Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Zomerrecept: chef van Innesto in Houthalen maakt een frisse couscoussalade met kreeft

04/08/2021 - 06:32
"Billie zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef-kok Koen Verjans van Innesto tipt een frisse couscoussalade. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Sjiek zomerrecept: couscoussalade met kreeft, olijfjes, jonge wortel en harissa (20/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Sjiek zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef-kok Koen Verjans van Innesto tipt een frisse couscoussalade. [naar artikel]


2. Recept: chef Koen Verjans (Innesto) grilt kreeft met courgettes voor The Sore Losers (23/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Chef Koen Verjans van sterrenrestaurant Innesto staat achter de barbecue voor The Sore Losers. Hij maakt een fris gerecht met kreeft, jonge courgette en jus met citroenverbena klaar. [naar artikel]


3. Op bezoek bij Limburgse sterrenchefs: Innesto in Houthalen-Helchteren (20/12/2017 - Het Belang van Limburg)

Jonge, frisse gerechten. Dat is wat de keuken van Innesto in Houthalen-Helchteren wil serveren. Het toprestaurant startte zeven jaar geleden in de Barrier, onder toeziend oog van Bart Claes. Een jaar later kreeg topchef Koen Verjans al zijn eerste Michelinster. [naar artikel]


4. Dj-set als dessert, bij het Nieuwjaarsmenu van sterrenzaak Innesto (03/12/2020 - Het Belang van Limburg)

Van hapjes tot koekjes bij de koffie en een dj-set om af te tellen naar 2021: chef Koen Verjans van Innesto in Houthalen legt je in de watten met zijn afhaalmenu. [naar artikel]


5. Sterrenrestaurant Innesto opent de deuren in Zonhoven (27/05/2022 - Het Belang van Limburg)

Sterrenrestaurant Innesto vindt u voortaan terug in Zonhoven, niet meer in Houthalen. Chef-kok Koen Verjans en zijn echtgenote Sofie hadden net voor corona beslist om hun droom verder uit te bouwen in een nieuwe omgeving. Tot voor kort was Innesto onderdeel van de Barrier in Houthalen, maar met de verhuis schrijft het koppel dus een volledig nieuw hoofdstuk waarbij ze toch andere accenten willen leggen. [naar artikel]


6. Restaurant Innesto verhuist naar Zonhoven: “Doet goed om hier op eigen benen te staan” (29/05/2022 - Het Belang van Limburg)

Restaurant Innesto maakt niet langer deel uit van de Barrier in Houthalen. De chef met één Michelinster opende afgelopen weekend zijn nieuwe zaak in Zonhoven. [naar artikel]


7. Iemand zin in zomer? Deze couscoussalade is klaar in 15 minuten! (03/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

Vakantie dat betekent ook jezelf een break gunnen in de keuken. Deze frisse couscoussalade staat in no time op tafel en smaakt helemaal naar de zon. [naar artikel]


8. Zomerrecept: chef van soepbar Zuppa in Hasselt maakt bietengazpacho met dille en zure room (09/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Billie zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef Heleen Timmermans van soepbar Zuppa tipt een frisse bietengazpacho. [naar artikel]


9. Innesto sluit in De Barrier in Houthalen en trekt naar Zonhoven (11/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het officieel. Sterrenrestaurant Innesto gaat na 12 jaar weg in De Barrier in Houthalen en heropent eind mei op een nieuwe locatie in Zonhoven. [naar artikel]


10. GEPROEFD. Sterrendiner bij Innesto is om duimen en vingers bij af te likken, maar wat zegt de rekening? (22/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Onlangs verhuisde sterrenzaak Innesto van Houthalen naar een nagelnieuw pand in Zonhoven. “Een grote droom is werkelijkheid geworden”, zegt chef Koen Verjans. Maar welke rekening krijgen we voor die droom gepresenteerd? [naar artikel]


11. Goed voornemen om gezond te eten? Magere kip piccata met frisse couscoussalade is een prima begin (01/01/2018 - De Morgen)

