Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Niet op vakantie? Dan maar allemaal een nieuwe keuken

14/04/2021 - 11:19
"Wie zijn huis wil opkalefateren, zal geduld moeten oefenen. Of het nu om een badkamer of een keuken gaat, de wachttijden lopen op. Want de Belg is aan het renoveren geslagen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Niet op vakantie? Dan maar allemaal een nieuwe keuken (14/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Wie zijn huis wil opkalefateren, zal geduld moeten oefenen. Of het nu om een badkamer of een keuken gaat, de wachttijden lopen op. Want de Belg is aan het renoveren geslagen. [naar artikel]


2. Huiswerk in de vakantie? "Laat vakantie toch gewoon vakantie zijn" (05/04/2017 - De Redactie)

De Vlaamse Scholierenkoepel reageert in Het Nieuwsblad op de grote portie huiswerk die kinderen vaak meekrijgen in de paasvakantie. [naar artikel]


3. Wint de Turkse of de vegetarische keuken? Wij wikken en wegen de finalisten van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ (03/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

50.000 euro. Dat bedrag staat vanavond op het spel in 'Mijn keuken mijn restaurant'. Na een uitputtingsslag van enkele maanden kruisen twee duo's in de finale de koksmessen: liefhebbers van de verfijnde Turkse keuken Lorenzo en Ayse, en de vegetarische tweelingzusjes Jasmina en Deborah. Wij nemen alvast onze keukenweegschaal om hun kansen tegen elkaar af te wegen. [naar artikel]


4. Video opgedoken van Oekraïens gezin dat verjaardag vierde in gele keuken voor Russische aanval op Dnipro: vader sterft, keuken blijft quasi intact (16/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een familievader is lachend te zien, terwijl één van zijn dochters de kaarsjes op de verjaardagstaart uitblaast. Het is een video van gelukkiger tijden want zaterdag verwoestte een Russische raket niet alleen het flatgebouw in Dnipro, maar ook vele levens. Zo vond ook de familievader, Mykhailo Korenovsky, die te zien is in bovenstaande video, de dood. De opvallende gele keuken van deze familie bleef quasi intact. [naar artikel]


5. Twijfel slaat toe in ‘Celebrity MasterChef’-keuken: kandidaten wagen zich aan de Thaise keuken (01/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Na weken van strijd is het deelnemersveld gehalveerd in ‘Celebrity MasterChef’. Titus De Voogdt, Olga Leyers, Liesa Naert, Daan Alferink en Serine Ayari roeren nog in de potten, maar ze hebben niet veel in de pap te brokken. De jury heeft weer een pittige opdracht in petto voor het vijftal. [naar artikel]


6. Tulli Padwa van ‘Shalom Allemaal’ geeft via kookboek inkijk in Joodse keuken: “Niet alles wat ik kook, kan ik ook proeven” (05/11/2023 - Gazet van Antwerpen)

‘Geshmak’ of ‘smakelijk’. Dat wenst men elkaar toe rond de Joodse eettafel, maar het is ook de titel van het eerste kookboek van Antwerpenaar Tulli Padwa (59). Deze ultraorthodoxe Jood, een van de smaakmakers uit de Play4-docureeks Shalom Allemaal, wil via het eetbord muren slopen. “In mijn droomrestaurant zitten Joden naast niet-Joden aan één grote tafel.” [naar artikel]


7. Van spek tot roerei en cake: dit kan je allemaal klaarmaken met je microgolfoven om geld te besparen in de keuken. “Zelfs krokant spek is een optie” (14/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Onze microgolfoven verbruikt tot vier keer minder energie dan een inductie- of gasvuur. Door met de magnetron te koken, kan je gemiddeld 28 euro besparen. Onze culinaire journaliste zet tips en zeven verrassende microgolfrecepten op een rijtje. “Je kan er eigenlijk alles mee koken: van aardappelen die snel gaar zijn tot een versgebakken cake of een omelet.” Maar hoe begin je daaraan en hoe haal je het meeste uit het keukentoestel? [naar artikel]


8. De wekelijkse boodschappen doen we allemaal, maar stap binnen in eender welke keuken en je zal zien dat de inhoud van de koelkast altijd verschilt. HLN Eten bezoekt elke week één gezin dat vertelt wat hun eetbudget en -gewoontes zijn. Deze we (02/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Niets beter op een herfstdag dan een heerlijk torentje lasagne recht uit de oven waaraan je het puntje van je tong nét niet verbrandt. Wie geen zin heeft om een lasagne uit een pakje naar binnen te werken, maakt de klassieker gewoon zelf. Maar welke kaas gebruik je dan best voor een smeuïge kaaskorst? En hoe zorg je ervoor dat je geen laagje water in je schotel hebt staan? Chef Piet Huysentruyt legt uit op welke vier dingen je moet letten én deelt een exclusief recept. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!