De restaurants in de Mechelse regio verwennen hun gasten weer als vanouds. Maar waar kun je wat eten? We vragen aan enkele chefs om een zomergerecht voor te stellen waar ze bijzonder fier op zijn en waarmee ze hun klanten keer op keer gelukkig maken. Vandaag: risotto met zeevruchten bij Nino’s in Mechelen (slot). [naar artikel]
Voor wie houdt van uitgestrekte stranden, pittoreskste dorpjes en prachtige nationale parken is Kroatië the place to be. Maar kijk uit voor landmijnen als je gaat wandelen, en laat u niet verrassen door de toeristische overrompeling in de historische stad Dubrovnik. Voor wie naar het land aan de Adriatische zee trekt, bundelden wij enkele praktische tips en handige weetjes, in de laatste aflevering van de reeks "Inpakken en wegwezen". [naar artikel]
Risotto eet je natuurlijk het liefst in Noord-Italië. Maar je kan het rijstgerecht ook zelf klaarmaken. Ga voor de klassieke bereiding, een fancy... [naar artikel]
Wie eet er nu iets wat er als een dessert uitziet als hoofdschotel? [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag: risotto met venkel. [naar artikel]
We houden allemaal van risotto. Snel, veelzijdig en romig: what’s not to love? Maar soms heb je zin in iets anders en dan kan je voor een gezondere... [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]
Risotto is zoiets dat wij all day, every day kunnen eten. Maar dan is het net leuk als er wat afwisseling is. Maak jouw risotto eens met quinoa in... [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.