Heb je geen zin om met de feestdagen zelf te koken? Bij deze vijf adresjes bestel je een afhaal kerst- of eindejaarsmenu dat net een tikkeltje anders is. [naar artikel]
De feestperiode komt eraan. Een gezellige tijd om samen met vrienden en familie rond tafel te schuiven. Maar sta je dan liever niet de hele kerst- of oudejaarsavond in de kookpotten te roeren? Dan hebben deze Limburgse restaurant en traiteurszaken de lekkerste kerst- en eindejaarsmenu voor jou klaar. [naar artikel]
Wat wens jij je vrienden en geliefden toe met kerstmis? Volgens een onderzoek van het Genootschap van de Taal zeggen we hoe langer hoe minder 'Zalig kerstfeest'. Steeds meer mensen zeggen iets als 'Fijne feesten' om andersgelovigen niet voor het hoofd te stoten. Maar je hoort ook 'Prettige kerstdagen', 'Vrolijk kerstfeest' of gewoon 'Veel liefde en geluk'. Wat moet je nu zeggen en wat moet je vooral niet zeggen? [naar artikel]
Caracole in Hasselt is de plek voor de visliefhebber. Van huisgemaakte garnaalkroketten tot zeetong à la meunière en kreeft: hier proef je allerlei lekkers recht uit de zee. [naar artikel]
Dat de kinderen van tv-chefs zelf graag koken, verbaast ons niet. Speciaal voor alle kinderen thuis geven ze ons hun favoriete recept! [naar artikel]
Frisse visgerechten passen perfect bij zomerse temperaturen. En met zoveel lekkers uit onze eigen Noordzee is dat erg gemakkelijk. Foodie Elise Van de Poele tovert vijf smakelijke recepten uit haar mouw, klaar in minder dan een uur. Van pasta met mosselen tot fish-and-chips met Belgisch bier: zo veelzijdig kan vis zijn. [naar artikel]
Wie wel eens gaat kamperen, weet dat het niet altijd eenvoudig is om met beperkte middelen en ruimte iets lekkers op tafel te krijgen. Wat kan je op een klein gasvuurtje in elkaar flansen? En welke onmisbare keukentools moeten zeker mee naar de camping? Drie fervente kampeerders vertellen hoe zij het aanpakken, geven tips om van het kampeerterrein een mini-restaurant te maken én delen hun kookbudget op vakantie. “Hou het simpel en relaxt, het is vakantie voor iets.” [naar artikel]
Frisse visgerechten passen perfect bij zomerse temperaturen. Een lekker bordje vis doet meteen een vakantiegevoel opwaaien alsof je in Portugal of Spanje op een terras zit. Je kan dat vakantiegevoel thuis ook oproepen door in je keuken te duiken en één van deze vijf visrecepten van foodblogger Elise Van de Poele klaar te stomen. Van pasta met mosselen tot fish-and-chips of een stevige witvis: zo snel kan het vakantie zijn. [naar artikel]
Van een bar met natuurwijn en ‘specialty coffees’ tot een zaak die druipt van de chocolade: dit zijn tien nieuwe zaakjes in Limburg die je zonder fout op je bucketlist moet zetten. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.