Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Willem Hiele en Shannah Zeebroek over het einde van hun restaurant én hun huwelijk: ‘We zaten op alle vlakken tegen onze limiet’

28/08/2021 - 14:22
"Op het einde van dit jaar sluiten chef Willem Hiele en gastvrouw Shannah Zeebroek hun restaurant. Hij start een nieuwe zaak in Oostende, zij begint een nieuw leven zonder hem. Het is een masterclass scheiden zonder lijden. ‘Dit is geen generale repetitie, hè. Het leven gebeurt nú.’"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Willem Hiele en Shannah Zeebroek over het einde van hun restaurant én hun huwelijk: ‘We zaten op alle vlakken tegen onze limiet’ (28/08/2021 - De Morgen)

Op het einde van dit jaar sluiten chef Willem Hiele en gastvrouw Shannah Zeebroek hun restaurant. Hij start een nieuwe zaak in Oostende, zij begint een nieuw leven zonder hem. Het is een masterclass scheiden zonder lijden. ‘Dit is geen generale repetitie, hè. Het leven gebeurt nú.’ [naar artikel]


2. Willem Hiele en Shannah Zeebroek over het einde van hun restaurant én hun huwelijk: ‘Er is meer in het leven dan restaurantje spelen’ (28/08/2021 - De Morgen)

Op het einde van dit jaar sluiten chef Willem Hiele en gastvrouw Shannah Zeebroek hun restaurant. Hij start een nieuwe zaak in Oostende, zij begint een nieuw leven zonder hem. Het is een masterclass scheiden zonder lijden. ‘Dit is geen generale repetitie, hè. Het leven gebeurt nú.’ [naar artikel]


3. Het hobbelige parcours naar succes van Shannah Zeebroek die samen met haar man het gastronomische restaurant Willem Hiele runt (13/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

Shannah Zeebroek (35) vocht zich een weg naar een universiteitsdiploma en runt met haar man, Willem Hiele, het gelijknamige gastronomische restaurant. [naar artikel]


4. Sommelier Shannah Zeebroek: 'Ik wil een opstand organiseren' (18/01/2020 - Knack)

Wie is Shannah Zeebroek, die samen met haar man Willem Hiele het gelijknamige restaurant aan zee uitbaat? Voor het eerst vertelt ze over haar liefde voor filosofie en haar moeilijke jeugd. 'Ik zal mezelf altijd blijven pushen: doordoen, Shannah, komaan.' [naar artikel]


5. Ex-triatleet Axel Zeebroek organiseert wedstrijd (04/08/2016 - Het Belang van Limburg)

Twee jaar na zijn pensioen als professioneel triatleet keert Axel Zeebroek terug in competitie, maar dan als organisator. De intussen 38-jarige Zeebroek heeft begin deze week officieel de inschrijvingen geopend voor de “Zeebroek Race”, die op 1 oktober plaatsvindt tussen Martelange en Rambrouch en een combinatie is van lopen, mountainbiken en trailrun. [naar artikel]


6. Sarah Yu Zeebroek tekent platenhoes Hong Kong Dong (29/09/2017 - De Morgen)

In de rubriek Look Hoes Talking gaan we op zoek naar het verhaal achter een Belgische platenhoes. Deze week: Kala Kala, de tweede langspeler van Hong Kong Dong, met artwork van bandlid en kunstenares Sarah Yu Zeebroek. [naar artikel]


7. Aurelie Zeebroek, de dochter van Kamagurka: ‘Ik heb meer bewondering voor een ambulancier dan voor mijn vader’ (05/09/2020 - De Morgen)

Dat de coronacrisis bijwijlen ook wat vrolijks voortbrengt, bewijst Kamagurka’s jongste dochter Aurelie Zeebroek: om de saaiheid van de lockdown te verdrijven begon ze midden april humoristische filmpjes te posten op Instagram. Groot was haar verbazing toen ook anderen haar hersenspinsels grappig bleken te vinden: met elk nieuw filmpje stijgt haar volgersaantal, en we vermoeden dat dat na dit interview niet anders zal zijn. Maak kennis met de jongste en avontuurlijkste Zeebroek-telg: ‘Het idee om met iemand de rest van mijn dagen door te brengen, vind ik angstaanjagend.’ [naar artikel]


8. Vader Luc en dochter Aurelie Zeebroek:‘Hadden we er het verstand voor, dan zouden we nu twee topdokters zijn’ (21/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Boris en Sarah Yu Zeebroek: ‘Chinees leren was onze manier om mama te eren’ (09/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Oost-Vlaanderen blijft culinair aan de top! Restaurant Hof Van Cleve van chef Peter Goossens is nu al 20 jaar het beste restaurant van Vlaanderen. Jonge chef van het jaar is Davy Devlieghere van restaurant Julien uit Lievegem. (08/11/2022 - VRT NWS)

1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!