezen in de strijd om Europees voetbal. De Rouches raakten in eigen huis niet verder dan 1-1 tegen een ultradefensief STVV. Stipe Perica tekende in blessuretijd voor de gelijkmaker. [naar artikel]

7. Rits redt Brugge in slotfase, Genk moet vrezen voor Play-off 1 (01/03/2020 - De Standaard)

Een incidentrijke topper tussen Genk en Club Brugge eindigde op 1-2, en dat was op basis van de kansen verdiend. Club trof na de rust twee keer de paal en scoorde nog in extremis via Rits, maar Genk mag klagen over een niet gefloten rode kaart en een discutabele strafschopfase. [naar artikel]

8. Onwaarschijnlijk! Bodart bezorgt Standard in slotminuut een punt tegen Eupen (21/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Ongelooflijk. Arnaud Bodart heeft in de slotminuut een punt gered voor Standard. De doelman van de Rouches kwam bij een 1-2-tussenstand mee bij een vrijschop en trapte de gelijkmaker in extremis binnen. [naar artikel]

9. Standard sleept verdiend punt uit de brand tegen Club Brugge dankzij discutabele strafschop in slotfase (17/10/2020 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge staat voorlopig gelijk met Charleroi aan de leiding van de Jupiler Pro League na een duur bevochten 1-1 op Standard. Diatta zette blauw-zwart op voorsprong, maar de Rouches scoorden in de slotfase na een discutabele penalty. Eerder had Simon Mignolet al een (onterechte) penalty gered van Lestienne en had de Brugse defensie een resem kansen cadeau gedaan aan de thuisploeg. [naar artikel]

10. Club Brugge klopt Genk: Rits helpt ex-club KV Mechelen in strijd om Play-off 1 (01/03/2020 - Gazet van Antwerpen)

11. Gok Vanderhaeghe pakt goed uit: Invaller Medley bezorgt KVO punt in extremis (08/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

KV Oostende heeft in extremis een punt gepakt in Seraing. KVO mocht in de tweede helft lange tijd tegen tien man voetballen, maar de penaltygoal van Mouandilmadji leek lang overeind te blijven voor de thuisploeg. Invaller Zech Medley kopte de gelijkmaker in extra tijd binnen. [naar artikel]

12. Tienkoppig OHL pakt in extremis puntje aan de Gaverbeek na dol slot (01/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Een tienkoppig OHL pakte vanavond in extremis een punt aan de Gaverbeek (2-2). Kostovski wiste in minuut 87 goals van Harbaoui en De Pauw uit.... [naar artikel]

13. Standard pakt in extremis puntje na flater van Eupense doelman (26/01/2017 - Het Belang van Limburg)

Standard heeft geen goede zaak gedaan voor Play-Off 1. De Rouches leden in Eupen alweer puntenverlies maar moesten finaal nog blij zijn met een punt. Na amper drie minuten waren de Luikenaars op voorsprong gekomen maar in een desastreuze tweede helft leken ze kopje-onder te gaan. Tot de doelman van Eupen in de fout ging: 2-2. [naar artikel]

14. VIDEO: Standard pakt in extremis tweede overwinning van het seizoen na tumultueuze wedstrijd (24/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Standard tegen Lokeren is geëindigd op 2-1 dankzij goals van Benchaib, Cop en Mpoku. Het was een echte non-match zonder al te veel kansen. Wel [naar artikel]

15. Belgen in het buitenland – Dendoncker pakt met Wolverhampton in extremis punt tegen Newcastle (12/02/2019 - Metro)

Rode Duivel Leander Dendoncker heeft maandagavond met Wolverhampton thuis 1-1 gelijkgespeeld tegen staartploeg Newcastle. Het ging om de laatste partij van speeldag 26 in de Premier League. Isaac Hayden scoorde na 56 minuten de 0-1 in het Molineux Stadium. Diep in de toegevoegde tijd bezorgde Willy Boly de Wolves alsnog een punt. Dendoncker stond voor […] Het bericht Belgen in het buitenland – Dendoncker pakt met Wolverhampton in extremis punt tegen Newcastle verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

16. Eupen pakt in extremis punt op Anderlecht na defensief geklungel van Luckassen (27/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht leek tegen Eupen lang op weg naar de zege, tot Luckassen in extremis aan het knoeien ging (1-1). Ferme domper voor paars-wit, dat niet... [naar artikel]

17. De kop is eraf voor Leko: Standard pakt felbevochten punt op Cercle (26/01/2024 - Het Belang van Limburg)

Standard heeft zijn eerste punt beet onder Ivan Leko. In een wedstrijd die weinig om het lijf had hield het Cercle Brugge in eigen huis op een 1-1-gelijkspel. [naar artikel]

18. Invaller Kaya doorbreekt de vloek en redt punt voor STVV in knotsgek slot tegen Standard (12/04/2024 - Het Belang van Limburg)

STVV leek lange tijd af te stevenen op een thuisnederlaag tegen Standard, maar uitgerekend Fatih Kaya redde in extremis een punt voor STVV na een onwaarschijnlijk spektakelstuk. Opnieuw kantelde Thorsten Fink met zijn wissels de wedstrijd die op 3-3 eindigde. [naar artikel]

19. Antwerp sleept in extremis punt uit de brand tegen STVV (22/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp heeft in extremis een punt gepakt op Stayen. De Great Old slikte in minuut 87 de 1-0 na een goal van Suzuki. Maar Refaelov zette de... [naar artikel]

20. Liverpool pakt in extremis de zege na goals in 88ste en 94ste minuut in Villa Park (02/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Liverpool heeft nieuw in de Premier League nipt kunnen afwenden. Op bezoek bij Aston Villa liep de competitieleider tegen een discutabele goal van... [naar artikel]

21. Noë Dussenne bezorgt tienkoppig Standard in extremis punt tegen Gent (22/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Standard en AA Gent beten vrijdagavond de spits af met een 2-2-gelijkspel in de openingswedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen. In de slotminuut zorgde Dusenne voor de late gelijkmaker. De Rouches stonden al na een kwartier met tien man. [naar artikel]

22. Lokeren pakt in extremis punt op Eupen (29/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Lokeren heeft in zijn eerste match zonder Leekens onmiddellijk een punt gepakt. Het speelde 2-2 gelijk in Eupen. Eupen kwam op voorsprong via een [naar artikel]