Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Van aardappelmelk tot vlees uit de printer: dit zijn de foodtrends voor 2022

23/01/2022 - 15:57
"Vlees uit de printer? Wen er maar vast aan. Andere culinaire blijvers zijn touchscreens op restaurant en privékoks in uw eigen keuken. Van aardappelmelk tot boomblaadjes en dirty martini’s: dit zijn de smakelijkste trends voor het nieuwe jaar."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Van aardappelmelk tot vlees uit de printer: dit zijn de foodtrends voor 2022 (23/01/2022 - De Morgen)

Vlees uit de printer? Wen er maar vast aan. Andere culinaire blijvers zijn touchscreens op restaurant en privékoks in uw eigen keuken. Van aardappelmelk tot boomblaadjes en dirty martini’s: dit zijn de smakelijkste trends voor het nieuwe jaar. [naar artikel]


2. Drinken we binnenkort allemaal aardappelmelk? (28/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Wie zweert bij een veganistische levensstijl, drinkt misschien soja- of havermoutmelk bij het ontbijt en het vieruurtje. Nu is er meer keuze in dat departement: aardappelmelk, niet meer of minder dan het melkachtige vocht van een klassieke aardappel, zou weleens een grote hit kunnen worden. [naar artikel]


3. Vergeet soja, haver of amandel. Aardappelmelk is de ultieme vegan variant (29/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

Ecologischer dan havermelk, gezonder dan sojamelk. De nieuwste plantaardige melk is gemaakt van aardappelen. Het Zweedse bedrijf Veg of Lund komt met het merk DUG op de proppen: een romig, vegan en plantaardig drankje. Pluspunten genoeg dankzij de patatjes: deze melk zou de beste optie voor jou en de planeet zijn. [naar artikel]


4. Superkorte rokjes, aardappelmelk en een octopuskapsel: dit worden de trends van 2022 (18/01/2022 - Het Belang van Limburg)

Wat was 2021 een raar jaar – al hadden we ook fijne momenten. We aten massaal TikTok-pasta waardoor feta wereldwijd uitverkocht was. We ruilden ons huispak en pantoffels in voor stoere boots. En in plaats van de roaring twenties doken we in de seventies en bracht Abba een nieuwe plaat uit. Benieuwd wat 2022 voor ons in petto heeft? Billie werpt een blik in de glazen bol. [naar artikel]


5. Hoe rijper, hoe rijker Soms rijpt het vlees tien weken. Zelfs twaalf. 'De smaak wordt veel rijker', zegt Filip Rondou, de slager waar Jeroen Meus zijn vlees haalt. Soms komt dat vlees van koeien uit Spanje, maar even vaak van beesten die in het n (11/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


6. De vakman zijn vlees Slager, dat ben ik 'Bij de verbouwingen zei de architect: 'We zullen de traiteur vooraan plaatsen.' 'Neen', zei ik. 'Vlees. De mensen moeten vlees zien. Ik ben een slager.' Hendrik en Evelyne Dierendo (13/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Het ‘leeuwendieet’ bestaat uit vlees, vlees en nog eens vlees: ‘We zijn echt niet goed bezig met onze voeding’ (10/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Vlees uit de 3D-printer (06/09/2016 - Het Belang van Limburg)

De Limburgse vleesgroothandelaar Carmans gaat als eerste Limburgse en naar eigen zeggen ook als eerste Belgische bedrijf vlees produceren met een 3D-printer. “In eerste instantie is de productie gericht op de zakelijke markt, maar ook privé-klanten kunnen met hun wensen bij ons terecht”, aldus Erik Carmans. [naar artikel]


9. Vegetarische steaks uit de printer als alternatief voor vlees (16/02/2021 - Express)

De Israëlische vleesvervangerproducent Redefine Meat heeft 29 miljoen dollar opgehaald om een nieuw project op te starten. Het bedrijf gaat met behulp van een 3D-printer een vegetarisch alternatief produceren voor steaks. De start-up is erin geslaagd om 29 miljoen dollar op te halen. Bedoeling is om de vleesvervangers nog dit jaar op de markt te […] The post Vegetarische steaks uit de printer als alternatief voor vlees appeared first on Business AM. [naar artikel]


10. Dit zijn de foodtrends voor 2018 (02/12/2017 - Metro)

Een nieuw jaar betekent ook nieuwe ontwikkelingen op culinair gebied. Wat staat ons te wachten in 2018? Als we de Amerikaanse supermarktketen Whole Foods mogen geloven, gaan we dit jaar massaal vegan lekkernijen en zoete taco’s smullen. 1. Zeg het met bloemen Eetbare bloemen op je bord zijn nu nog een rariteit, maar daar komt […] [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!