Vraag Hendrik Dierendonck (46) niet waarom hij is uitgegroeid tot de bekendste beenhouwer van het land met een imperium van vijf winkels, een atelier, een sterrenzaak én maar liefst 95 medewerkers. “Ik heb er geen idee van, ik doe gewoon wat ik graag doe. Al heb ik ook al in mijn auto zitten bleiten omdat ik het niet meer zag zitten.” [naar artikel]
De pas geopende slagerij Luca in de Bruggestraat verandert van naam en wordt slagerij Petre. Dat hebben Roxana en Peter besloten na een klacht van een gelijknamige slagerij in Nederland. [naar artikel]
Carcasse, het restaurant van beenhouwer Hendrik Dierendonck (47), in Sint-Idesbald klom in twee jaar tijd op van de 44ste naar de 8ste plaats op de lijst ‘World’s 101 best steakrestaurants’. “Dit had ik nooit durven hopen maar het doet meer dan deugd na zo’n onzekere coronaperiode”, reageert Hendrik. Waar schuilt nu het geheim van de ultieme steak? [naar artikel]
Het afgelopen jaar verdween in ons land om de vijf dagen een beenhouwerij. Overnemers vinden is moeilijk. Maar waarom wil niemand nog beenhouwer worden? En is het de schuld van de warenhuizen die steeds meer fijne vleeswaren verkopen? [naar artikel]
Wie straks volk over de vloer krijgt: haal de zomer in huis en ga voor heerlijk mals, verrukkelijk geurend Menapisch speenvarken. Niks moeilijk aan, en succes verzekerd. Gevorderden in de keuken kunnen zich wagen aan kroketjes van varkenswang. Combineer met frisse maar krokant gegrilde slaharten. [naar artikel]
01:03 Hendrik Dierendonck, ’s lands bekendste kwaliteitsslager, wil zijn vleesimperium stevig uitbreiden. Hij mikt in België op acht à tien winkels - meer dan het dubbele van vandaag - en broedt op een twee... [naar artikel]
Chef Sofie Dumont heeft maar twee dingen nodig voor een perfecte zomer: een vakantie op Ibiza en een barbecue. Die deelt ze graag met haar gasten in de reeks 'Happy Moments in Ibiza'. In de nieuwe aflevering verwelkomt ze topslager Hendrik Dierendonck. [naar artikel]
Is een smartphone een spiegel? Strookt het onlineleven nog met de werkelijkheid? Matthias M.R. Declercq gaat wekelijks face to face, over swipen, liken en liegen. Vandaag: Hendrik Dierendonck (44), slager. [naar artikel]
'We trekken elkaar in twijfel, dat kan alleen als je familie bent.' 'We zijn niet zo lichamelijk', zegt Alexander Dierendonck tegen de fotograaf, als die polst naar de beste manier om hem samen met zijn broer Hendrik in beeld te brengen. Toch zijn de twee, de een een gerenommeerde architect, de ander een 'mediabekend' slager, onafscheidelijk. Voor de muziek vergeten ze zelfs hun vrouwen. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.