23/07/2023 - 22:17
"De eerste voorbereidingsmatch van Manchester City werd er eentje met veel goals. In een uitverkocht nationaal stadion van Tokio ging het plaatselijke Yokohama F. Marinos met 3-5 voor de bijl. "

1. Erling Haaland opent nieuwe seizoen met goal na amper zeven minuten en krijgt prompt een cheque als beloning (23/07/2023 - Het Belang van Limburg)

De eerste voorbereidingsmatch van Manchester City werd er eentje met veel goals. In een uitverkocht nationaal stadion van Tokio ging het plaatselijke Yokohama F. Marinos met 3-5 voor de bijl. [naar artikel]

2. Buitenlandse media smullen van glansprestatie Erling Haaland: “Het leek wel alsof er een tweede Haaland op het veld liep” (15/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Ook in de buitenlandse pers was er voor aandacht voor de vijf doelpunten van Erling Haaland tegen Leipzig. De Noor stuurde de Duitsers eigenhandig naar huis. Daarbovenop rondde de spits de kaap van dertig Champions League-doelpunten. En dat als jongste ooit. De buitenlandse pers was dan ook lyrisch. Een overzicht. [naar artikel]

3. LIVE. GOAL! Erling Haaland scoort na amper 3 minuten tegen Köln (20/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Bundesliga • Aftrap: 15u30 • RheinEnergieStadion • Witsel is gekwetst bij Dortmund, geen Bornauw bij FC Köln [naar artikel]

4. De eerste van vele: Erling Haaland scoort al na twaalf minuten z’n eerste in loondienst van Manchester City (24/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Het heeft niet lang geduurd vooraleer Erling Haaland zijn eerste goal voor zijn nieuwe club Manchester City in de boeken mocht schrijven. In een oefenpartij tegen Bayern München tekende de Noor meteen voor het enigste doelpunt. [naar artikel]

5. Daar is het koningskoppel weer: Kevin De Bruyne en Erling Haaland slaan al na tien minuten toe in topper tegen Liverpool (22/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Tien minuten heeft het geduurd vooraleer Erling Haaland zijn eerste doelpunt na de WK-break maakte. De Noorse wereldspits van Manchester City scoorde donderdagavond in de vierde ronde van de League Cup tegen Liverpool het openingsdoelpunt op aangeven van… Kevin De Bruyne. [naar artikel]

6. VIDEO. Horrorstart voor Vincent Kompany en Burnley in Premier League: onvermijdelijke Erling Haaland scoort al na drie minuten (11/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Hij zal er zich wat anders van voorgesteld hebben. Vincent Kompany coachte vrijdagavond zijn allereerste Premier League-wedstrijd als trainer van Burnley tegen zijn ex-club Manchester City, maar na drie minuten was zijn team al op achtervolgen aangewezen. De onvermijdelijke Erling Haaland tekende voor de 0-1 nadat Rodri een voorzet van Kevin De Bruyne terug in het pak gekopt had. [naar artikel]

7. Erling Haaland zet nieuwe seizoen in met hattrick in bekerduel, Witsel en Thorgan Hazard maken heroptreden bij Dortmund (08/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Borussia Dortmund heeft er een goede zaterdagavond opzitten. In de 1/32ste ronde van de DFB Pokal wonnen de Borussen makkelijk met 0-3 van derdeklasser SV Wehen Wiesbaden. Getekend: Erling Haaland. De Noorse sensatie blijft ook zonder maatje Jadon Sancho vlot scoren en zorgde voor alle doelpunten. Nog goed nieuws kwam er van Axel Witsel en Thorgan Hazard, die na het EK hun heroptreden maakten. [naar artikel]

8. Wie anders? Erling Haaland zet Manchester City op rozen tegen Brighton met 16e en 17e (!) doelpunt van het seizoen (22/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Erling Haaland blijft maar scoren. De Noorse spits verscheen aan de aftrap tegen Brighton en zorgde met twee doelpunten voor de 2-0-ruststand. Vooral bij het eerste doelpunt toonde de Noor zijn capaciteiten door de doelman op snelheid te omspelen en vervolgens zijn naaste belager opzij te zetten. Afwachten of Haaland in de tweede helft nog meer doelpunten op zijn naam kan zetten. [naar artikel]

9. Leicester-Belgen moeten Erling Haaland niet vrezen: Noor mist wegens ziekte voor het eerst dit seizoen een competitiewedstrijd (29/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Manchester City treft zaterdagmiddag, vanaf 13u30, Leicester City in de Premier League. De Citizens doen dat zonder Erling Haaland. De 22-jarige Noorse aanvaller is ziek en mist zo zijn eerste Premier League-wedstrijd van het seizoen. [naar artikel]

10. Alleen Erling Haaland heeft dit seizoen al evenveel goals in Europa als Union-spits Victor Boniface (13/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Victor Boniface is zich met Union in de schijnwerpers aan het spelen. Op bezoek bij Bayer Leverkusen scoorde de Nigeriaanse spits opnieuw. Daardoor zit hij al aan elf Europese doelpunten dit seizoen. Enkel een zekere Erling Haaland (Manchester City) doet evengoed. [naar artikel]