Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

In de potten kijken bij chef Pascuale Ciervo van Nino’s: “Blijven roeren is belangrijk bij risotto”

28/08/2021 - 11:41
"De restaurants in de Mechelse regio verwennen hun gasten weer als vanouds. Maar waar kun je wat eten? We vragen aan enkele chefs om een zomergerecht voor te stellen waar ze bijzonder fier op zijn en waarmee ze hun klanten keer op keer gelukkig maken. Vandaag: risotto met zeevruchten bij Nino’s in Mechelen (slot)."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. In de potten kijken bij chef Pascuale Ciervo van Nino’s: “Blijven roeren is belangrijk bij risotto” (28/08/2021 - Gazet van Antwerpen)

De restaurants in de Mechelse regio verwennen hun gasten weer als vanouds. Maar waar kun je wat eten? We vragen aan enkele chefs om een zomergerecht voor te stellen waar ze bijzonder fier op zijn en waarmee ze hun klanten keer op keer gelukkig maken. Vandaag: risotto met zeevruchten bij Nino’s in Mechelen (slot). [naar artikel]


2. Kijk uit voor landmijnen en smul van een gitzwarte risotto: Wat u moet weten als u naar Kroatië reist (06/07/2018 - VRT NWS)

Voor wie houdt van uitgestrekte stranden, pittoreskste dorpjes en prachtige nationale parken is Kroatië the place to be. Maar kijk uit voor landmijnen als je gaat wandelen, en laat u niet verrassen door de toeristische overrompeling in de historische stad Dubrovnik. Voor wie naar het land aan de Adriatische zee trekt, bundelden wij enkele praktische tips en handige weetjes, in de laatste aflevering van de reeks "Inpakken en wegwezen".  [naar artikel]


3. 3 x heerlijke recepten van Puur Sonja voor risotto (31/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

Risotto eet je natuurlijk het liefst in Noord-Italië. Maar je kan het rijstgerecht ook zelf klaarmaken. Ga voor de klassieke bereiding, een fancy... [naar artikel]


4. Risotto (04/04/2019 - De Morgen)

Wie eet er nu iets wat er als een dessert uitziet als hoofdschotel? [naar artikel]


5. Loïc maakt risotto met venkel (24/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag: risotto met venkel. [naar artikel]


6. Risotto met een twist: vervang de rijst door linzen voor een gezondere 'linzotto’ (20/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

We houden allemaal van risotto. Snel, veelzijdig en romig: what’s not to love? Maar soms heb je zin in iets anders en dan kan je voor een gezondere... [naar artikel]


7. Italiaanse kost! Loïc maakt ossobuco met risotto (11/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]


8. Risotto met een twist: zo maak je de 'quinotto' van Charlotte en Charlot uit 'Mijn Keuken, Mijn Restaurant’ (24/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Risotto is zoiets dat wij all day, every day kunnen eten. Maar dan is het net leuk als er wat afwisseling is. Maak jouw risotto eens met quinoa in... [naar artikel]


9. Verrukkelijk: Loïc maakt risotto met zeevruchten (30/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!