Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Hasselts restaurant dat bijna Michelinster haalde, stopt er plotseling mee

08/01/2022 - 20:02
"In juli stoppen Karoline Juvyns en Jan Wouters met hun restaurant 6 Zinnen in Hasselt. Nochtans een succesformule die klaar was voor een eerste Michelinster. Toch is het nu “tijd voor iets anders”, zo laat het koppel weten."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Hasselts restaurant dat bijna Michelinster haalde, stopt er plotseling mee (08/01/2022 - Het Belang van Limburg)

In juli stoppen Karoline Juvyns en Jan Wouters met hun restaurant 6 Zinnen in Hasselt. Nochtans een succesformule die klaar was voor een eerste Michelinster. Toch is het nu “tijd voor iets anders”, zo laat het koppel weten. [naar artikel]


2. Hasselts restaurant krijgt eerste Michelinster (18/11/2019 - Het Belang van Limburg)

Restaurant Ogst in Hasselt heeft zijn eerste Michelinster beet. [naar artikel]


3. Nog maar net eigen restaurant en al Michelinster (22/11/2016 - Het Nieuwsblad)

Twee jonge chefs en poulains van driesterrenchef Peter Goossens die nog maar net een eigen restaurant openden, zien hun werk al bekroond met een Michelinster. Met Castor in Beveren-Leie en Vol-Ver in Marke telt de regio nu vijf sterrenrestaurants. [naar artikel]


4. Dit restaurant heeft al twee jaar een Michelinster, maar is de charme van het oude duivenmelkerscafé niet kwijt (19/11/2017 - De Morgen)

In ‘Open kaart’ bespreken ancien Lene Kemps en jonkie Femke Vandevelde om de beurt een eetadres. Deze week trok Lene naar Le Pigeon Noir in Ukkel. Favoriet van Jeroen Meus en Bruno Tobback.  [naar artikel]


5. Twee jonge chefs krijgen tweede Michelinster, Antwerps restaurant verliest er één (20/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Tim Boury (34) en Michaël Vrijmoed (37) zijn allebei jonge chefs, ze hebben allebei een restaurant dat hun naam draagt en ze mogen allebei een fles champagne ontkurken. De nieuwe Michelingids voor België en Luxemburg, die maandagmiddag werd voorgesteld, bekroont beide chefs met een tweede Michelinster. Ook Geert van Hecke, die vorig jaar zijn sterrenrestaurant De Karmeliet sloot, krijgt opnieuw een ster voor zijn nieuwe restaurant Zet’Joe, Kobe Desramaults haalt met Chambre Séparée zijn eerste ster binnen. [naar artikel]


6. Restaurant Kamo: de enige Japanner in België met een Michelinster, nu al zes jaar lang (28/01/2018 - De Morgen)

In 'Open kaart' bespreken ancien Lene Kemps en jonkie Femke Vandevelde om de beurt een eetadres. Deze week trok Lene naar Kamo in Elsene. [naar artikel]


7. Restaurant Pure C van Sergio Herman krijgt tweede Michelinster (17/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Pure C, het restaurant van Sergio Herman in het Nederlandse Cadzand, heeft een tweede Michelinster gekregen. "De gerechten zijn er ongemeen boeiend... [naar artikel]


8. Prei met sap van prei Chef Kobe Desramaults kan, euh, nog net iets beter koken dan Jeroen Meus: hij heeft een Michelinster. Desramaults favoriete gerecht op het menu van zijn restaurant In de Wulf - prei met gefermenteerd sap van prei - kwam tot stand dank (12/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Sushi-restaurant in hotel van Trump bekroond met Michelinster (02/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

Een sushi-restaurant in een hotel in Washington dat eigendom is van Donald Trump, heeft een Michelinster gekregen. [naar artikel]


10. Door Michelinster moet restaurant Ogst werking aanpassen (14/01/2020 - Het Belang van Limburg)

Een Michelinster op de dag dat het restaurant exact vijf jaar bestaat, vorig jaar in november overkwam het de uitbaters van het Hasseltse restaurant Ogst. Enkele maanden later draait de zaak op volle toeren. “De komst van de Michelinster brengt een ander cliënteel naar de zaak”, klinkt het. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!