Ongetwijfeld start ook jij het nieuwe jaar met goede voornemens. Is gezond(er) eten daar eentje van? Dan hebben wij een gerechtje voor je dat je zéker aan je receptenboek voor 2018 kan toevoegen. Italiaanse kip piccata is een frisse bereiding met citroen en kappertjes, aangevuld met een couscoussalade die dankzij spinazie en granaatappelpitjes voor een voedzame toets zorgt. Happy - of nee, healthy new year! [naar artikel]


12. Zomerrecept: tarwepasta met meatballs van lams (16/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Billie zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef-kok Laurens Snykers van restaurant Leeuw tipt een frisse zomerpasta. [naar artikel]


13. Sjiek zomerrecept: Som Tam met een kruidenomelet (20/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Sjiek zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef Jo Lemmens van Restaurant U tipt een frisse Thaise salade in combinatie met een omelet. [naar artikel]


14. Sjiek zomerrecept: tarwepasta met meatballs van lams (20/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Sjiek zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef-kok Laurens Snykers van Restaurant Zoethout tipt een frisse zomerpasta. [naar artikel]


15. Zomerrecept: chef van Boulebaar in Hasselt maakt Australische jam (02/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Billie zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef Pieterjan van Boulebaar tipt een pittige Australische jam. [naar artikel]


16. Sjiek zomerrecept: bietengazpacho met dille en zure room (20/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Sjiek zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef Heleen Timmermans van soepbar Zuppa tipt een frisse bietengazpacho. [naar artikel]


17. Zomerrecept van Restaurant U in Genk: Thaise salade met een kruidenomelet (19/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Billie zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef Jo Lemmens van Restaurant U tipt een frisse Thaise salade in combinatie met een omelet. [naar artikel]


18. Toprestaurant Imprevu opent zijn deuren in De Barrier (12/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Op één van de toplocaties in Limburg, De Barrier in Houthalen, opent vanavond met Imprévu een nieuw restaurant, de opvolger van Innesto. De verwachtingen zijn hooggespannen. Er wordt dan ook hoog gemikt. Innesto bezat een Michelin-ster en is inmiddels verhuisd naar Zonhoven. Het is aan kok Mitchell Merola, die de zaak samen met zijn partner Daniela gaat uitbaten, om dezelfde ambitie waar te maken. Het koppel, bekend van Mijn Restaurant, leerde de knepen van het vak in Table'0 in Heers en zet nu hun culinaire droom dus verder in Houthalen-Helchteren. [naar artikel]


19. Recept: chef Mario Holtzem grilt kreeft op de barbecue voor Red Flame Justien Odeurs (09/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Mario Holtzem staat achter de gril tijdens het interview met de Truiense Red Flame Justien Odeurs. Hij maakt kreeft met sobanoedels in een currysaus. “Een verrassende combinatie van klassieke Franse en exotische Aziatische smaken.” [naar artikel]


20. Zomerrecept: chef Efgenia van Orestis in Genk maakt Griekse spanakopita (20/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Billie zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef Efgenia Karampatakis van restaurant Orestis tipt een hartelijke Griekse kaastaart om te delen met véél vrienden. [naar artikel]


21. Bestel dit feestelijk viergangenmenu met kreeft bij Figaro in Hasselt (23/12/2020 - Het Belang van Limburg)

Als het op oudejaarsavond ietsje meer mag zijn, dan is een afhaalmenu van restaurant Figaro het overwegen waard. Chef Jacques Colemont serveert een feestelijk viergangendiner met onder meer kreeft en hert. [naar artikel]


22. Wat een kreeft lijden kan (06/04/2019 - De Morgen)

Voelt een kreeft pijn? Een drieste actie van tv-kok Piet Huysentruyt die de poten uit een levende kreeft trekt, doet het debat over dierenleed herleven. [naar artikel]


23. Zomerrecept: Lommelse chef van Cocotte tipt udon noedels met griet en mosselen (26/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Billie zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef Jan Mangelschots van restaurant Cocotte tipt een zomers noedelgerecht met vis en mosseltjes. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!