Sjiek zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef-kok Koen Verjans van Innesto tipt een frisse couscoussalade. [naar artikel]
Chef Koen Verjans van sterrenrestaurant Innesto staat achter de barbecue voor The Sore Losers. Hij maakt een fris gerecht met kreeft, jonge courgette en jus met citroenverbena klaar. [naar artikel]
Jonge, frisse gerechten. Dat is wat de keuken van Innesto in Houthalen-Helchteren wil serveren. Het toprestaurant startte zeven jaar geleden in de Barrier, onder toeziend oog van Bart Claes. Een jaar later kreeg topchef Koen Verjans al zijn eerste Michelinster. [naar artikel]
Van hapjes tot koekjes bij de koffie en een dj-set om af te tellen naar 2021: chef Koen Verjans van Innesto in Houthalen legt je in de watten met zijn afhaalmenu. [naar artikel]
Sterrenrestaurant Innesto vindt u voortaan terug in Zonhoven, niet meer in Houthalen. Chef-kok Koen Verjans en zijn echtgenote Sofie hadden net voor corona beslist om hun droom verder uit te bouwen in een nieuwe omgeving. Tot voor kort was Innesto onderdeel van de Barrier in Houthalen, maar met de verhuis schrijft het koppel dus een volledig nieuw hoofdstuk waarbij ze toch andere accenten willen leggen. [naar artikel]
Restaurant Innesto maakt niet langer deel uit van de Barrier in Houthalen. De chef met één Michelinster opende afgelopen weekend zijn nieuwe zaak in Zonhoven. [naar artikel]
Vakantie dat betekent ook jezelf een break gunnen in de keuken. Deze frisse couscoussalade staat in no time op tafel en smaakt helemaal naar de zon. [naar artikel]
Billie zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef Heleen Timmermans van soepbar Zuppa tipt een frisse bietengazpacho. [naar artikel]
Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het officieel. Sterrenrestaurant Innesto gaat na 12 jaar weg in De Barrier in Houthalen en heropent eind mei op een nieuwe locatie in Zonhoven. [naar artikel]
Onlangs verhuisde sterrenzaak Innesto van Houthalen naar een nagelnieuw pand in Zonhoven. “Een grote droom is werkelijkheid geworden”, zegt chef Koen Verjans. Maar welke rekening krijgen we voor die droom gepresenteerd? [naar artikel]
Ongetwijfeld start ook jij het nieuwe jaar met goede voornemens. Is gezond(er) eten daar eentje van? Dan hebben wij een gerechtje voor je dat je zéker aan je receptenboek voor 2018 kan toevoegen. Italiaanse kip piccata is een frisse bereiding met citroen en kappertjes, aangevuld met een couscoussalade die dankzij spinazie en granaatappelpitjes voor een voedzame toets zorgt. Happy - of nee, healthy new year! [naar artikel]
Billie zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef-kok Laurens Snykers van restaurant Leeuw tipt een frisse zomerpasta. [naar artikel]
Sjiek zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef Jo Lemmens van Restaurant U tipt een frisse Thaise salade in combinatie met een omelet. [naar artikel]
Sjiek zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef-kok Laurens Snykers van Restaurant Zoethout tipt een frisse zomerpasta. [naar artikel]
Billie zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef Pieterjan van Boulebaar tipt een pittige Australische jam. [naar artikel]
Sjiek zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef Heleen Timmermans van soepbar Zuppa tipt een frisse bietengazpacho. [naar artikel]
Billie zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef Jo Lemmens van Restaurant U tipt een frisse Thaise salade in combinatie met een omelet. [naar artikel]
Op één van de toplocaties in Limburg, De Barrier in Houthalen, opent vanavond met Imprévu een nieuw restaurant, de opvolger van Innesto. De verwachtingen zijn hooggespannen. Er wordt dan ook hoog gemikt. Innesto bezat een Michelin-ster en is inmiddels verhuisd naar Zonhoven. Het is aan kok Mitchell Merola, die de zaak samen met zijn partner Daniela gaat uitbaten, om dezelfde ambitie waar te maken. Het koppel, bekend van Mijn Restaurant, leerde de knepen van het vak in Table'0 in Heers en zet nu hun culinaire droom dus verder in Houthalen-Helchteren. [naar artikel]
Mario Holtzem staat achter de gril tijdens het interview met de Truiense Red Flame Justien Odeurs. Hij maakt kreeft met sobanoedels in een currysaus. “Een verrassende combinatie van klassieke Franse en exotische Aziatische smaken.” [naar artikel]
Billie zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef Efgenia Karampatakis van restaurant Orestis tipt een hartelijke Griekse kaastaart om te delen met véél vrienden. [naar artikel]
Als het op oudejaarsavond ietsje meer mag zijn, dan is een afhaalmenu van restaurant Figaro het overwegen waard. Chef Jacques Colemont serveert een feestelijk viergangendiner met onder meer kreeft en hert. [naar artikel]
Voelt een kreeft pijn? Een drieste actie van tv-kok Piet Huysentruyt die de poten uit een levende kreeft trekt, doet het debat over dierenleed herleven. [naar artikel]
Billie zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef Jan Mangelschots van restaurant Cocotte tipt een zomers noedelgerecht met vis en mosseltjes. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.