Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Steun uit onverwachte hoek voor Conner Rousseau (Vooruit) na haatberichten: “Aan alle haters, spoel uw mond”

14/11/2021 - 13:32
"Zaterdag belandde Vooruit-voorzitter Conner Rousseau in het ziekenhuis voor een dringende ingreep aan de nieren. Dat is nooit leuk, maar dat het zijn verjaardag was, maakte het voor de politicus nog een tikkeltje erger. “Een verjaardag in mineur”, postte hij op sociale media. Naast de vele steunbetuigingen volgden er ook heel wat haatberichten. “Eindelijk de euthanasiespuit voor hem”, “Dit maakt mijn dag goed”, klonk het. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Steun uit onverwachte hoek voor Conner Rousseau (Vooruit) na haatberichten: “Aan alle haters, spoel uw mond” (14/11/2021 - Gazet van Antwerpen)

Zaterdag belandde Vooruit-voorzitter Conner Rousseau in het ziekenhuis voor een dringende ingreep aan de nieren. Dat is nooit leuk, maar dat het zijn verjaardag was, maakte het voor de politicus nog een tikkeltje erger. “Een verjaardag in mineur”, postte hij op sociale media. Naast de vele steunbetuigingen volgden er ook heel wat haatberichten. “Eindelijk de euthanasiespuit voor hem”, “Dit maakt mijn dag goed”, klonk het. [naar artikel]


2. Antwerps parket ontvangt klacht tegen Conner Rousseau, Vooruit reageert: ‘Heksenjacht met één doel: Conner en Vooruit kapot maken’ (22/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. De brief op het partijbureau, een onverwachte medestander en de blijvende twijfel: de nacht waarin Vooruit hoopte dat Conner Rousseau zou terugkeren (31/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


4. HET PUNT VAN VAN IMPE. “In een poging om Conner Rousseau aan boord te houden, doet de partij alles wat Conner Rousseau nooit zou gedaan hebben” (02/02/2024 - Het Nieuwsblad)

Conner Rousseau krijgt van Vooruit nog 2,5 maanden twijfeltijd. Daarmee doorkruist de partij haar eigen strategie: laat het alsjeblieft over iets anders gaan dan Conner Rousseau. [naar artikel]


5. Conner Rousseau gedegouteerd door walgelijke haatberichten: “Er zijn grenzen” (foto’s) (06/05/2021 - Metro)

Vooruit-voorzitter Conner Rousseau heeft hard uitgehaald naar mensen die hem via Instagram bestoken met ranzige berichten. “Iemand de dood of aanranding toewensen, kan echt niet”, klinkt het. De 28-jarige voorzitter van de sociaaldemocratische partij Vooruit deelde donderdag enkele misselijkmakende berichten uit de inbox van zijn Instagram. Volgens hem zijn ze afkomstig van Vlaams Belang-aanhangers. “Een […] Het bericht Conner Rousseau gedegouteerd door walgelijke haatberichten: “Er zijn grenzen” (foto’s) verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


6. Conner Rousseau krijgt haatberichten vanop ziekbed, tot woede van zijn zus: “Al post hij 100.000 selfies... moet je hem daarom dood wensen?” (15/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

Vooruit-voorzitter Conner Rousseau is zaterdag – op zijn 29ste verjaardag – met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Hij heeft een cyste op de nier en wordt in december geopereerd. Rousseau postte een selfie vanop zijn ziekbed en kreeg daarop niet alleen bemoedigende reacties, maar ook heel wat berichten van mensen die hem uitlachten en zelfs dood wensten. Walgelijk, vindt zijn jongere zus Eloïs (25), die het op Twitter opnam voor haar broer. “Mensen lachten omdat Conner opgenomen is op spoed. Dat was er zó ver over.” [naar artikel]


7. Zo kondigde Conner Rousseau zijn ontslag als voorzitter van Vooruit aan: “Het gaat te veel over mij en het gaat niet meer over waar Vooruit voor strijdt” (17/11/2023 - Het Nieuwsblad)

Conner Rousseau neemt “per direct” ontslag als voorzitter van Vooruit. Dat kondigde hij aan op een persconferentie na het partijbureau dat vrijdagavond onverwacht bijeengeroepen werd. “Het gaat te veel over mij”, klonk het. “En het gaat niet meer over waar Vooruit voor strijdt.” [naar artikel]


8. ‘Sinds het afscheid van Conner Rousseau lijkt Vooruit weer op de sp.a’: Ivan De Vadder blikt vooruit naar de verkiezingen (29/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


9. ▶ Rousseau is Vooruit, Vooruit is Rousseau: ‘Hij is de grote sterkte én de grote zwakte van de partij’ (22/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


10. LIVE. Sp.a-voorzitter Conner Rousseau reageert in VTM NIEUWS op de Grote Peiling en het 'Conner-effect’ (21/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

De Grote Peiling van Het Laatste Nieuws, VTM Nieuws, RTL en Le Soir lijkt het Conner-effect voor het eerst te verzilveren in een peiling. Conner... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!