Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Proeven van het wildseizoen? 3 trendy herfstgerechten met everzwijn, hert en eend

20/11/2021 - 16:27
"Wild is weer helemaal hip en trending want het wildseizoen is volop aan de gang. Hét moment bij uitstek om te genieten van heerlijke klassiekers met een lekker stukje vlees. Voor wie het deze herfst net iets spannender wil, serveren we jullie alvast deze drie vleesgerechten met een kwinkslag. Succes gegarandeerd!"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Proeven van het wildseizoen? 3 trendy herfstgerechten met everzwijn, hert en eend (20/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

Wild is weer helemaal hip en trending want het wildseizoen is volop aan de gang. Hét moment bij uitstek om te genieten van heerlijke klassiekers met een lekker stukje vlees. Voor wie het deze herfst net iets spannender wil, serveren we jullie alvast deze drie vleesgerechten met een kwinkslag. Succes gegarandeerd! [naar artikel]


2. Het wildseizoen is geopend! Geen betere manier om het te vieren dan met everzwijn-parmentier (28/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Everzwijn-wat? Wel, mijnheer Parmentier maakte er in de 18de eeuw zijn missie van om de aardappel populair te maken bij de Frankse bevolking. Tot... [naar artikel]


3. Twee herfstgerechten met pompoen in één ovenschotel: volwassen én kidsproof versie (09/11/2018 - De Morgen)

Kook je voor het hele gezin, maar hebben de volwassenen zin in iets pittigers? Start met pompoen voor klein en groot, maar werk het in de ene ovenschotel af met schimmelkaas en in de andere met jonge. De twee versies kunnen zelfs samen in dezelfde schotel. [naar artikel]


4. Open het wildseizoen in stijl! Hinderollade met in champagne geroosterde pastinaak (02/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

De hele lente en zomer dromen we ervan, en nu is het eindelijk zover: het wildseizoen is geopend! En omdat dat gevierd moet worden, halen we er... [naar artikel]


5. Wedden dat dit gerecht het hoogtepunt van je wildseizoen wordt? Ambachtelijke everzwijnragout en pommes duchesse (16/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Doe ons aan een wildgerecht als dit denken en het water komt ons instant in de mond. De everzwijnragout is een smaakbom, de porto maakt van de jus... [naar artikel]


6. Drukke tijden voor wildhandelaar Willy uit Bekkevoort, want wildseizoen begonnen  (14/10/2020 - VRT NWS)

Het worden drukke weken voor de wildverwerkingsbedrijven, want het wildseizoen is begonnen. Ook wildhandelaar Willy Buvens uit Bekkevoort levert nu volop wild aan supermarkten en restaurants. Naast het wild dat in België wordt geschoten, komt 80 procent uit het buitenland om aan de vraag te kunnen voldoen. [naar artikel]


7. Zo maak je zelf trendy gummibeertjes van rosé (17/08/2016 - Het Belang van Limburg)

De gummibeertjes van het Amerikaanse merk Sugarfina zijn een trend vanjewelste aan de overkant van de oceaan. Voor hun snoepjes gemaakt van rosé en zelfs champagne van Dom Pérignon zijn er soms lange wachtlijsten, maar bij PopSugar gaan ze zelf aan de slag om het luxueuze lekkers te maken. Verwarm een glas rosé in een kom in de microgolfoven, voeg vervolgens een halve kop kristalsuiker, gelatine in poedervorm en wat extra rosé toe. Roer het daarna goed en laat voorzichtig met een pipet de vloeistof in de beertjesvorm lopen. Wie dat wil kan ook nog een drupje kleurstof toevoegen en 4 tot 6 druppels Sparkling Wine candy flavoring oil (online te vinden). Stop alles voor twee uurtjes in de koelkast en dan heb je een leuke verrassing voor als je nog eens een feestje geeft. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!