Op het einde van dit jaar sluiten chef Willem Hiele en gastvrouw Shannah Zeebroek hun restaurant. Hij start een nieuwe zaak in Oostende, zij begint een nieuw leven zonder hem. Het is een masterclass scheiden zonder lijden. ‘Dit is geen generale repetitie, hè. Het leven gebeurt nú.’ [naar artikel]
Op het einde van dit jaar sluiten chef Willem Hiele en gastvrouw Shannah Zeebroek hun restaurant. Hij start een nieuwe zaak in Oostende, zij begint een nieuw leven zonder hem. Het is een masterclass scheiden zonder lijden. ‘Dit is geen generale repetitie, hè. Het leven gebeurt nú.’ [naar artikel]
Shannah Zeebroek (35) vocht zich een weg naar een universiteitsdiploma en runt met haar man, Willem Hiele, het gelijknamige gastronomische restaurant. [naar artikel]
Wie is Shannah Zeebroek, die samen met haar man Willem Hiele het gelijknamige restaurant aan zee uitbaat? Voor het eerst vertelt ze over haar liefde voor filosofie en haar moeilijke jeugd. 'Ik zal mezelf altijd blijven pushen: doordoen, Shannah, komaan.' [naar artikel]
Twee jaar na zijn pensioen als professioneel triatleet keert Axel Zeebroek terug in competitie, maar dan als organisator. De intussen 38-jarige Zeebroek heeft begin deze week officieel de inschrijvingen geopend voor de “Zeebroek Race”, die op 1 oktober plaatsvindt tussen Martelange en Rambrouch en een combinatie is van lopen, mountainbiken en trailrun. [naar artikel]
In de rubriek Look Hoes Talking gaan we op zoek naar het verhaal achter een Belgische platenhoes. Deze week: Kala Kala, de tweede langspeler van Hong Kong Dong, met artwork van bandlid en kunstenares Sarah Yu Zeebroek. [naar artikel]
Dat de coronacrisis bijwijlen ook wat vrolijks voortbrengt, bewijst Kamagurka’s jongste dochter Aurelie Zeebroek: om de saaiheid van de lockdown te verdrijven begon ze midden april humoristische filmpjes te posten op Instagram. Groot was haar verbazing toen ook anderen haar hersenspinsels grappig bleken te vinden: met elk nieuw filmpje stijgt haar volgersaantal, en we vermoeden dat dat na dit interview niet anders zal zijn. Maak kennis met de jongste en avontuurlijkste Zeebroek-telg: ‘Het idee om met iemand de rest van mijn dagen door te brengen, vind ik angstaanjagend.’ [naar artikel]
1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.