Op 2 februari is het Lichtmis, het perfecte excuus om de traditie te volgen en pannenkoeken te eten. Vandaag schotelen we maar liefst 2 soorten pannenkoeken voor! Je kan voor de traditionele zoete variant kiezen, maar de hartige is minstens even lekker. [naar artikel]
Nog tot zondag 26 juni is het de Week van de Eclair. Over heel het land zetten bakkers en patissiers het langwerpige gebakje voor de gelegenheid extra in de kijker. Ze voegen er fruit aan toe, maken het in de vorm van een dier of transformeren het tot een hartige versie: denk aan een broodje, of zelfs een vol-au-vent-versie. Wij zetten 12 opvallende eclairs op een rijtje. Waar passeer jij dit weekend? [naar artikel]
Zondag 23 oktober was een mistige, koude dag zonder zon. Kortom een ideale dag om pannenkoeken te gaan eten met de hele familie. Heel veel mensen van Wimmertingen en omstreken kwamen langs om Samana (Ziekenzorg) Wimmertingen te steunen. [naar artikel]
Voor het tweede jaar organiseerde Okra-Alken een pannenkoekenfestijn voor grootouders met de kleinkinderen met een optreden van een goochelaar. [naar artikel]
De goudgele pannenkoeken van Kleuterschool Hand in Hand Paal smaken elk jaar even lekker. [naar artikel]
Een kunstroof, een moord, een pot confituur. Meer heeft bestsellerauteur Jonas Jonasson niet nodig om zijn eigen roman vakkundig de nek om te wringen. [naar artikel]
Wij 21ste-eeuwers hebben wel eens de neiging om de dominantie van ‘zoete’ componenten in onze voeding en ook in veel... The post Neiging naar zoete wijnen geen hedendaags fenomeen: onze voorouders hadden ook zoete tand appeared first on Business AM. [naar artikel]
Elke week legt Check voor u een kookboek op de rooster. Deze week proeven we van het zoete Italiaanse leven, en hoe! [naar artikel]
Aardappelen in alle vormen en maten staan wekelijks bij heel wat Belgen op het menu. De afgelopen jaren vind je naast de klassieke aardappel ook de zoete aardappel terug in de winkelrekken en op onze borden. Maar maak je die zoete aardappel op dezelfde manier klaar? En kan je de gewone aardappel in élk aardappelgerecht vervangen door de zoete versie? We vroegen het aan Reinout Reniere, docent in hotelschool Ter Groene Poorte. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.