Bijzonder culinair nieuws: Noma, ooit het beste restaurant ter wereld, heropent de deuren maar zal de komende weken hamburgers serveren in plaats van topgastronomie. Chef René Redzepi maakte dat nieuws bekend via Instagram. [naar artikel]
Het minst evidente kookboek van het jaar wordt ‘Noma’s handboek voor fermenteren’, geschreven door chef René Redzepi, die volledig in de ban is van het koken met bacteriën.?We zochten hem op in Kopenhagen. Want zelf is hij klaar met reizen, dat weet hij wel zeker: “Ik wil hier nog zo weinig mogelijk weg”. [naar artikel]
Het coronavirus spaart ook Noma in Kopenhagen niet. Het invloedrijkste restaurant van het decennium waar topchef/mede-eigenaar René Redzepi de... [naar artikel]
Als de Deense sterrenchef René Redzepi een tijdelijk restaurant uitbaat op een Mexicaans strand, dan is dat een groot evenement. Ook voor collega’s Sergio Herman en Dominique Persoone. Geen betere manier om hun Mexicaanse expeditie af te sluiten, dan met een etentje in Redzepi’s pop-up Noma. [naar artikel]
René Redzepi, de topchef achter het Deense sterrenrestaurant Noma, opent in 2017 een stadsboerderij in Kopenhagen. Een risico, maar niet onlogisch: toprestaurants leggen al langer de klemtoon op zelfgeteelde ingrediënten, en Redzepi wil altijd vernieuwen. [naar artikel]
De 62-jarige afwasser Ali Sonko is door sterrenchef René Redzepi aangeduid als mede-eigenaar van zijn Deense toprestaurant Noma. De Gambiaan Sonko werkte al sinds de opening in het restaurant en Redzepi noemt hem "het hart en de ziel van Noma". [naar artikel]
Chef Sergio Herman en chocolatier Dominique Persoone zijn op culinaire expeditie in Mexico, en vandaag eten ze in topchef René Redzepi's pop-uprestaurant Noma op het strand van Tulum. Kers op de taart: een babbel met Redzepi zelf en een rondleiding in de keuken. [naar artikel]
René Redzepi van het Deense restaurant Noma, enkele jaren geleden nog het beste ter wereld, heeft op Instagram een filmpje gedeeld waarin hij de nieuwe menukaart overloopt en toont hoe die wordt aangepast aan klanten met allergieën of levenswijzen. Een hele klus, zo blijkt. [naar artikel]
Noma in Kopenhagen, een van de beste restaurants van de wereld, heeft vrijdag zijn deuren gesloten. Vandaag was er een feestje aan de rand van Christiania, op de plek waar het nieuwe Noma komt. Jacques Colemont (foto) van het Hasseltse restaurant Figaro was jarenlang kind aan huis bij Noma. René Redzepi, de kok van Noma, had hem uitgenodigd voor het afscheidsfeestje en wij mochten mee. [naar artikel]
De Deense chef Réne Redzepi, bekend van sterrenrestaurand Noma heeft een coronaplan. In plaats van 18 gangen op locatie kan... The post Sterrenchef Noma bakt nu burgers als coronaproof succesrecept appeared first on Business AM. [naar artikel]
Sterrenchef René Redzepi, die in de keuken staat van het wereldvermaarde Deense restaurant Noma, stopt even met werken. De chef wil meer tijd doorbrengen met zijn vrouw en hun drie kinderen. [naar artikel]
Het Deense restaurant Noma van René Redzepi is voor de vierde keer uitgeroepen tot winnaar van de 'World's 50 Best Restaurants Awards. 'En dat is allemaal dankzij mijn team', zegt René na afloop van de awards. 'Zij maken Noma tot wat het nu is.' [naar artikel]
De afwasser van Noma wordt mede-eigenaar van het Deense sterrenrestaurant. Dat deelde topchef Rene Redzepi zelf mee via Instagram. Afwasser Ali [naar artikel]
Het Deense restaurant Noma van chef René Redzepi mag zich alvast voor één jaar het beste restaurant ter wereld noemen. Het Britse magazine Restaurant staat al jaren garant voor de meest prestigieuze culinaire top vijftig. [naar artikel]
René Redzepi is in de eerste plaats de chef van Noma, deze week voor de vierde keer verkozen tot beste restaurant ter wereld. Als hij al eens even aan de kookpotten kan ontsnappen, dwaalt hij het liefst door de straten van Kopenhagen, waar hij geboren en getogen is. Nu 'A Work in Progress' - een dag-, recepten- en fotoboek rond het dagelijkse leven in zijn restaurant - in de winkel ligt, mogen we met hem mee. Buitenkansje! [naar artikel]
Het bekende sterrenrestaurant Noma, in de Deense hoofdstad Kopenhagen, sluit eind 2024 zijn deuren. Dat heeft het restaurant laten weten op Instagram en bevestigt uitbater en chef-kok René Redzepi in een interview met The New York Times. "Het is onhoudbaar. Financieel en emotioneel, als werknemer en als mens. Het werkt gewoon niet", klinkt het bij Redzepi. [naar artikel]
Noma, het beste restaurant ter wereld, opent begin februari opnieuw zijn deuren in Kopenhagen. De nieuwe gerechten, waar gastronomen met het water in de mond naar uitkijken, zullen ook een beetje Belgisch smaken. Het Harelbeekse bedrijf Maes-Inox bouwt de vijf keukens voor de Deense sterrenchef René Redzepi. [naar artikel]
Het nieuwe Noma in Kopenhagen stond de voorbije weken in de spotlights. Ten huize Redzepi werd tegelijkertijd in alle stilte gewerkt aan een ander project. Nadine, de vrouw van René, maakte een boek over thuiskoken, dat ze Downtime doopte. [naar artikel]
In Noma, vorig jaar uitgeroepen tot het beste restaurant ter wereld, wordt vanaf volgende maand een nieuw Belgisch bier geschonken dat op vraag van meesterkok René Redzepi speciaal ontwikkeld werd in de Proefbrouwerij in Lochristi. Redzepi schakelde daarvoor de gerenommeerde Deense ‘bierarchitect’ Mikkel Borg Bjergsø in. De 35-jarige brouwer liet zich voor het huisbiertje van het toprestaurant in Kopenhagen naar eigen zeggen inspireren door onze Duvel. [naar artikel]
René Redzepi, nog maar 36, stichter en baas van 's werelds beste restaurant Noma in Kopenhagen, schreef een dagboek dat de lezer een ongecensureerde kijk gunt op het hectische leven binnen de gastronomische top. 'Hoe raar het ook klinkt, succes kan bijzonder verlammend zijn.' [naar artikel]
20:47 Na 20 jaar aan de culinaire wereldtop trekt chef-kok René Redzepi de deuren van zijn veelvuldig gelauwerde Noma achter zich dicht. De intense en soms toxische werkcultuur in toprestaurants is volgens ... [naar artikel]
René Redzepi, ooit de beste chef ter wereld met zijn restaurant Noma, heeft zonet de app Vild Mad gelanceerd. Daarmee wil hij mensen aanmoedigen om naar buiten te gaan en zelf te gaan plukken in de natuur. [naar artikel]
13:39 Het Deense Noma, dat vijf keer werd verkozen tot beste restaurant ter wereld, gaat dicht. Volgens chef René Redzepi is de druk van zijn job 'onhoudbaar' geworden. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.