25/10/2020 - 19:28
"Vitesse heeft op de zesde speeldag van de Eredivisie met 2-1 gewonnen van PSV. Lois Openda scoorde het winnende doelpunt in de 54e minuut en smeerde PSV zo de eerste nederlaag van het seizoen aan. Twintig minuten na zijn doelpunt werd de Belgische spits naar de kant gehaald."

1. Football Talk. Openda smeert PSV eerste nederlaag aan - Napoli buigt achterstand om (25/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Vitesse heeft op de zesde speeldag van de Eredivisie met 2-1 gewonnen van PSV. Lois Openda scoorde het winnende doelpunt in de 54e minuut en smeerde PSV zo de eerste nederlaag van het seizoen aan. Twintig minuten na zijn doelpunt werd de Belgische spits naar de kant gehaald. [naar artikel]

2. Club-huurling Lois Openda smeert PSV eerste nederlaag aan (25/10/2020 - Het Belang van Limburg)

Vitesse heeft zondag op de zesde speeldag van de Eredivisie met 2-1 gewonnen van PSV. Lois Openda scoorde het winnende doelpunt in de 54e minuut en smeerde PSV zo de eerste nederlaag van het seizoen aan. Twintig minuten na zijn doelpunt werd de Belgische spits naar de kant gehaald. [naar artikel]

3. Leipzig smeert Dortmund zware nederlaag aan, Openda blinkt uit met goal en assist (27/04/2024 - Sporza)

RB Leipzig heeft zich tegen eerste achtervolger Dortmund weer wat steviger in de top 4 genesteld. In eigen huis tekende Loïs Openda voor de gelijkmaker en de assist bij de derde goal. Leipzig lijkt zich zo verzekerd te hebben van een Champions League-ticket, Dortmund kan als vijfde wellicht ook nog naar het kampioenenbal. [naar artikel]

4. Mönchengladbach haalt 0-2-achterstand op en smeert Bayern München tweede nederlaag van seizoen aan (08/01/2021 - Het Belang van Limburg)

Borussia Mönchengladbach heeft vrijdag op de vijftiende speeldag van de Duitse Bundesliga met 3-2 gewonnen van Bayern München. Voor Bayern was het nog maar de tweede nederlaag dit seizoen in de Bundesliga, en ook over alle competities heen. [naar artikel]

5. Football Talk. Napoli smeert Juve nederlaag aan - Raman en Schalke spelen gelijk - Malinwa moet Van Damme missen tegen Beerschot (13/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Napoli, zonder de aan de enkel geblesseerde Dries Mertens, heeft zaterdag de topper van de 22e speeldag in de Serie A met het kleinste verschil gewonnen van landskampioen Juventus: 1-0. Italiaans international Lorenzo Insigne scoorde na 31 minuten van op de stip het enige doelpunt van de wedstrijd. [naar artikel]

6. Football Talk. Prins Abdullah: “Beerschot heeft uitstekende resultaten gehaald”- Napoli smeert Juve nederlaag aan (14/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Beerschothoofdeigenaar Prins Abdullah bin Mosaad bin Abdulaziz toonde zich afgelopen donderdag als gastspreker bij Monshaat, de Algemene Autoriteit voor Kleine en Middelgrote Ondernemingen in Saoedi-Arabië, tevreden over de prestaties van Beerschot dit seizoen: “Ze hebben uitstekende resultaten behaald.” Over de Engelse club in zijn portefeuille Sheffield United en huidige rode lantaarn in hoogste klasse zei prins Abdullah “vertrouwen te hebben in een snelle terugkeer in de Premier League mocht de club zakken.” [naar artikel]

7. LIVE WK DARTS. ‘Dancing Dimi’ komt onder stoom en smeert Nederlander 2-0-achterstand aan (27/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Het verhaal van Kim Huybrechts op het WK darts zit erop. Onze 35-landgenoot vond geen regelmaat en ging onderuit tegen Ryan Searle (PDC 38), één plek hoger gerangschikt. Huybrechts keek tegen een 4-2 in sets aan. Plaatst Dimitri Van den Bergh (PDC 9) zich wel? Dancing Dimi neemt het op tegen Jermaine Wattimena (PDC 24). Volg het op HLN.be en VTM 4! [naar artikel]

8. Union komt in lastige eerste helft op achterstand, maar smeert Cappellen toch nog monsterscore aan (09/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Union stoot door naar de achtste finale van de Croky Cup na een 1-7 overwinning tegen Cappellen. In de eerste helft kwamen de Brusselaars nochtans op achterstand, maar in de tweede helft walste Union over de thuisploeg. [naar artikel]

9. LIVE: Cercle Brugge smeert matig Gent vlak na rust achterstand aan (22/10/2023 - Sporza)

Afgaande op de posities in de stand spelen Cercle Brugge en AA Gent de topper van deze zondag. Nummer drie Gent heeft kunnen herbronnen en hoopt weer eens een zege te pakken, terwijl de interlandbreak voor Cercle minder gelegen kwam. Daar was het net weer beginnen draaien. Volg de wedstrijd hier vanaf 16u op de voet. [naar artikel]

10. LIVESTREAM Parijs-Nice: Jorgenson smeert Evenepoel 2 extra seconden achterstand aan bij tussensprint (10/03/2024 - Sporza)

Met 4 renners op een goede halve minuut van elkaar begint de top van het klassement aan de traditioneel korte, maar krachtige slotrit in Nice. Lukt het Remco Evenepoel om nog naar de gele trui te knallen? Volg het met tekstupdates via deze pagina en met live beelden vanaf 13.35 u. [naar artikel]